Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 18 квітня 2021, 19:08
2694
2

Колос – Дніпро-1. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Чи залишиться команда Ігора Йовічевіча претендентом на єврокубки?

| Оновлено 18 квітня 2021, 19:08
2694
2
Колос – Дніпро-1. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
СК Дніпро-1

Матч між «Колосом» і «Дніпром-1» у Ковалівці, який відбудеться у неділю, 18 квітня, закриє програму 22-го туру української Прем’єр-ліги. Команди розташувались поруч у турнірній таблиці: господарі поля займають шосту сходинку, а гості – восьму.

Ця гра може стати вирішальною для дніпрян, адже в разі перемоги вони зберігають шанси поборотися за єврокубкове шосте місце. Якщо підсумком поєдинку буде поразка від безпосереднього конкурента, то Ігор Йовічевіч зможе награвати склад вже на наступний сезон у матчах, що залишились. Для ковалівців кожне очко на вагу «бронзи», адже вони є одним з претендентів на комплект нагород – від третього місця їх віддаляє лише 5 балів. Тим цікавішою буде гра, де кожну з команд влаштує тільки перемога.

Безпрограшна серія команди Руслана Костишина триває вже п’ять турів. Проте попереду найважчі матчі з безпосередніми конкурентами – «Десною», «Ворсклою», «Олександрією», а також київським «Динамо», що лідирує в першості. Але спочатку потрібно розібратися з «Дніпром-1», який хоч і відстає від ковалівців, однак навесні нічим не поступається першій шістці команд чемпіонату.

В минулому турі «Колос» переграв на виїзді донецький «Олімпік» з рахунком 2:1. Проте ця гра не стала легкою прогулянкою для підопічних Костишина. Програючи по ходу поєдинку 0:1 та граючи в більшості майже весь другий тайм, вони лише на 68 хвилині гри зуміли зрівняти рахунок, реалізувавши пенальті. А переможний гол Вадим Мілько забив за три хвилини до завершення основного часу. Ще однією «ахілесовою п’ятою» «Колоса» в поточному сезоні є нічийні результати. Наразі команда є однією з найбільш «миролюбивих» у Прем’єр-лізі, на її рахунку 9 нічиїх, більше тільки в «Інгульця» – 10. Для клубу, який претендує на високі місця в турнірній таблиці, їх забагато.

Що стосується дніпрян, то минулого туру вони зазнали першої поразки у весняній частині чемпіонату. Команда Ігора Йовічевіча, ослаблена відсутністю орендованих «динамівців» Дубінчака і Булеци, поступилася «біло-синім» з рахунком 0:2. Та на цьому неприємності для «Дніпра-1» не закінчились. В тому ж поєдинку отримав вилучення основний бомбардир команди Артем Довбик, а Ді Франко заробив четверту в сезоні жовту картку. Обидва гравці пропустять гру в Ковалівці. Крім того в лазареті знаходиться центрбек Піхальонок. Втрата трьох основних гравців напередодні двобою з «Колосом» може суттєво вплинути на кінцевий результат. У ковалівців таких проблем зі складом немає, лише Євген Морозко продовжує заліковувати травму.

Матч першого кола у Дніпрі завершився перемогою «Колоса» з рахунком 2:0, тоді відзначились два Євгена – Селезньов і Смирний. Всього команди зіграли між собою 6 матчів, і тут теж перевага за ковалівцями: у них 3 перемоги, одна нічия і дві поразки, із різницею забитих-пропущених м’ячів 13:7.

В матчі двох рівних за класом команд важко віддати перевагу комусь одному. Дещо в кращому становищі знаходиться команда Костишина, яка має менше кадрових втрат. Проте вміння Йовічевіча налаштувати своїх футболістів на гру може відіграти вирішальну роль.

Орієнтовні склади

«Колос»: Волинець – Кравченко, Гавриш, Петров, Золотов, Антюх, Богданов, Мілько, Чурко, Костишин, Лисенко.

«Дніпро-1»: Юрчук – Тейлор, Логінов, Дуглас, Дубінчак, Ігнатенко, Назаренко, Когут, Булеца, Чуже, Хобленко.

 
  • 2.57
  • 3.10
  • 2.95
Зробити ставку
 
  • 2.55
  • 3.11
  • 2.93
Зробити ставку
 
  • 2.54
  • 3.09
  • 2.96
Зробити ставку

18 квітня, неділя

«Колос» – «Дніпро-1»
Ковалівка. Стадіон «Колос». 19:30
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 1»
КОЛОС — ДНІПРО-1. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
 Арбітр: Максим Козиряцький (Запоріжжя)
Прогноз Sport.ua — 1:1
 
Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Tеllur
2 пенальти и красная Д-1.)))