Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 01 серпня 2021, 19:48
7185
36

Динамо – Верес. Прогноз и анонс на матч чемпионата Украины

Ювілейний матч «Вереса» у лігві чемпіона

| Оновлено 01 серпня 2021, 19:48
7185
36
Динамо – Верес. Прогноз и анонс на матч чемпионата Украины
ФК Динамо Київ

Традиційно після літнього міжсезоння футбол на українські поля повертається матчем за Суперкубок, але в цьому році титульне протистояння перенесено на вересень. З урахуванням перенесення матчу «Динамо» проти «Миная» київський клуб отримав додатковий час для підготовки і в неділю проведе свій перший матч у новому чемпіонаті. Суперником «біло-синіх» стане рівненський «Верес», який виграв Першу лігу і повернувся в елітний дивізіон.

«Динамо»

У минулому сезоні київський клуб виграв всі внутрішні трофеї, і після його завершення керівництво «Динамо» продовжило контракт з Мірчею Луческу. Румунський фахівець рік тому очолив «біло-синіх», домігшись чималих успіхів. До протистояння з «Вересом» кияни підійшли з сімнадцятиматчевою безпрограшною серією в УПЛ, яка триває з 21 листопада минулого року (14 перемог і 3 нічиї).

Для виконання нових завдань в літнє міжсезоння «Динамо» зробило кілька придбань, спрямованих на посилення атакуючого потенціалу. З «Колоса» до Києва перебрався Антюх, у московського ЦСКА орендували Шкуріна, ще одним трансфером стало підписання венесуельського голеадора Раміреса. Білорус відразу себе зарекомендував з найкращого боку, забивши три голи в контрольних поєдинках. Венесуелець також себе добре зарекомендував, але поки не в «Динамо», а в чемпіонаті Словаччини, де він з 17-ма голами став найкращим бомбардиром. Довго київський клуб придивлявся до найкращого бомбардира минулої Української Прем'єр-ліги Владислава Кулача, і в підсумку угоду з футболістом було підписано.

Як вже було сказано, тиждень тому кияни не стартували в новому чемпіонаті. У той час, як учасники Прем'єр-ліги проводили матчі першого туру, «біло-сині» грали заключні спаринги на зборах, зігравши внічию з німецьким «Уніоном» (1:1) і обігравши турецький «Газіантеп» (3:2). Кияни готувалися до нового сезону в Швейцарії і Австрії, де провели 12 (!) контрольних поєдинків (5 перемог, 5 нічиїх і 2 поразки). Ще два товариських матчі у «Динамо» заплановано на серпень: 4-го числа кияни поміряються силами з «Фенербахче», а 14-го команда Мірчі Луческу має зустрітися з міланським «Інтером».

«Верес»

Майбутня зустріч стане ювілейною, 100-ю, для рівненського клубу в еліті українського футболу. На відміну від своїх найближчих суперників «Верес» вже провів перший поєдинок в новому чемпіонаті і зробив це досить успішно. Саме так можна розцінювати нічию з учасником єврокубків «Колосом» (зустріч у Луцьку завершилася з рахунком 0:0). «Знаєте, хвилювання все-таки мало місце бути. Команда, можна сказати, за два роки пройшла такий важкий шлях до УПЛ, тому я задоволений дебютом, самою грою, а також її результатом», - зазначив після матчу з «Колосом» головний тренер рівнян Юрій Вірт.

У цьому поєдинку дебютували троє літніх новачків рівненського клубу - Кльоц, Євген Пасіч і Гечев. Ще одним футболістом, який у міжсезоння поповнив склад «Вереса», став голкіпер Кічак. Матч проти «Колоса» може записати до свого активу захисник народного клубу Дмитро Немчанінов, який увійшов до символічної збірної першого туру УПЛ. Цікаво, що Немчанінов є вихованцем саме київського «Динамо».

З негативу відзначимо травму Артема Данилюка, який не зможе допомогти своїй команді в першій половині нового сезону. 20-річний захисник потрапив до лазарету після одного з контрольних матчів на зборах. Не зможе допомогти своїй команді через травму новачок Сергій Шестаков, який також знаходиться в лазареті.

Коментар

Своїм очікуванням від майбутнього матчу поділився захисник «Вереса» Валерій Кучеров. «Упевнений, що кожен з футболістів нашої команди хоче якнайкраще себе проявити в матчі проти «Динамо». Хочу, щоб команда зіграла цієї неділі не гірше, ніж в сезоні 2017-2018, коли на першому етапі чемпіонату «Верес» зіграв з «Динамо» внічию на виїзді і переміг вдома».

Статистика зустрічей

Раніше суперники зустрічалися 12 разів, і рівненський клуб здобув лише одну перемогу. Сталося це в лютому 2018-го: тоді рівняни на «Арені Львів» обіграли «Динамо» з рахунком 3:1. «Динамо» ж вісім разів перемагало «Верес», а ще три зустрічі завершилися внічию. В останній очній дуелі з рівнянами «біло-сині» здобули розгромну перемогу з рахунком 4:1. У ворота «Вереса» тоді забивали Гармаш, Бесєдін (дубль) і Дерліз Гонсалес, на що рівняни відповіли результативним ударом Жуліо Сезара.

Орієнтовні склади:

«Динамо»: Бущан, Кендзьора, Попов, Забарний, Миколенко, Андрієвський, Буяльський, Шапаренко, Циганков, де Пена, Супряга.

«Верес»: Когут, Немчанінов, Гончаренко, Мірошник, Солдат, Г. Пасіч, Кучеров, Кльоц, Є. Пасіч, Сергійчук, Гегедош.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що кияни здобудуть перемогу, причому зроблять це впевнено. Підопічні Мірчі Луческу плідно попрацювали на літніх зборах і мають намір вдало стартувати в чемпіонаті. Звичайно, втома киян після насиченого міжсезоння може позначатися, але клас «біло-синіх» повинен допомогти їм добитися успіху.

1 серпня, неділя

«Динамо» – «Верес»
Київ. НСК «Олімпійський». 19:30
ТБ-трансляція на телеканалі «2+2»
ДИНАМО – ВЕРЕС. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
 Арбітр: Денис Шурман (Київська область)
Прогноз Sport.ua — 2:0
Оцініть матеріал
(25)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Розпочинається плей-оф Кубка Азії U-23. Хто стане суперником України на ОІ?
Футбол | 25 квітня 2024, 03:45 0
Розпочинається плей-оф Кубка Азії U-23. Хто стане суперником України на ОІ?

Опонентом синьо-жовтих буде команда, яка посяде в Азії третє місце

Найдорожчого гравця в історії Шахтаря можуть оштрафувати на 10 млн євро
Футбол | 24 квітня 2024, 22:05 13
Найдорожчого гравця в історії Шахтаря можуть оштрафувати на 10 млн євро

«Атлетіко Мінейро» не збирається погоджуватися з тим, що Бернард залишиться в «Панатінаїкосі»

Коментарі 36
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Nashwill
О,макакас 7777 уже тут як тут. Підтримує найкращу команду України - Динамо.Похвально.
__Funny_Cat__
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
__Funny_Cat__
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
__Funny_Cat__
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Andriy Andriy
Интересно, а старый маразматик Несенюк уже оставил свой комментарий здесь ???
апк
"Юбилейный матч «Вереса» в логове чемпиона".
Звучит.
Логово - 1) а) Углубление в земле, являющееся жилищем зверя. б) перен. Место нахождения врага, преступника. 2) перен. разговорное Жилище человека (обычно неприглядное, неуютное).
Слабый чемпионат, надо уезжать за границ
Это ж как нужно не знать команду чтобы поставить впереди Супрягу
Евгений Ш
Ну що, вчора фарм дирнамо "чорноморець" обісралося по повній, чекаємо цього сьогодні від основного дирнамо. Хоча напевно продажні суркісові судді знову відпрацюють свої гроші....
Predator
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Oleha1987
Не думаю, що легко буде Динамо з Вересом. Мінімально виграє
_-AK228
троекратная Удача Вересу!!
Bulba_sumkin
Арбітр: Денис Шурман (Київська область) 🤦🏻🤦🏻🤦🏻 Что на это Луческу скажет?)
Bulba_sumkin
« а 14-го команда Мірчі Луческу має зустрітися з міланським «Інтером» (с)
А ничего что 14-го по календарю игра с Ингульцом?
Володимир Ляшенко
Верес зіграв унічию з "єврокубковим" Колосом, то і з ДК зможе. 0:0 буде якраз в тему. Прогнозую, що кияни перебувають на розслабоні після чемпіонства, купи спарингів та курортних умов у швейцарських Альпах. Тому нічия буде логічним результатом.
makss7777
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Predator
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил