Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 22 серпня 2021, 17:37
1935
18

Маріуполь - Зоря. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Суперники, які перебувають у пошуках кращої гри

| Оновлено 22 серпня 2021, 17:37
1935
18
Маріуполь - Зоря. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
УПЛ

Не позаздриш луганській команді після виїзду до Австрії - незважаючи на непогані дії, підсумковий результат першого матчу Ліги Європи значно знизив шанси «Зорі» пройти «Рапід». Не кращим чином складаються справи у колективу Віктора Скрипника і в чемпіонаті, як, втім, і у «Маріуполя». Так що, охрестимо протистояння таким, де суперники перебувають в пошуках своєї кращої гри.

Зоря

З огляду на те, що вже у четвер «Зоря» проведе матч-відповідь єврокубків, цілком можна спрогнозувати експерименти зі складом на неділю. Хоча, вони напрошуються не стільки з точки зору економії сил, скільки з мотивів поліпшити ефективність дій. Не відмовиш луганській команді в бажанні і характері, але в ключових моментах виконавцям банально не вистачило майстерності.

Наставник «Зорі» після 0:3 нарікав на Фортуну, але в спорті, як і в житті, зазвичай щастить сильнішим. Аллах'яр, Шахаб, Громов, Кочергін і навіть захисник Імереков - кожен з гравців мав відмінні моменти, але із завершенням не склалося.

Маріуполь

Фаворитами виглядали приазовці в своєму матчі минулого туру, однак «Чорноморець» довів, що записувати команду в міцні аутсайдери зовсім не потрібно. Навіть незважаючи на ранню травму Олега Очеретька, швидкий гол у «Маріуполя» забив Андрій Кулаков, але потім в ігрових побудовах щось розладналося. Заміни також не врятували, тим більше другий гол у ворота одеситів спорудили футболісти, що грали з перших хвилин: Петро Стасюк віддав хорошу передачу в штрафний, Андрій Кулаков заробив, а Дмитро Мишньов реалізував пенальті - сумні домашні 2:3.

Коментар

Остап Маркевич перед візитом «Зорі» вже за традицією розповів про кадрові проблеми, які не дозволяють команді проявити свої кращі якості: «Випала середина поля. «Зламався» Очеретько, Чех не готовий, а Мишньов грав «на уколах», до того ж він взагалі не тренувався два тижні. Це наші основні гравці, які визначають обличчя команди».

Статистика зустрічей

Уже 28 матчів на рівні Прем'єр-ліги зіграли команди, і незначна перевага у відносинах - за «Зорею». В останні роки спостерігається цікава тенденція - фактор поля практично не має значення. До того ж, в минулому сезоні обидві гри відбулися на «Славутич-Арені», і якщо восени тут виграв «Маріуполь», то навесні перемогу відсвяткувала «Зоря». Обидва матчі завершилися з рахунком 1:0, а голами відзначилися Дмитро Топалов та Шахаб.

Орієнтовні склади:

«Маріуполь»: Кудрик, Стасюк, Чоботенко, Микицей, Хромей, Мампассі, Мишньов, Очеретько, Топалов, В'юнник, Кулаков.

«Зоря»: Шевченко, Фаворов, Вернидуб, Імереков, Жуніньо, Назарина, Кочергін, Кабаєв, Крістіан, Шахаб, Гладкий.

Прогноз на протистояння

Футболісти, яким довірить місце на полі тренерський штаб «Зорі» будуть «рвати і метати», щоб довести свою спроможність і готовність зіграти і в матчі Ліги Європи. З огляду на кадрові проблеми «Маріуполя», впоратися з таким мотивованим суперником команді буде непросто, тому спрогнозуємо перемогу луганської команди з коефіцієнтом 1.5 по лінії Vbet.

22 серпня, неділя

«Маріуполь» — «Зоря»
Маріуполь. Стадіон імені В.Бойка. 17:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 1»
МАРІУПОЛЬ – ЗОРЯ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
 Арбітр: Дмитро Бондаренко (Одеса)
Прогноз Sport.ua — 1:2
Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 18
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Real20
Заря обязана разнести Мариуполь !Ждем победу Зари💪
Pavelgorov
Вперед Заря!
Zhorik678
за свой длинный язык зоря и в мариуполе пролетит
newkyiv
Может быть и 2:1, и 1:4. У этих многое возможно.)
aleks19826
Шо то за Остапа Маркевича стремено. Жалко мне его капец как специалиста. Думаю отберет очки у "мужикові" немочных хоть играли они в Австрии как Барселона и по моментам и по владению мячем. Но Остап должен ничейку скатать
Ilya
Зоря очень не стабильная.
То выносит в одни ворота Ингулец, то Минаю проиграет.
Думаю все же 2-2 либо 1-3
Face Control
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил