Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 15 серпня 2021, 12:35
12293
41

Відразу два вилучення у гостей! Десна в Чернігові дотиснула Дніпро-1

Бомбардири УПЛ додали до свого активу по одному результативному удару

| Оновлено 15 серпня 2021, 12:35
12293
41
Відразу два вилучення у гостей! Десна в Чернігові дотиснула Дніпро-1
ФК Десна

До матчу 4-го туру української Прем'єр-ліги проти «Дніпра-1» чернігівська «Десна» підходила з серією з трьох перемог поспіль і в статусі одного з двох лідерів чемпіонату, поряд з діючим чемпіоном – київським «Динамо». Однак в цьому поєдинку команду Олександра Рябоконя не вважали фаворитом.
  
Букмекери оцінювали шанси команд як рівні, що недивно, адже команда з Дніпра добре попрацювала під час трансферного вікна і вже третій рік намагається вийти в єврокубки. Як результат – підопічні Ігора Йовічевіча теж не знали гіркоти поразок до цього поєдинку.

У дебюті гри Катерина Монзуль могла призначити 11-метровий, коли Адамюк поклав руку на плече Безбородьку в своєму штрафному, але VAR пенальті не дав. Особливо невдало початок зустрічі склався для досвідченого «сіверянина» Євгена Селіна та молодого дніпрянина Микити Кравченка. Обидва гравці отримали травми в першій половині першого тайму і були замінені.

Симпатичніше в атаці виглядала «Десна», тому на 30-й хвилині саме вона цілком закономірно відкрила рахунок у матчі. Денис Безбородько, який в минулому турі став джокером, зробивши дубль після виходу на заміну, цього разу отримав шанс від Олександра Рябоконя вийти в старті і сповна ним скористався, відзначившись у третьому поєдинку поспіль. Тепер 30-річний форвард ділить лідерство з Русланом Степанюком у гонці бомбардирів.

У другому таймі гості намагалися переламати хід зустрічі, проте грали дуже агресивно, за що і поплатилися. Спочатку другу жовту отримав Ді Франко за небезпечний підкат проти Домбровського на чужій половині, а трохи пізніше Піхальонок почав сперечатися з рішенням Монзуль, за що рефері показала йому пряму червону.

Здавалося, що на цьому інтрига похована, однак не встиг «Дніпро-1» залишитися удев'ятьох, як рахунок на табло був зрівняний. Довбика партнери відправили на побачення з Литовкою після помилки Картушова в центрі поля, і Артем перекинув м'яч через голкіпера. Довбик, як і Безбородько, забив четвертий гол у сезоні.

Але екс-голкіпер «Десни» Євген Паст не зміг зберегти ворота дніпрян у недоторканності й у другому таймі. У кінцівці поєдинку страж воріт у стилі Філімонова випустив м'яч з рук за лінію воріт після навісу зі штрафного у виконанні Калитвинцева та удару головою від Завійського.

2:1 – «Десна» здобула четверту перемогу поспіль і стає одноосібним лідером, відірвавшись від «Динамо» на 3 очки. Однак у команди Мірчі Луческу залишається гра в запасі. «Дніпро-1» зазнав першої поразки в сезоні й залишився на п'ятому рядку турнірної таблиці.

Українська Прем'єр-ліга. 4-й тур.

«Десна» – «Дніпро-1» - 2:1

Безбородько, 30, Завійський, 86 – Довбик, 79

  Цимбалюк, 47 – Адамюк, 33, Ді Франко, 40, Логінов, 43

Ді Франко, 58 (друге попередження), Піхальонок, 75 (неспортивна поведінка)

«Десна»: Литовка – Картушов, Селін (Волошин, 12, Масалов, 74), Цимбалюк, Сафронов – Калітвінцев (Шевцов, 88), Арвеладзе, Домбровський, Завійський – Тотовицький – Безбородько (Будківський, 74).

«Дніпро-1»: Паст – Дубінчак, Сваток, Адамюк, М. Кравченко (Логінов, 19) – Ді Франко, Піхальонок – Чуже (Когут, 53), Джурасек (Ігнатенко, 84), Назаренко – Довбик.

Арбітр: Катерина Монзуль (Харків).

Стадіон: ім. Ю. Гагаріна (Чернігів).

Удари (у площину): 12 (4) – 7 (3)
Кутові: 3 – 9
Оффсайди: 0 – 2.

ДЕСНА-ДНІПРО-1.ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Температура: 23°C

Події матчу

86’
ГОЛ ! М'яч забив Тарас Завійський (Десна).
79’
ГОЛ ! М'яч забив Артем Довбик (Дніпро-1).
77’
Гравець команди Дніпро-1 отримує червону картку.
59’
Франсиско Ді Франко (Дніпро-1) отримує червону картку.
30’
ГОЛ ! М'яч забив Денис Безбородько (Десна).
Оцініть матеріал
(31)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Перемога не без пригод. Олександрія здолала Кривбас у Кривому Розі
Футбол | 28 вересня 2024, 15:02 15
Перемога не без пригод. Олександрія здолала Кривбас у Кривому Розі

На диво, жодна повітряна тривога не переривала хід запеклого протистояння

КОНОПЛЯ: «Гравець провів ніч із дружиною перед матчем? Є негласні правила»
Футбол | 27 вересня 2024, 19:25 2
КОНОПЛЯ: «Гравець провів ніч із дружиною перед матчем? Є негласні правила»

Юхим розповів про обстановку в таборі збірної України після поразок у Лізі націй

Коментарі 41
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Istm
Такі матчі прикрашають чемпіонат.
Обидві команди тренерські, обидві старались грати у футбол, не "боротись".
Ну, до суддівства питання є. Друге вилучення незрозуміле.
__Funny_Cat__
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
футфан
Хороший матч... триллер в якому переможцем виявилась Десна. А якби Паст не закинув м'яч собі в ворота як би тоді матч закінчився? Хто зна, хто зна...
cucumber
Классный увлекательный матч! Спасибо обоим командам! Браво! Рубились до последней секунды!
Михаил Шкуренков
Опять Монзуль виновата, что Ди Франко костолом, а Пихалёнок матюгальщик тупой. Ну вы ислепые хлопцы. Вторая желтая Ди Франко - это чистая красная и так бы и было после Вар, если бы его Катерина не удалила. А Пихаленок просто идиот. В школу видимо не ходил и манерам не учили. ЧТоб его бабу так поносили, как он арбитра
BORIS Borisov
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Aleks04
Днепр играл в меньшинстве, но это не помешало дожать Десну в чужой штрафной играя вдевятером. Довбык - крут, катрусин беспредел продолжается. Сколько Чернигов занёс судьям¿
Михаил Петрович Бильдер
Судейство в Украине и так было - не дай Б-г! С присоединением Монзуль - вообще сплошная вонь и рвотные позывы. О какой "заслуженной" победе Десны можно говорить, если судейка "играла" на ихней стороне. И это отвратительное дурно-пахнущее судейство испортило матч двух приличных команд.ИМХО!
Владимир Копяк
Я так думаю,что многие в Украине с нетерпением ждут матчи, которые обслуживает наша арбитрша Катя Монзуль. Это феерия предупреждений,удалений, левых пеналей и постоянная беготня к экрану монитора... Класс арбитра,во все времена, определялся незаметностю его на поле, но теперь это не в почете, наш арбитр должен быть главной фигурой в матче, они балдеют,когда о них пишут СМИ и вещают аналитики футбола с экранов теликов. Им все равно в каком контексте - плохом или хорошем,главное- что они узнаваемы. Никто из смотрящих футбол,не задумывается над тем, почему в игре много предупреждений,удалений, пеналей и штрафных ударов. А ведь на 90% порядка на поле зависит от качества арбитража, от мастерства человека со свистком,который может сделать на поле два сценария развития событий - или держать в руках все нити игры и не давать повода для возмущения игроков, или забыть свисток в раздевалке...Катя очень любит себя в футболе, она, как и любая женщина, хочет быть в центре внимания,чтобы на нее были устремлены взоры всех присутствующих на стадионе. А в центре она- вершитель судеб тех, кто борется за результат на поле. Так что все понятно и предсказуемо.
Face Control
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
korrektno
Упереджене суддівство однозначно. Для прикладу, там за гру в м'яч в підкаті з трохи піднятою ногою карає жовтою, а при аналогічному підкаті Домбровського навіть штрафного не призначає. І, що цікаво, їй підспівував активно коментатор (навіть Лучі зачитував), хоч в другому аналогічному випадку виправдовував Монзуль, за непризначення навіть штрафного. Дніпрянам необхідно підсилювати центр захисту.
slafko
Десна уже третий матч заканчивает в неравных составах и что удивительно, с Безбородько на поле, в большинстве. Это к чему? Предыдущее пришествие Дениса в Десну заканчивалось его красной карточкой, пребыванием на банке и уходом в Александрию, там его "уговорили" уйти после, внимание, снова его красной карточки, при этом голами он не блистал тогда.
Сейчас, вернувшись снова в Десну, закрыл рот, убрал неигровую агрессию и оказался в лидерах чемпионата по голам (возможно и временно, не суть).
С Монзуль можно спорить по многим игровым моментам, но не по удалениям Пихаленка и Ди Франко, Безбородько подтвердит - проходил сам такое.
Вячеслав Авдеев
Катерина всегда великая,но где она штрафной взяла после чего второй гол Днепру забили??? Пусть спустится на землю,иначе гореть ей в аду...
FC Liverpool Best!
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Олег Мандрівник
Гыыыыыыы
Десна на первом месте в таблице
Sunrise
Читаю и диву даюсь. Монзуль плохо отработала???
Первая желтая Ди Франко - 100%, вторая - 100% (перед первой он ещё на одну жёлтую сфолил, его тогда пожалели, должен был ещё до перерыва отдыхать).
Красная Пихалёнку? Вы думаете он там извинялся, а не матом хаял Монзуль? Серьёзно? А после матча что-то он ничего внятного не произнес по эпизоду. У меня сомнений нет - там точно красная.
Мяч от колена попадает в руку игроку Десны - такие пенали могут только в ворота Зари ставить в матче с Динамо. Тут даже обсуждать нечего.
Штрафной с которого был забит второй мяч - 100%.
Так какие вопросы? Матч-то смотрели вообще? Или зашли: Монзуль, две красных - а ну всё понятно... ?
Днепр-1 удивил игрой в меньшинстве. Умудрились прижать Десну. Хотя моментов особо не было. Но виноваты в поражении Ди Франко, Пихалёнок, Паст, но точно не Монзуль.
Stran
Она же сама к нему с матерком подошла))) он ей и говорит пошла нах. Только ей можно а ему нельзя)))
Александр Федько
А в чем не права Монзуль? Все по делу. Или сейчас повылазят и начнут ныть, что снова "ск-днепру" не дают забивать с метровым оффсайдов )))
FC Liverpool Best!
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
newkyiv
Йовичевичу надо учить игроков не украинскому языку, а - держать язык за зубами на поле. Это же надо умудриться получить картечь за неспортивное поведение.