Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 02 жовтня 2021, 20:14
1090
0

Ворскла – Інгулець. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

З протилежними емоціями

| Оновлено 02 жовтня 2021, 20:14
1090
0
Ворскла – Інгулець. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
УПЛ

З абсолютно різними настроями підходять до майбутньої зустрічі суперники. «Ворскла» в трьох поспіль матчах не програє, «Інгулець» - стільки ж не виграє. При цьому, фіналіст Кубка України-2019 минулого тижня ще й вилетів з поточного розіграшу трофею, в першому ж раунді поступившись друголіговому «ЛНЗ».

Інгулець

Більше того, колектив Сергія Лавриненка цілком міг взагалі поступитися в Одесі, відігравшись в самій кінцівці зустрічі завдяки пенальті. 11-метровий за фол якраз на екс-футболісті «Ворскли» Максимі Мельничуку реалізував Младен Бартулович, який успішно вийшов на заміну. Цікаво, що в компенсований час Павло Полегенько міг забити і переможний гол, з лінії штрафного пробивши трохи вище поперечини.

Незважаючи на невдалий відрізок, питання про зміни тренерського штабу в «Інгульці» не підіймається. «Якщо не буде результатів - всю команду поміняю, але Лавриненко залишиться», - прокоментував ситуацію президент «Інгульця» Олександр Поворознюк. Навряд чи покине клуб і Бартулович, цікаву статистику якого привела за підсумками туру Прем'єр-ліга. 14 разів у своїй українській кар'єрі бив пенальті 34-річний хорват, допустивши лише одну «осічку».

Ворскла

Також пенальті опинився і в центрі уваги матчу «Ворскли» минулого тижня. В середині першого тайму Дмитро Різник в черговий раз блиснув майстерністю, в шикарному кидку відбивши удар з «точки» від В'ячеслава Чурка. А ще до перерви Олівьє Тілль після класної передачі Руслана Степанюка вивів вперед полтавчан. За колективом Юрія Максимова в матчі проти «Колосу» так і залишилася мінімальна перемога - 1:0.

Неприємним епізодом ще до пенальті в тому протистоянні стало пошкодження Володимира Чеснакова, який після жорсткого стику достроково покинув поле. Втім, керманич «Ворскли» розповів про ситуацію з оптимізмом: «Коли капітан випадає - складно перебудуватися. Але Чеснаков - боєць! Думаю, до наступного матчу відновиться». Важливо, що готові зіграти Олександр Скляр та Олів'є Тілль, які входять до числа кращих асистентів сезону (по чотири гольові передачі).

Статистика зустрічей

Двічі зустрічалися в минулому сезоні опоненти, і обидва поєдинки відбулися в Полтаві. У номінально домашньому матчі восени сильніше була «Ворскла» - 2:0, а в лютому «Інгулець» завоював нічию (2:2) вже як господар полтавського стадіону. Нагадаємо, що зміна локації тоді була ініційована «Інгульцем». До речі, в обох зустрічах «Ворскла» по голу забила з пенальті, а у петрівців один з м'ячів у нічийному поєдинку також з «точки» забив Бартулович.

Орієнтовні склади:

«Ворскла»: Різник, Пердута, Яворський, Тамм, Скляр, Тілль, Челядін, Пуцлін, Кане, Рангел, Степанюк.

«Інгулець»: Гальчук, Запорожець, Шарай, Полегенько, Козак, Коваленко, Асмелаш, Опанасенко, Ковальов, Поспєлов, Сітало.

Прогноз на протистояння

Фаворитом поєдинку, безперечно, виглядає «Ворскла», яка набрала дуже непоганий хід. Але і амбітний керівник «Інгульця», і тренерський штаб петрівської команди точно знайдуть потрібну мотивацію, щоб «розворушити» колектив. Спрогнозуємо нічию в цьому поєдинку.

2 жовтня, субота

«Ворскла» – «Інгулець»
Полтава. Стадіон «Ворскла» імені О.Бутовського. 19:30
  ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 2»
Арбітр: Сергій Бойко (Київська область)
ВОРСКЛА – ІНГУЛЕЦЬ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Прогноз Sport.ua — 1:1
Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Дві серії пенальті. Визначено фінальну пару Юнацької ліги УЄФА
Футбол | 19 квітня 2024, 21:19 0
Дві серії пенальті. Визначено фінальну пару Юнацької ліги УЄФА

Мілан у футбольній лотереї здолав Порту та зіграє у фіналі з Олімпіакосом

Таблиця коефіцієнтів УЄФА. Англія лідирує, Італія майже наздогнала Іспанію
Футбол | 19 квітня 2024, 16:30 8
Таблиця коефіцієнтів УЄФА. Англія лідирує, Італія майже наздогнала Іспанію

Україна завершила сезон на 18-й позиції 5-річного рейтингу

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.