Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 03 жовтня 2021, 10:37
9295
18

Третє місце впевнено залишили за собою. Ворскла вдома розгромила Інгулець

Гра вийшла дуже динамічною і видовищною

| Оновлено 03 жовтня 2021, 10:37
9295
18
Третє місце впевнено залишили за собою. Ворскла вдома розгромила Інгулець
УПЛ

Не можна сказати, що в матчі десятого туру зустрічалися команди з різних полюсів турнірної таблиці. Полтавчани підходили до поєдинку з четвертого рядка, «Інгулець» знаходився на дванадцятому. Проте, фаворита було видно неозброєним оком. Залишалося підтвердити свій статус грою!

Команди почали зустріч досить активно, при цьому господарі на правах фаворита йшли вперед великими силами. Гості в міру можливостей відповідали. До середини першого тайму володіння м'ячем було на користь «Ворскли»: 57:43%. Але при цьому за сейвами статистика фіксувала рівність - 1:1. Та й за ударами в сторону воріт цілому гравці «Інгульця» відставали ненабагато - 3:4.

При цьому перший стовідсотковий момент створили саме гості - Сітало вискочив практично сам на сам, пробив, проте воротар полтавчан вчасно вийшов з лінії та заблокував удар. Незабаром Шарай з півкола штрафного ударом низом перевірив воротаря суперника. Тобто гості контратакували гостріше, при цьому в обороні помилок не допускали.

Підопічні Юрія Максимова «дзвіночок» почули і гру від своїх воріт відсунули. Контролювали м'яч в середині поля, ось тільки чогось серйозного біля чужих воріт так і не створили. Тому нулі на табло виглядали цілком справедливим підсумком першої половини гри. Хоча й 1:1 не було б чимось неймовірним.

Другий тайм почався з неприємного зіткнення головами Пуцліна і Запорожця. Справа дійшла аж до кровотечі у обох. Втім, лікарі постаралися на совість і повернули футболістів на поле в найкоротші терміни.

«Інгулець» явно не збирався програвати. Видно було, що у гравців гостей цілком вистачає сил протистояти супротивникам. Господарі справлялися з контратаками гостей іноді з порушеннями, тож навіть Максимов, захищаючи своїх підопічних, договорився до «гірчичника». Хоча до арбітра ніяких претензій пред'явити не було ні найменшої можливості: Сергій Бойко не давав приводів засумніватися в своїй компетентності.

І ближче до середини другого тайму зафіксував взяття воріт. Степанюк отримав м'яч у штрафному і навісив до дальнього кута воротарського. Набіг Рангель і з півтора метрів головою відправив м'яч у порожній кут воріт - 1:0.

Зрозуміло, після пропущеного гола гості спробували йти вперед. Чим тільки підняли градус гри: полтавці охоче погодилися на контратаки. Матч придбав зовсім інший характер і видовищність. Хоча, звичайно, «Ворскла» почала «сушити» гру. Але навряд чи можна строго судити за це футболістів: три очки є три очки. Тим більше, що про контратаки вони не забували і в підсумку провели шикарну комбінацію. Пердута подав справа, а Тілль в дотик пробив точно - 2:0!

Сталося друге взяття воріт на 78 хвилині. І, власне, на цьому все завершилося. Гості зрозуміли, що гру врятувати не вдасться. Господарі на підйомі продовжували атакувати, але без особливої ​​пристрасті. Відзначимо, що тільки після того, як рахунок став 2:0, відбулася перша заміна в матчі, причому саме наставник «Ворскли» спробував зміцнити оборону. Гості почали посилювати атаку лише на 83 хвилині.

Хоча це позначилося саме не кращим чином. Очевидно, захист «Інгульця» не зміг перебудуватися належним чином: Степанюк знову пройшов флангом, відпасував на Рангеля. А той виконав подачу в штрафний, і Тілль ударом в дотик оформив дубль - 3:0!

Таким чином, полтавчани третій матч поспіль виграли «всуху», набрали 21 очко і закріпилися на третьому місці. 16 жовтня на «Ворсклу» чекає виїзд до «Олександрії». «Інгулець» з 8 балами залишився дванадцятим. У наступному турі команда приймає «Рух».

Українська Прем'єр-ліга. 10 тур. 

«Ворскла» - «Інгулець» - 3:0.

 Рангел, 66, О. Тілль, 77, 84.

 Пуцлін, 33 - Бартулович, 20, Шарай, 36.

«Ворскла»: Різник - Чеснаков, Тамм, Яворський - Пердута, Скляр (Пешіч, 88), Пуцлін, О. Тілль (Амількар, 88), Кане (Челядін, 78) - Рангел, Степанюк.

«Інгулець»: Шуст - Полегенько , Салем, Ковальов, Поспєлов (Козак, 83), Асмелаш - Бартулович (Шишка, 83), Запорожець, Шарай - Плохотнюк (Гопей, 83), Сітало.

Арбітр: Сергій Бойко (Київська область).

Стадіон: «Ворскла» ім. О. Бутовського (Полтава)

ВОРСКЛА - ІНГУЛЕЦЬ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

 

Події матчу

84’
ГОЛ ! М'яч забив Олівьє Тілль (Ворскла).
77’
ГОЛ ! М'яч забив Олівьє Тілль (Ворскла).
66’
ГОЛ ! М'яч забив Ранжел (Ворскла).
Оцініть матеріал
(20)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Євро-2024: календар, результати, таблиці, анонси, трансляції
Футбол | 02 липня 2024, 09:54 22
Євро-2024: календар, результати, таблиці, анонси, трансляції

Чемпіонат Європи з футболу відбувається в Німеччині з 14 червня до 14 липня

Воррен оцінив слова Ф'юрі про те, що Усик здався йому боксером-аматором
Бокс | 02 липня 2024, 12:43 2
Воррен оцінив слова Ф'юрі про те, що Усик здався йому боксером-аматором

Реванш між боксерами відбудеться 21 грудня 2024 року

Коментарі 18
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Poltfut
Ворскла с победой!
Вова Писаренко
А где это фкЛьвов понос...пердак порвало)
Юрий Свириденко
Ворсклу с победой!!)на радость хейтерам🤓
fifadinamo
Александрия 9 туров - 10 забитых - 17 очей
Заря 9 туров - 20 забитых - 17 очей
Это из советской политэкономии: экстенсивный и интенсивный методы развития
А если добавить: Мариуполь 10 туров - 12 забитых - 4 очка и последнее место, то все законы бытия, и бернулли, и ньютона, и энштейна летят в ... Это футбол...
Віталій Ткачук
До ср.ки це все. Ну не може команда домінувати. Були б в Інгульця кваліфікованіші гравці, то не бачила би Ворскла перемоги. Це не хейт, просто немає чого радіти перемозі над Інгульцем, бо приходить самовпевненість, а потім в єврокубках стається лихо. І це не лише Ворскли стосується.
Вадим Максимов
Гранд Лиги конференций. Хотят опять попасть в свою лигу и там обосраться.
SanyaPOL
Forca Vorskla!!!
Metall86Kh
Зачем Ворскле третье место, если они уже который год подряд сливают Европу, вообще эти команды туда не выпускать если они всяким финам сливают!
Zhorik678
какой смысл таким командам выходить в евроигры всеравно обосрутся с самыми лоховскими командами
Виталий Федорчук
Топ клуба ХИКа на вас нет
Сергей Шец
быстрее ты Металл вернулся,а то с такими уродами как Колос,Ворскла и т.д. аж плакать хочется....
реально стыдно за эти команды...