Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 14 серпня 2021, 19:40
3907
3

Десна – Дніпро-1. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Чи продовжить команда Олександра Рябоконя переможну серію?

| Оновлено 14 серпня 2021, 19:40
3907
3
Десна – Дніпро-1. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
СК Дніпро-1

У суботу, 14 серпня, відбудеться матч 4-го туру української Прем'єр-ліги, в якому чернігівська «Десна» на своєму домашньому стадіоні прийматиме «Дніпро-1». Стартовий свисток пролунає о 19:30.

«Десна»

 

Команда Олександра Рябоконя розпочала новий сезон просто блискуче, незважаючи на те, що в міжсезоння її покинули багато лідерів. Спочатку чернігівці розгромили одеський «Чорноморець» (3:0), потім розібралися з «Маріуполем» (2:1), а в третьому турі виграли в «Інгульця» (2:0). Маючи в активі максимальні 9 очок, «сіверяни» розташовуються на другій сходинці в турнірній таблиці, відстаючи від лідера і чинного чемпіона, київського «Динамо», лише через гіршу різницю голів.

Так що «Десна», якщо продовжить грати й далі в тому ж дусі, має всі шанси поборотися не тільки за вихід в єврокубки, а й за один з комплектів медалей. А те, що в минулому сезоні отримати квиток на євроарену не вдалося, може піти підопічним Рябоконя тільки на користь, адже вони можуть повністю зосередитися на виступах на внутрішній арені. Ось тільки всі три перемоги на старті нового чемпіонату були здобуті над більш слабкими суперниками, всі серйозні випробування ще попереду.

«Дніпро-1»

 

Першим каменем спотикання для «Десни» може стати команда з Дніпра, для якої це вже третій сезон в УПЛ. У двох попередніх дніпрян називали претендентами на вихід в єврокубки, але під керівництвом Дмитра Михайленка клуб як піднявся в еліту, так був і на межі вильоту в Першу лігу, а тому на тренерському містку відбулися зміни.

У другій частині минулого сезону «Дніпро-1» очолив хорватський фахівець Ігор Йовічевіч, який вже був відомий в Україні завдяки роботі у львівських «Карпатах». Під керівництвом нового наставника результати дніпрян значно покращилися, а тому на перший погляд здається, що єврокубки без них тепер вже точно не пройдуть.

На старті нинішнього сезону підопічні Йовічевіча зіграли на виїзді з полтавською «Ворсклою» з рахунком 2:2, у другому турі розгромили одеський «Чорноморець» (3:0), який повернувся в елітний дивізіон, а на минулих вихідних обіграли «Маріуполь» (2:1). З 7 очками в активі «Дніпро-1» займає 4 місце в турнірній таблиці, відстаючи від лідерів на 2 очки.

Статистика зустрічей

 

Історія протистояння «Десни» і «Дніпра-1» налічує 4 офіційні поєдинки. Двічі перемагали дніпряни, причому обидві перемоги вони здобули в минулому сезоні з однаковим рахунком 2:0. Чернігівці виявилися сильнішими одного разу, а ще одна зустріч не виявила переможця.

Орієнтовні склади

«Десна»: Литовка – Завійський, Картушов, Сафронов, Селін, Жук, Арвеладзе, Калитвинцев, Тотовицький, Будківський, Безбородько.

«Дніпро-1»: Паст – Лучкевич, Адамюк, Сваток, Дубінчак, Когут, Джурасек, М.Кравченко, Русин, Чуже, Довбик.

14 серпня, субота

«Десна» – «Дніпро-1»
Чернігів. Стадіон імені Юрія Гагаріна. 19:30
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 2»
ДЕСНА — ДНІПРО-1. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ МАТЧУ
 Арбітр: Катерина Монзуль (Харків)
Прогноз Sport.ua — 1:1
Оцініть матеріал
(12)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ОФІЦІЙНО. Шахтар підписав олімпійського чемпіона в гімнастиці Верняєва
Футбол | 09 травня 2024, 12:03 1
ОФІЦІЙНО. Шахтар підписав олімпійського чемпіона в гімнастиці Верняєва

Уродженець Донецька виявився затребуваним клубом із рідного міста

Чемпіонат світу з хокею. Календар і результати матчів
Хокей | 09 травня 2024, 17:12 1
Чемпіонат світу з хокею. Календар і результати матчів

Чемпіонат світу в елітному дивізіоні пройде в Чехії

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.