Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 03 жовтня 2021, 16:27
2007
2

Зоря - Десна. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Красива вивіска, яка поступово починає бліднути

| Оновлено 03 жовтня 2021, 16:27
2007
2
Зоря - Десна. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
УПЛ

У неділю, 3 жовтня, відбудеться матч 10-го туру української Прем'єр-ліги, в якому «Зоря» на домашньому стадіоні «Славутич-Арена» прийме «Десну». Стартовий свисток пролунає о 17:00 за київським часом.

«Зоря»

Після невдалого поєдинку в Лізі конференцій проти римської «Роми» луганці переключаються на внутрішній чемпіонат. Тут у підопічних Віктора Скрипника справи йдуть досить непогано. І хоча команда знаходиться на проміжному п'ятому місці в турнірній таблиці, від третьої позиції її відділяє всього одне очко.

Особливо потішив уболівальників луганців минулий тур. Тоді у гостьовому поєдинку проти «Дніпра-1» «чорно-білі» тріумфували  - 4:0. Розгром команди Ігора Йовічевіча у «мужиків» вийшов на славу - дубль на рахунку Кочергіна, ще по м'ячу забили Булеца і Шахаб.

Слід відзначити яскраву гру «чорно-білих» в атаці. Цікаво, що тут головну роль виконує не хтось з нападників, а номінальний півзахисник Владислав Кочергін. Саме він з п'ятьма голами нині найкращий бомбардир своєї команди.

Помітно, що на внутрішній арені «Зоря» відчуває себе досить впевнено. Тому і в поєдинку проти чернігівської «Десни» господарі матчу виглядають явними фаворитами. 

«Десна»

Сезоном раніше вивіска «Зоря» - «Десна» інтригувала б набагато більше. Але в нинішньому макроциклі все не так яскраво. Багато в чому подібна ситуація склалася через плутанину в стані чернігівської команди. ЗМІ сурмлять про складну фінансову ситуацію в клубі, президент все спростовує, а сама команда грає дуже нестабільно.

Невдалими для «сіверян» видалися і останні два поєдинки з харківськими клубами. Спочатку в кубковому матчі підопічні Олександра Рябоконя поступилися першоліговому «Металісту» -1:2, а через кілька днів з таким же рахунком вдома сенсаційно програли «Металісту - 1925».

Поразка відкинула чернігівців на шосте місце і піднятися вище після поєдинку з «Зорею» буде надзвичайно непросто. Втім, на боці «Десни» той факт, що на відміну від запорізьких баталій луганців із римлянами, «Десна» цілеспрямовано готувалася до матчу УПЛ. Так що команда Олександра Рябоконя якщо і не сильніша, то точно буде свіжішою за опонентів.

Статистика зустрічей

В елітному українському дивізіоні команди провели 8 поєдинків. Чотири рази успіх святкувала «Зоря», тричі «Десна», один матч завершився внічию.

Прогноз на протистояння

В даному протистоянні «Десна» - андердог. Втім, легкого життя господарям чекати не варто. Боротьба буде напруженою і, можливо, азартним людям слід звернути свою увагу на нічию.

Орієнтовні склади

«Зоря»: Мацапура, Снурніцин, Імереков, Цвек, Хомченовський, Луньов, Кочергін, Булеца, Кабаєв, Сайядманеш, Гладкий.

«Десна»: Мисак, Картушов, Завійський, Ковтун, Селін, Болбат, Домбровський, Тотовицький, Калитвинцев, Безбородько, Будківський.

3 жовтня, неділя

«Зоря» – «Десна»
Запоріжжя. Стадіон «Славутич-Арена». 17:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Уніан»
ЗОРЯ - ДЕСНА. ОНЛАЙН ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Прогноз Sport.ua — 1:1

 

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Як виглядає таблиця АПЛ після перенесених матчів 29-го туру АПЛ 2023/24?
Футбол | 26 квітня 2024, 12:00 0
Як виглядає таблиця АПЛ після перенесених матчів 29-го туру АПЛ 2023/24?

«Арсенал розгромив «Челсі», фіаско «Ліверпуля», впевнена перемога «Манчестер Сіті»

Баєру на замітку: вискочки ніколи не повторюють чемпіонський тріумф
Футбол | 26 квітня 2024, 11:35 32
Баєру на замітку: вискочки ніколи не повторюють чемпіонський тріумф

Згадуємо несподіваних чемпіонів топ-5 у контексті їхнього наступного сезону

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
S&L
Зоря в останні матчі додала в якості, в бажанні, в концентрації, впевненості у власних діях, силах, з першої до останньої секунди матчу, при чому не зважаючи чи виграють 3:0 у Чорноморця, чи 4:0 у міцного горішка Дніпра чи програють майстеровитій Ромі 3:0. Ні собі ні для людей не стидно за гру, а результат, успіхи прийдуть, якщо є гра, бажання, мотивація, концентрація, виконують установку тренера, дисципліна на полі - ніби такі банальні речі але чомусь по різному буває, безумовно стабільності не вистачає. Зібралися, і видали непоганий відрізок ігор, чи то слова президента клубу вплинули чи в совокупності багато факторів. Як би там не було, молодці, так тримати, вже не просто так футболку Зорі вдягаєте. А тим болільникам*, що негодують* з приводу поразки від Роми - Ну то таке*, хлопці та дівчата, реально немає чого розчаровуватися, якщо хто забув 6 (не років) місяців назад, Рома винесла* Шахтар 3:0 здається, а це реально показник. З тим же успіхом Баварія винесла 6:1 здається той же Шахтар, правда декілька років тому, чому я порівнюю з Шахтарем? - а це один з лідерів і загалом флагманів українського футболу і до речі тоді Шахтар реально був на голову, за самого себе, ніж зараз сильніший.
Holiday
Прогноз Sport.ua — 1:1 может сбыться, и потому не сильно хочется смотреть со старта.