Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 25 вересня 2021, 17:13
5271
38

Рух – Динамо. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Бойове налаштування проти бажання взяти легкі очки

| Оновлено 25 вересня 2021, 17:13
5271
38
Рух – Динамо. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
УПЛ

У суботу, 25-го вересня, львівський «Рух» прийматиме київське «Динамо» в рамках дев'ятого туру Української Прем'єр-ліги. Команда Мірчі Луческу є лідером чемпіонату, а львів'яни розташувалися в середині турнірної таблиці.

Динамо

У минулий мід-вік кияни зазнали першої поразки в поточному сезоні, поступившись донецькому «Шахтарю» у матчі за Суперкубок. Виправдання про недоналаштованність, які постфактум звучали з табору «біло-синіх», навряд чи задовольнили прихильників київської команди. Адже битва з принциповим суперником програна, а в таких матчах вболівальники «Динамо» чекають від «біло-синіх» максимальної самовіддачі. До того ж, перед протистоянням на «Олімпійському» кияни заявляли про наміри в цьому сезоні знову виграти всі внутрішні трофеї. Уже не вийшло.

Тепер перейдемо до позитиву, адже в чемпіонаті у «Динамо» поки все складається дуже непогано. Команда Луческу очолює турнірну таблицю, маючи найкращий показник за забитими і пропущеними голами. При цьому в чотирьох останніх матчах чемпіонату кияни залишали свої ворота в недоторканності. У минулому турі «біло-синім» запеклий опір вчинила «Олександрія». Перемогу кияни вирвали на 7-й компенсованій хвилині, коли VAR допоміг арбітру угледіти порушення правил проти Гармаша в штрафному олександрійців і був призначений пенальті. У майбутньому матчі у Львові своїм партнерам не допоможе Віталій Буяльський. Про проблеми зі здоров'ям у півзахисника не повідомлялося, тому зробимо припущення, що тренерський штаб «Динамо» вирішив дати відпочинок одному з лідерів команди.

Рух

Львів'яни в середині тижня також проводили зустріч, обігравши в 1/16 фіналу Кубка України першоліговий «Миколаїв» з рахунком 3:0. При цьому вперше в поточному сезоні «рухівці» забили більше двох голів за матч, а ігрову практику отримали футболісти, які нечасто потрапляють в основний склад. Хет-триком у кубковому поєдинку відзначився Данило Кондраков, котрому таке досягнення підкорилося вперше в складі «Руху». Крім цього, Кондраков очолив список найкращих бомбардирів львівської команди (24 голи), випередивши на один м'яч Юрія Климчука. У матчі проти «Миколаєва» за «Рух» дебютував бразилець Таллес, який перебрався до Львова минулого літа.

На відміну від «Динамо», яке в минулому турі на останніх хвилинах вирвало перемогу, «Рух» в кінцівці поєдинку проти «Десни» упустив нічию. Львів'яни гостювали в Чернігові, і на 90-й хвилині результативний удар Тотовицького приніс перемогу господарям поля. Головний тренер «рухівців» Леонід Кучук пояснив поразку браком концентрації. «Нам не вистачило концентрації. Був момент, коли наш футболіст просто впав. Це називається концентрація. Футбол іноді складається з разконцентрації, тому такий результат», - зазначив білоруський фахівець. У майбутньому матчі з «Динамо» не зіграє Валерій Федорчук, який дискваліфікований через перебір жовтих карток.

Історія зустрічей

Команди раніше провели всього дві очні дуелі, які відбулися в минулому сезоні. Спочатку у Львові кияни обіграли господарів поля з рахунком 2:0. Перемогу «біло-синім» принесли точні удари Карлоса Де Пени і Жерсона Родрігеса. У другому колі кияни знову обіграли суперників, на цей раз забивши у ворота «Руху» три голи. Дублем у тому поєдинку відзначився Караваєв, а ще один гол до свого активу записав Сідклей.

Коментар

Своїми очікуваннями від майбутньої зустрічі поділився нападаючий «Руху» Андрій Борячук. «Сила «Динамо» - в головному тренері, в злагодженості дій в обороні, в силі атаки. Ця команда кваліфікованих футболістів, тому вони вдало виступають на міжнародній арені, а не тільки в чемпіонаті України. Ми хочемо здобути перемогу над «Динамо» завдяки своїм сильним якостям. Це буде нелегко, але постараємося проявити себе найкращим чином», - сказав форвард.

Орієнтовні склади:

«Динамо»: Бущан, Кендзьора, Сирота, Забарний, Миколенко, Сидорчук, Андрієвський, Шапаренко, Циганков, Вітіньо, Шкурін.

«Рух»: Паньків, Гагун, Білий, Мисик, Карасюк, Стаменкович, Климчук, Мартинюк, Б.Бойчук, Притула, Борячук.

Прогноз на протистояння

Наступного тижня на «Динамо» чекають дуже непрості матчі з «Баварією» і донецьким «Шахтарем». Тому, можливо, кияни спробують у Львові економити сили. Але настрій «рухівців» на настільки статусного суперника не викликає сумнівів. І все ж, вважаємо, що більш високий клас киян допоможе їм завоювати три очки.

25 вересня, субота

«Рух» – «Динамо»
Львів. Стадіон «Арена Львів». 19:30
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 1»
РУХ — ДИНАМО. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
 Арбітр: Юрій Іванов (Донецька область)
Прогноз Sport.ua — 0:2
Олександр  Снітко
Оцініть матеріал
(19)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

СУДАКОВ: «Не було б виконавців, як Мудрик і Циганков – не віддав би асисти»
Футбол | 29 березня 2024, 03:49 1
СУДАКОВ: «Не було б виконавців, як Мудрик і Циганков – не віддав би асисти»

Георгій прокоментував перемогу збірної України над Ісландією (2:1)

Фаворити? Стали відомі коефіцієнти на перший матч України на Євро-2024
Футбол | 28 березня 2024, 17:15 0
Фаворити? Стали відомі коефіцієнти на перший матч України на Євро-2024

17 червня підопічні Сергія Реброва проведуть поєдинок проти Румунії у 1-му турі групи Е

Коментарі 38
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Funny___Cat
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
просто парень
Удачи чемпионам, вперёд к очередному чемпионству!!!
ingvar8888
Рух Львів, потрібно хоча би не програти і це буде добре!
🇺🇦🇺🇦 ⚽⚽ 🇺🇦🇺🇦
Обижающийся из Бергамо
Чемпионат выигрывается с аутсайдерами. Так было всегда.
Expert
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Алексей Голяченко
Зашкварился ВаДо. По мимо лжи ещё и в открытую стучит на ветке Динамо Киев.
ВаДо об таких как ты ноги вытерают в твоём любимом Донецке
A1Vm
Мой брат из Киева во Львове, но на футбол он точно не пойдёт. Им кав"ярни с женой милей.) Ну а Динамо там переночует, и на Мюнхен? Или опять будут рисковать в полётах лишних?
Calm
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
cucumber
Таак, ждем важнейшиый матч для Динамо в чемпионате! Мне хамы, поддерживающие ДК, рассказывали недавно, что победа в Суперкубке не так важна, как победа в рядовом матче чемпионата! Так что ждем с нетерпением важнейший матч для болельщиков Динамо Киев! С важным соперником Рух Львов!
Хоакин Гусман Лоэра
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Алексей Голяченко
Должны брать 3 очка с Рухом без всяких проблем. 0-2 вполне сойдёт
Maks____mole7777
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Володимир Ляшенко
У Руху непогані шанси здобути очки в матчі з розібраним і морально надломленим після Суперкубка ДК.
І хай буде так!
--smart--Forever
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил