Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 16 червня 2021, 04:04
2490
1

Артем ФЕДЕЦЬКИЙ: «Видно, що гол Ярмоленка не випадковий»

Спеціаліст – про поразку України від Нідерландів

| Оновлено 16 червня 2021, 04:04
2490
1
Артем ФЕДЕЦЬКИЙ: «Видно, що гол Ярмоленка не випадковий»
Getty Images/Global Images Ukraine. Андрій Ярмоленко

Екс-футболіст збірної України Артем Федецький прокоментував поразку команди Андрія Шевченка від Нідерландів (2:3) у матчі групового раунду Євро-2020.

«Я під час матчу Нідерланди - Україна (3:2) був на фан-зоні у Львові. У Львові підтримувати свої команди вміють. Там завжди добре збірну підтримують. На фан-зоні атмосфера була дуже класна.

Коли рахунок став 2:0 на користь Нідерландів, мало хто думав, що збірна України відіграє два м'ячі. Не всі в це вірили. Коли Ярмоленко забив той божевільний гол, то надія з'явилася. Потім Україна зрівняла рахунок. Але прикро, що хлопці десь не дотерпіли до кінця. Якщо говорити чесно, то голландці десь були ближчими до перемоги, ніж ми до нічиєї. Жора Бущан кілька разів здорово виручив у першому таймі.

Гра була дуже гідною і пристойною. Це нам дарує надію на майбутні матчі. Будемо вірити, що все складеться для нас так, що команда вийде з групи. Для цього нам потрібно здобути дві перемоги в матчах з Північної Македонією і Австрією.

Шикарний гол Ярмоленка голландцям? Я Андрія привітав. Написав йому після гри. Але це стиль. Цей стиль - це почерк Ярмоленка. Забитий м'яч вийшов красивим, божевільним, але ми знаємо, що Андрій ці моменти дуже класно реалізовує, працює над ними. Видно, що це не випадковий гол», - сказав Федецький.

Оцініть матеріал
(20)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Alex Suz
Какая тонкая,аналитика