Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга Європи
| Оновлено 01 жовтня 2021, 15:06
3492
12

Віктор СКРИПНИК: «Краще так програти, ніж дивитися матч по телевізору»

Наставник «Зорі» підбив підсумки поєдинку з «Ромою» в Лізі конференцій (0:3)

| Оновлено 01 жовтня 2021, 15:06
3492
12
Віктор СКРИПНИК: «Краще так програти, ніж дивитися матч по телевізору»
ФК Зоря Луганськ. Віктор Скрипник

Головний тренер «Зорі» Віктор Скрипник поділився враженнями про поразку від «Роми» (0:3) в поєдинку Ліги конференцій.

- Програвати ніхто не любить, особливо з таким рахунком. Але краще ми будемо грати такі ігри, з топовими суперниками, ніж просто дивитися їх по телевізору. Ми грамотно грали, але дійсно відчувається різниця — це все було видно на футбольному полі, єдиноборства, мислення, швидкість. Але, повторюся, краще в такі моменти самим бути на футбольному полі. Не склалася в нас європейська осінь. Як би нас не засуджували, але ми робили все, що було у наших силах. Будемо далі боротися і працювати, щоб досягти результатів вищих, ніж є на даному етапі.

- Чи можете ви сказати, що команда віддала всі свої сили на футбольному полі? Після матчу трибуни вам аплодували, що скажете з цього приводу?
- Ми хочемо сказати слова подяки вболівальникам, за те, що підтримували, така атмосфера завжди притягує. У нас немає байдужих гравців на полі. Майстерність розвивається, її просто так не можна ніде купити або знайти. У нас не такий великий бюджет у команді, щоб накупити велику кількість гравців і вимагати від них колосальних дій. У нас команда самобутня, молода, але також є і досвід, але, мабуть, на даний момент цього не вистачає, щоб протистояти таким суперникам. Ми будемо працювати і розвивати наші якості, по-іншому ніяк.

У нас вже у неділю важлива гра проти суперника, який знаходиться вище за нас. Ми хочемо обіграти, виграти і боротися до останнього. Але на полі все видно, хоч і футбол був розумний, але результат не радує абсолютно.

- Як оцінюєте сьогоднішню гру ваших футболістів, адже з трибун було видно, що вони боролися до останньої секунди. Чи будуть зауваження в їх сторону?
- Серйозних зауважень не буде, але вони все ж є, як і завжди, у будь-якої команди за різних результатів. Мені здається, що до другого голу можна було підійти більш відповідально, грамотно і не дозволити трапитися цьому. Але у футболі в тебе можливість завжди 50/50. За бажанням, боротьбою, інтенсивністю та футбольними якостями мене хлопці задовольнили, але завжди є над чим працювати.

У нас є певний кістяк футболістів, але всі вони не можуть триматися на полі до кінця матчу, не втративши жодної сили. Повторюся, краще аналізувати помилки після зіграного тобою матчу, ніж вдома біля телевізора.

- Ви зробили подвійну заміну відразу після пропущеного третього голу. Це стало наслідком, або якби ви випустили їх трохи раніше, то такого б не сталося?
- Якби я все знав, я б літав (сміється). Всі хлопці хочуть вийти на поле і показати ту гру, яку вони вміють, адже так само стараються і на користь команди, і щоб порадувати рідних. Навіть вийти на 5-10 хвилин, думаю, цього вистачить з головою. Молоді хлопці можуть зараз прийти додому і заснути щасливими, адже зіграли проти такої команди, а інші, навпаки, можуть ніч не спати через такий іменитий поєдинок. Поразка завжди болісна, ​​і ми всі засмучені.

Оцініть матеріал
(21)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 12
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Bekay
Зоря і маловідомим норвежцям в минулому турі програла з тим же рахунком, тут справа зовсім не у різниці у класі. Молодці, що отримають гроші за виступ. Але після двох ігор далі дивитися на Зорю в єврокубках просто немає бажання - краще приділити цей час близьким. Власне, і перші два матчі мало хто з вболівальників додивився до кінця. Бо на що там можна дивитися?
Олександр Каплуненко
Вітя, твій рівень - команда твоєї рідної Піщанки (Новомосковського району) - повертайся додому й тренуй там дітей, не срами український футбол...
BaZia
Не зовсім зрозумів на рахунок "у нас команда молода", хто там молодий?
Burevestnik
4 игры за еврокубки, 4 проигрыша, голы 3-12.
ошибки еще не проанализированы...
Publius
Краще вже дивитися по телевізору, ніж на полі постійно влітати з такою ганьбою і з хронічним страхом помилитись.
KIEWADIM
Скрипник смирился, что с дешевого мяса хороший суп не сваришь. Тут он ничего не сделает, остаётся смириться...
Apachydy
Кто ему сказал что он тренер?
trejd
Хоть один честно сказал,играть не можем ,но лучше играть а не смотреть по тв как Ворскла и Колос.Может чему то научимся да и денег на зп нашкребём.