Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 19 квітня 2021, 03:44
2412
12

Коли нічия не потрібна нікому. Колос і Дніпро-1 поділили очки

Обидві команди навряд чи залишилися задоволеними результатом поєдинку

| Оновлено 19 квітня 2021, 03:44
2412
12
Коли нічия не потрібна нікому. Колос і Дніпро-1 поділили очки

Заключний поєдинок 22-го туру Української Прем'єр-ліги відбувався на полі стадіону «Колос» у Ковалівці, де однойменний спортивній арені клуб приймав дніпровський «Дніпро-1», який зумів змусити критиків змінити думку про свою гру низкою успішних виступів зразка 2021 року. За великим рахунком, у рамках цієї дуелі ми також вели мову про потенційних конкурентів за місця на вході в зону єврокубків.

Однак, «колоскам» усе ж вдалося створити певний розрив зі своїми переслідувачами, і ніяка, нехай і найкраща з побачених раніше форма колективу Ігора Йовічевіча, не могла допомогти подолати цю дистанцію, допоки команда Руслана Костишина сама б не допустила осічку. Утім, завжди можна надати «підтримку» конкурентам у цьому питанні, коли випадає можливість зіграти очний поєдинок.

Необхідно констатувати досить високий рівень боротьби вже зі стартових хвилин у звітній зустрічі. Команди явно вийшли зарядженими на змагання, тому досить довгий час ми обходилися лише низкою втрат м'яча в центрі поля. «Колос» із помітним запізненням зумів адаптуватися до важкого ходу зустрічі, але коли налагодив доставку м'яча до чужого штрафного, то відразу ж зробив акцент на стандартні положення. Не минуло й півгодини, як тактика дала результат, а на 27-й хвилині, по суті, перший небезпечний епізод біля воріт Юрчука відзначився невдалою спробою голкіпера відбити удар головою від Новака, на завершення подачі від кута поля, після чого Мілько розстріляв ворота з близької дистанції.

Подальшим кроком від колективу Костишина став не до кінця очевидний відхід до оборони власних воріт, чим скористалися суперники для нарощування присутності на чужій половині. «Дніпро-1», спочатку, намагався вивіряти тонкі передачі всередину чужого штрафного, але врешті-решт усе одно звів гру в атаці до більш простих форм. Як підсумок, домашня заготовка під час подачі з кутового на 43-й хвилині завершилася скидкою головою від Логінова на Чуже. Треба відзначити, що в той момент усередині володінь Волинця знаходилися всі польові футболісти суперників, крім того, який подавав, що також можна вважати частиною великого експерименту Йовічевіча.

Та й справді! Не було абсолютно ніякого враження, що дніпровська команда всіма силами намагається зачепитися за результат. Швидше навпаки, гості перепробували безліч різних схем і комбінацій, а другий тайм, так і зовсім, провели в більшій мірі на своїй половині поля. Прагнення до перемоги демонстрував тільки «Колос», і моменти для забитих м'ячів у колективу Костишина були. Чого вартий тільки дальній удар Богданова, який Юрчук був змушений переводити в ліву хрестовину своїх воріт, або ж спроба Костишина-молодшого завершити подачу кутового з лівого флангу ударом головою з ближньої штанги, із якою також впорався голкіпер.

Господарі поля прагнули перемогти, оскільки мали інформацію щодо невдалих результатів поєдинків своїх прямих конкурентів по боротьбі за зону єврокубків, але одного лише бажання було надто мало. «Колоски» занервували і самі поховали свої шанси регулярними помилками в контролі на чужій половині.

У наступному турі ковалівський «Колос» буде на своєму полі приймати полтавську «Ворсклу», а дніпровський «Дніпро-1» буде на дома грати проти закарпатського «Минаю».

Українська Прем'єр-ліга. 22 тур.

«Колос» – «Дніпро-1» – 1:1

 Мілько (27) – Чуже (43).

Чурко (67), Золотов (70), Гавриш (86) – Лисенко (62).

«Колос»: Волинець, Кравченко, Гавриш, Петров, Новак, Золотов, Мілько, Богданов, Костишин (Смирний, 72), Чурко, Лисенко (Антюх, 85).

«Дніпро-1»: Юрчук, Тейлор, Дуглас, Логінов (Сваток, 58), Дубінчак, Назаренко, Ігнатенко, Цуріков (Булеца, 65), Чуже, Когут, Хобленко (Ярмолюк, 89).

Стадіон: «Колос» (Ковалівка).

Арбітр: Максим Козиряцький (Запоріжжя).

ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ВІДЕО. Без емоцій. Як Лунін відреагував на перемогу Реала в суперматчі у ЛЧ
Футбол | 18 квітня 2024, 07:21 9
ВІДЕО. Без емоцій. Як Лунін відреагував на перемогу Реала в суперматчі у ЛЧ

Андрій став героєм королівського клубу в серії пенальті проти Манчестер Сіті

Як це можливо? Воротар отримав дві жовті, але продовжив матч єврокубку
Футбол | 18 квітня 2024, 22:54 6
Як це можливо? Воротар отримав дві жовті, але продовжив матч єврокубку

Мартінес дістав арбітра своїми витівками, але виграв серію пенальті

Коментарі 12
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Aleks04
Ничья с привкусом поражения. И так было Ху*во, но после замен Йовичевич полностью добил настроение, выпуская неиграющего игрока и опорника вместо фланговых полузащей.
Tеllur
И для этих чемпионат уже закончился. Тем лучше для 3-5 мест.
funnycat
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
OKs100
Чуже топ. Может через пару лет за 300-400 тысяч перейти в Динамо или Шахтер.