Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга конференцій
| Оновлено 01 жовтня 2021, 12:57
11194
139

І знову три пропущених. Зоря в Запоріжжі з великим рахунком програла Ромі

Команда Жозе Моуріньо здобула другу розгромну перемогу в груповому турнірі Ліги конференцій

| Оновлено 01 жовтня 2021, 12:57
11194
139
І знову три пропущених. Зоря в Запоріжжі з великим рахунком програла Ромі
ФК Зоря

Після поразки в Норвегії від «Буде-Глімт» «Зоря» опинилася в непростій ситуації, адже далі належало битися з фаворитом групи С римською «Ромою». Додала головного болю тренерському штабу луганського клубу і кадрова ситуація. До Шевченка і Жуніньо, які знаходяться в лазареті, приєднався центрбек Віталій Вернидуб, котрий травмувався в матчі проти «Дніпра-1».

Луганчани почали матч з високого пресингу, але позиційна помилка призвела до неприємностей вже на 7-й хвилині. Дарбо вертикальною передачею «розрізав» оборону господарів поля, і Ель-Шаараві, який вийшов один на один з Мацапурою, холоднокровно реалізував свій момент. Луганчани занервували і занадто багато дозволяли суперникам біля свого штрафного. Проходили гострі навіси у Калафьорі, постійно тероризував захисні побудови «чорно-білих» Ель-Шаараві (після одного з його ударів «Зорю» виручив Мацапура). Був гольовий шанс і у Шомуродова, який з меж штрафного не пробив голкіпера луганчан.

Але це не означає, що римляни володіли перевагою. «Чорно-білі» досить організовано атакували, правда, до по-справжньому небезпечних моментів біля воріт гостей справа не доходила. Хороша можливість була у Громова, який з лінії штрафного пробив у руки Патрісіу. Атаки «вовків» виглядали набагато гострішими, але на перерву команди пішли з мінімальною перевагою «Роми».


Фото - ФК Зоря

Початок другої половини зустрічі очікувався з побоюванням, адже цей відрізок був луганчанами провалений в матчах проти «Рапіда» і «Буде-Глімт». Але господарі поля почали з атак другу 45-хвилинку і ледь не зрівняли рахунок. Сайядманеш отримав м'яч у правому куті штрафного «Роми» і вирішив прострілити, а партнери іранця не встигли замкнути цю передачу.

Тренерський штаб римлян відреагував на активність луганчан подвійною заміною: на поле вийшли Дзаньоло і Абрахам. Посил Моуріньо був почутий футболістами «Роми», які обрушили шквал атак на ворота «Зорі». І це відразу принесло результат. Спочатку Абрахам з кута штрафного влучив у ближню стійку, а незабаром Смоллінг після навісу з кутового завдав точного удару. Завершили ударний відрізок гості голом Абрахама, який скористався неузгодженими діями захисників луганського клубу.

Після цього питання про переможця зустрічі було практично зняте. До честі луганчан, вони не опустили руки і до фінального свистка намагалися розмочити рахунок. Могли збільшити свою перевагу і римляни, але результат більш не змінився. «Зоря» зазнала другої поразки в груповому турнірі Ліги конференцій, і далі на луганчан чекають два поєдинки проти софійського ЦСКА. Ці зустрічі стануть визначальними для команди Віктора Скрипника в поточному єврокубковому сезоні.

Ліга Європи. Група С. 2-й тур.

«Зоря» - «Рома» - 0:3

Ель-Шаараві (7), Смоллінг (66), Абрахам (68)

Кумбула (81)

«Зоря»: Мацапура, Хомченовський, Цвек, Імереков, Фаворов (Снурніцин, 92), Кочергін, Назарина, Булеца (Крістіан, 69), Сайядманеш (Шахаб, 69), Громов (Овусу, 92), Кабаєв (Луньов, 83).

«Рома»: Руй Патрісіу, Калафьорі, Смоллінг, Кумбула, Ібаньєс, Крістанте, Дарбо (Діавара, 70), Ель-Шаараві (Майораль, 79), Пеллегріні (Вільяр, 78), К.Перес (Дзаньоло, 62), Шомуродов (Абрахам, 62).

Арбітр: Луїш Годінью (Португалія)

Стадіон «Славутич-Арена» (Запоріжжя, Україна)

ЗОРЯ - РОМА. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Події матчу

68’
ГОЛ ! М'яч забив Теммі Абрахам (Рома).
66’
ГОЛ ! М'яч забив Кріс Смоллінг (Рома).
7’
ГОЛ ! М'яч забив Стефан Ель-Шаараві (Рома).
Оцініть матеріал
(37)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ФОТО. Перес та Анчелотті привітали Луніна після шаленого матчу з Ман Сіті
Футбол | 18 квітня 2024, 18:25 2
ФОТО. Перес та Анчелотті привітали Луніна після шаленого матчу з Ман Сіті

Український воротар допоміг «Реалу» вийти у півфінал Ліги чемпіонів

Врятувала 5 матчболів! Костюк вирвала перемогу в 7-ї ракетки у Штутгарті
Теніс | 19 квітня 2024, 00:45 49
Врятувала 5 матчболів! Костюк вирвала перемогу в 7-ї ракетки у Штутгарті

Марта у трьох партіях обіграла Чжен Ціньвень у 1/8 фіналу турніру WTA 500

Коментарі 139
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
axylinam
Настоящие мужики меньше трёх не пропускают
Ёкарный Бабай
Эти повторные пропускания голов спустя 3 минуты уже так задолбали это жесть. Причем у всей тройки, шо у ДК, шо у ШД, шо у Зари. Есть ли у игроков гордость и достоинство какое-то, характер, интересно узнать. Ну что заставляет их так плыть от пропущенного? Это же не конец света
Trollface
Три команды играли, ноль забитых, восемь пропущенных.
Demon
Ждём возрождения Днепра и Металлиста!!!
Сергей Чёрный
А что кто-то ждал иного исхода
Юрій Бордуляк
Мда....6 ігор укр клубів в еврокубках , 2 нічиїх , 4 поразки , 1!!!!!!!!! ЗАБИТИЙ! , 13! пропущених!!
Ми пробиваємо дно.....
Andriy Kuluk
Що зоря що динамо це страшне дно!!!
zzg77
Браво, муDаки!!!!!
Yevgeniy Kravchenko
Стабильность признак мастерства.
Pavel Yakimovich
походу кэф на событие "заря пропустит 3 в ек" должен быть 1.01... максимум
ablabar1
Важко чогось очікувати від команди в клубі якої абсолютно відсутня така важлива складова діяльності як трансферна політика. В результаті у складі Зорі не має жодного! більш-менш кваліфікованого захисника. Про рівень Фаворова та Імерекова говорить той факт, що більшу частину своєї ігрової кар'єри ці, вже не молоді гравці провели в першій лізі, Цвек та Хомченовський взагалі півзахисники. Більше того, в комангді один! крайній півзахисник, який до того ж перекваліфікований у захисника, всього один! опорник,до того ж невиского рівня, про те в команді 6 форвардів та з десяток центральних атакуючих півзахисників. Можна тільки дивуватися, що в такого дивного та непрофесійного клубу досить непогана команда, яка примудряється з року в рік грати в єврокубках. Але мабуть це останій сезон в якому Зоря буде боротися за єврокубкові місця, ще пару трасферних вікон остаточно похоронять команду.
Face Control
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
IngvarS
В украинском футболе серьезный системный кризис. Что говорить если за год первая сборная выиграла в основное время только один официальный матч с македонцами. Система приходит в равновесие - не может страна занимающая в европе последнее место по душевому ввп долго располагаться возле 1й десятки футбольных чемпионатов. Сейчас началось уверенное продвижение к низам, когда чемпион будет все лето биться за попадание в лигу конференций.
Sunrise
Ну вообщем-то после быстрого пропущенного никто не поплыл. Активно прессинговали, неплохо смотрелись. Да и на последних секундах даже имели момент.
Просто слабее объективно.
alekos59
Наф...я эти долбо.......бы вообще выходят в еврокубки ??? Даже по одному яйцу у них нет !!!
Zhorik678
зачем сраться друг с другом в европе показали что все команды дерьмовые а чу это не считается
Lion
Скоро 3:0 уже будет не крупным поражением......
.
Александр Гриненко
У зари походу счастливое число 3 гола в пользу соперника.😆
Mac_Gyver
Ожидаемо. Скрипнику пора на выход.
Вадим Максимов
0:8 итог еврокубковой недели, 1 очко на 3 команди, ни одного гола, две из 3 команд просто втоптали в газон
Что до матча зари, как всегда есть моменты, но как всегда нету ни результата и ни голов. Правильная ли тактика на игру? Может лучше пересмотреть игры команды Вернидуба и попробовать скопировать схему игры.