Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 10 серпня 2021, 12:20
2837
0

Шахтар – Генк. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного

Прогноз експерта на матч-відповідь третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів

| Оновлено 10 серпня 2021, 12:20
2837
0
Шахтар – Генк. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного
ФК Шахтар Донецьк

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний зробив прогноз на матч-відповідь 3-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів «Шахтар» - «Генк».

«Роберто Де Дзербі вивчає свою нову команду, він вивчає можливості всіх своїх футболістів. Тому необхідно з розумінням ставитися до тренерської ротації в матчах УПЛ. Жоден тренер не ворог собі і ні у кого немає чарівної палички, за помахом якої досягається результат. Італійському фахівцеві потрібно дати час, а керівництву треба набратися терпіння, так як для тренера все в новинку - країна, культура, мова, спілкування, футболісти, чемпіонат України та багато іншого. У «Сассуоло» Де Дзербі вже все збудував, і команда показувала досить цікавий і видовищний футбол. Але у «Шахтаря» значно масштабніше можливості, в тому числі, фінансові, а отже і вимоги за рішенням максимальних завдань. А такі умови роботи для кожного тренера у великому клубі. Для Де Дзербі - це можливість реалізувати себе на найвищому рівні. І він, звичайно, для цього докладе всіх зусиль.

Така поразка, як в матчі з «Олександрією», зазвичай всьому колективу йде на користь. Я, як тренер, неодноразово в цьому переконувався в різних командах. Після таких матчів відразу ж настає максимальна зібраність і концентрація. На другий план йде все, крім результату. У таких ситуаціях колектив дуже сильно мобілізується і включається по максимуму. Це «Шахтарю» якраз і необхідно перед матчем-відповіддю з «Генком». Футболісти «гірників» до цього поєдинку готуються, як до вирішального, а не як до прохідного. Після перемоги в Бельгії з рахунком 1:2 налаштовувати гравців «Шахтаря» вже не потрібно. Експериментів і ротацій теж не буде. У цей вечір вийдуть заряджені на перемогу і високу якість гри характерні футболісти.

Немає сенсу міркувати про тактику, коли дух, характер і колективні дії будуть на першому місці. Я ні трохи не сумніваюся в перемозі «Шахтаря» і в матчі-відповіді. Удачі нашій команді і красивої, творчої гри», - сказав Грозний.

Матч «Шахтар» - «Генк» відбудеться 10-го серпня. Початок зустрічі о 20:30.

Даний прогноз є думкою експерта і не гарантує виграшу в букмекерській конторі.
Оцініть матеріал
(25)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.