Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 05 травня 2021, 19:46
3085
2

Дніпро-1 – Зоря. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Команда Ігора Йовічевіча має гарні шанси здобути першу в історії перемогу над луганчанами

| Оновлено 05 травня 2021, 19:46
3085
2
Дніпро-1 – Зоря. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
СК Дніпро-1

У середу, 5 травня, в матчі 25-го туру української Прем’єр-ліги «Дніпро-1» прийматиме луганську «Зорю». Стартовий свисток поєдинку на «Дніпро-Арені» пролунає о 19:00.

За два тури до завершення чемпіонату дніпряни посідають восьму сходинку турнірної таблиці, маючи однакову кількість балів з «Олександрією», яка розташувалась на сьомому місці. На п’яти їм наступає «Львів», що відстає лише на одне очко.

Луганська «Зоря», яка посідає третє місце, теоретично ще може вибороти срібні нагороди – від донецького «Шахтаря» її відділяє чотири бали. Але, найімовірніше, «Зоря» під керівництвом Віктора Скрипника вдруге поспіль завоює бронзові медалі Прем’єр-ліги.

В минулому турі дніпряни програли «Шахтарю» з рахунком 1:2. «Гірники» протягом поєдинку мали перевагу, яку реалізували у забиті м’ячі в першому таймі. Лише на останніх хвилинах гри форвард дніпрян Хобленко, який вийшов на заміну, зумів вразити ворота Трубіна. Матчі з першою і другою командами чемпіонату показали, що конкурувати з грандами дніпрянам поки що складно. На черзі поєдинок з «Зорею», яка йде третьою, і, можливо, з цим суперником команда Ігора Йовічевіча зіграє більш вдало.

Луганська команда у неділю зустрічалася з аутсайдером чемпіонату «Минаєм» (1:0) і перемогла за рахунок голу Владислава Кочергіна. Ці три очки не були легкими для команди Скрипника, хоча різниця в класі суперників була відчутною. Наприкінці чемпіонату «мужики» дещо виснажилися фізично і вже не демонструють ті легкість і впевненість, з якими перемагали потужних суперників. Швидше за все, не буде легкої прогулянки і в Дніпрі, тим більше, що луганці мають лише два дні на відпочинок, а їхні суперники на день більше.

Щодо кадрової ситуації, то у «Дніпра-1» не гратиме дискваліфікований Ігор Когут – один із лідерів команди, а у складі «Зорі» не помічники голкіпер Нікола Васіль і нападник Олександр Гладкий.

В історії протистояння між суперниками повну перевагу мають гості. Луганська «Зоря» з трьох поєдинків у двох святкувала перемогу, а один матч звела внічию. В першому колі команда Скрипника переграла дніпрян з рахунком 3:1.

Фаворитом зустрічі є більш досвідчена «Зоря», але через певні проблеми, з якими луганці підходять до матчу, «Дніпро-1» має гарні шанси здобути свою першу перемогу над принциповим суперником.

Орієнтовні склади

«Дніпро-1»: Юрчук – Тейлор, Сваток, Дуглас, Дубінчак, Ігнатенко, Ді Франко, Булеца, Чуже, Цуріков, Довбик.

«Зоря»: Мацапура – Фаворов, Вернидуб, Абу Ханна, Жуніор Рейс, Назарина, Юрченко, Кочергін, Кабаєв, Аллах'яр, Шахаб.

 
  • 3.54
  • 3.74
  • 2.00
Зробити ставку
 
  • 3.59
  • 3.71
  • 1.98
Зробити ставку
 
  • 3.52
  • 3.76
  • 2.01
Зробити ставку

5 травня, середа

«Дніпро-1» – «Зоря»
Дніпро. Стадіон «Дніпро-Арена». 19:00
ТБ-трансляція на телеканалі «УНІАН»
ДНІПРО-1 — ЗОРЯ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
 Арбітр: Дмитро Кривушкін (Харків)
Прогноз Sport.ua — 2:1
Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Алексей Зуб
Спорт.юа прогнозируют 2:1, потому что уверены, что судья снова засудит Зорю
090545
Ну давай, Игогогогор! Мотивируй)))
Заря всё равно выиграет.