Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 16 серпня 2021, 14:49
5472
8

Ігор ЙОВІЧЕВІЧ: «Монзуль давала картки за якимось дивними критеріями»

Головний тренер «Дніпра-1» поділився думкою про поразку в матчі з «Десною»

| Оновлено 16 серпня 2021, 14:49
5472
8
Ігор ЙОВІЧЕВІЧ: «Монзуль давала картки за якимось дивними критеріями»
СК Дніпро-1. Ігор Йовічевіч

Головний тренер «Дніпра-1» Ігор Йовічевіч прокоментував поразку дніпрян у матчі проти «Десни» (1:2).

– Попри поразку, можемо взяти багато позитивного від цього поєдинку. Перший тайм не був вдалим з точки зору структури контролю м’яча, яка була запланована. Через динаміку паса та велику відстань між гравцями вона не виходила. Помилки у простих ситуаціях дозволяли супернику проводити контратаки. І замість пресингу при втраті м’яча ми бігли назад. Не потрапили у гру через мандраж та відповідальність поєдинку: гра за перше місце, за лідерство. У перерві зробили корекцію, заспокоїли хлопців. Тепер розташовувались ближче, почали другий тайм так, як планували перший. А після вилучення команда навіть у меншості проти лідера УПЛ контролювала хід гри. Була хороша динаміка, з’являлися моменти. І у меншості на два гравці проявився такий характер, що дозволяв ганяти суперника. Могли й зрівняти рахунок. Але сьогодні були фактори, які ми не можемо контролювати. Нехай федерація розбирає суддівство (головним арбітром матчу була Катерина Монзуль - прим. Sport.ua). Це був хороший матч, яким насолоджувалися вболівальники, і так легко давати картки, за якимось дивними критеріями… Це не йде на користь футболу. Ми можемо програти три очки, але на користь футболу, який хоче дивитися вболівальник, таке не йде.

Своїй команді можу сказати лише те, що ми померли, як мужики. Характер та хороша гра зробили нас близькими до нічиєї. Це був би подвиг та поштовх для нас. І компенсований час не був зіграний повністю. Через судоми футболісти лежали, але не додали жодної секунди. Хоча ми знаємо, що компенсований час через такі зупинки має продовжуватись. Сьогодні було багато факторів проти нас.

– Перший тайм проти Ворскли та сьогодні дещо схожі — не виходила гра. Це тенденція чи наслідок відчуття надвеликої відповідальності, чи недоналаштування?
– Велика відповідальність — тенденція у матчах проти команд, що борються за єврокубки. Напружена ситуація була і проти Ворскли, і проти Десни. Мусимо жити з тим і контролювати себе. Маємо зробити висновки. Було багато хорошого, але у першому таймі було й багато моментів, де ми самі помилками у простих ситуаціях давали їм простір. А контратаки через Тотовицького, Калітвінцева, Безбородька є їхнім козирем. І коли даруєш м’ячі, це йде на користь супернику. Нічого, йдемо далі. Можемо бути конкурентоздатними проти всіх команд УПЛ. Сьогодні проти лідера були кращими у меншості, тримали все під контролем, пресингували, були хоробрими та сміливими. Ми були близькими до нічийного результату, і думаю, що наші вболівальники можуть пишатися нами.

– У наступному матчі мінус три гравці через травму та вилучення…
– Так, і ще не минула проблема з травмою Лучкевича. Після відновлення будемо дивитися, хто живий. Зробимо аналіз «Руха», і оберемо найкраще з можливого. Граємо вдома перед вболівальниками, і хлопці, які будуть живі-здорові, віддадуть усе можливе для перемоги.

Оцініть матеріал
(32)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ВІДЕО. Без емоцій. Як Лунін відреагував на перемогу Реала в суперматчі у ЛЧ
Футбол | 18 квітня 2024, 07:21 9
ВІДЕО. Без емоцій. Як Лунін відреагував на перемогу Реала в суперматчі у ЛЧ

Андрій став героєм королівського клубу в серії пенальті проти Манчестер Сіті

З ким зіграє Лунін? Визначено другу півфінальну пару Ліги чемпіонів
Футбол | 18 квітня 2024, 06:30 16
З ким зіграє Лунін? Визначено другу півфінальну пару Ліги чемпіонів

У півфіналах ЛЧ зустрінуться: Боруссія Д – ПСЖ, Баварія – Реал

Коментарі 8
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
lenares85
если игрок материт судью то получит красную по каким критериям ? там на повторе слышно бл....
Михаил Степанов
Йовичевичу надо бы провести воспитательную работу, что б игроки язык держали за зубами и сосредоточились на своих непосредственных обязанностях
aleks8-48
Суддівське керівництво розбереться, як український суд розбирається з неугодними влади.
rus
Чище играть нужно!
zzg77
По подсказкам из автобуса!!!
vvv2008g
Посмотрим что ты запоешь... после игры с Металлистом 1925
tima fialko
СпортУа треба регулярно складати рейтинг тренерів-плакальщиків на суддів.Може це трошки присоромить цих чоловічкив
Sori
Сучка крашеная а не Мондзуль..