Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 24 серпня 2021, 22:21
5956
24

Дотиснули. Колос на останніх хвилинах вирвав перемогу в Олімпіка

Юрій Калитвинцев знову програв

| Оновлено 24 серпня 2021, 22:21
5956
24
Дотиснули. Колос на останніх хвилинах вирвав перемогу в Олімпіка
© ФК Колос Ковалівка

В неділю, 11 квітня, програму 21 туру закривав матч «Олімпік» - «Колос». Гра відбувалася на стадіоні номінальних гостей, тому що донецька команда покарана рішенням КДК і до кінця сезону має проблему пошуку домашнього стадіону.

В «Олімпіка» перед матчем була невесела серія з семи програних матчів підряд. Тому Юрій Калитвинцев дуже сподівався, що у цьому матчі його команда таки набере перші очки під його керівництвом.

Початок матчу цих надій нічим не підтвердив. «Колос» позиційно атакував,  «олімпійці» захищалися. Вже на 14 хвилині після оригінального розіграшу штрафного від Богданова Чурко міг забивати з лінії штрафного, але пробив вище воріт. А через кілька хвилин ледь не забив син головного тренера «Колоса», причому гол міг конкурувати з вчорашніми п’ятками «Десни» - Денис Костишин пробив у падінні через себе, але Артем Кічак потягнув.

«Олімпік» огризнувся – Волинець невдало відбив м’яч після флангового навісу, а Чогадзе з льоту не влучив на добиванні по м’ячеві. А ворота були вже практично пустими…

Знову міг відзначитися Костишин, який підхопив круглого зліва і потужно бив у ближній кут з гострого кута, але Кічак знову потягнув. І тут же, несподівано, «Олімпік» забив. Все просто  - лонг-бол на Каргбо, той вийшов на ударну позицію і, не зближуючись із Волинцем, відправив м’яч під перекладину. 0:1!

«Колос» тут же міг зрівняти рахунок після кутового, але удари Петрова і Мілька потягнув Кічак. У відповідь Каргбо ледь не зробив дубль, але, знаходячись у хорошій позиції, не влучив по м’ячеві. До перерви «колоски» могли забити ще двічі, але Кічак (герой матчу у «Олімпіка») відбив удари Костишина і Гавриша.

Після перерви почалася дуже емоційна і сумбурна гра. Заміни і картки полились рікою. Одна з них стала другою жовтою для опорника «Олімпіка» Екри і одразу ж змінила свій колір на червоний. Також жовту картку за емоції отримав і головний тренер «Колоса» Руслан Костишин.

Між тим, в його команди спрацювала заміна – Хльобас заробив пенальті у боротьбі з Альваренгою. До м’яча підійшов Денис Костишин. Його виконання нагадало гол Сидорчука французам – так же само м’яч після удару змінив траєкторію від воротаря і закотився у ворота. Невпевнено, але гол є гол.

«Колос» побіг забивати, а «Олімпік» закрився у глухому захисті. Час від часу камери демонстрували Юрія Калитвинцева, який нервував і дивився на годинник. І не дочекався – на 87 хвилині після чергового кутового (за кутовими була просто шалена перевага «Колоса») Вадим Мілько головою забив другий гол своєї команди і поховав всі надії донеччан на очки. Ні, звісно, вони старалися щось зробити, але це виглядало зовсім непереконливо.

1:2 – «Колос» все ще надіється на єврокубки, а «Олімпік», мабуть, шкодує за Ігорем Климовським. Восьма поразка поспіль – не такого результату чекали від Калитвинцева.
 

Українська Прем'єр-ліга. 21 тур.

Олімпік - Колос - 1:2.

Каргбо, 30 - Костишин, 68 (пен.), Мілько, 87.

Беніто, 22, Екра, 50, 56, Бабенко, 60, Нкенг, 65, Кічак, 84 - Золотов, 42, Антюх, 78.

 Екра, 56.

«Олімпік»: Кічак, Альваренга, Зотько, Лебеденко, Чогадзе (Тейшейра, 58), Беніто, Драме, Каргбо (Нкенг, 64) , Политило, Бабенко, Екра.

«Колос»: Волинець, Кравченко, Гавриш, Петров, Золотов, Мілько, Богданов (Оріховський (67), Костишин (Сорокін, 80), Чурко (Нгамба, 90+2),  Ільїн (Антюх, 67), Лисенко (Хльобас, 46).

Арбітр: О. Дердо (Чорноморськ).

Стадіон: «Колос» (Ковалівка)

ОЛІМПІК - КОЛОС. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Сергій Рип'юк
Оцініть матеріал
(19)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 24
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Александр Федько
Что Олимпик, что Калитвинцева жаль по человечески.
После слов Гельзина Олимпик душат практически в каждом туре: красные, пенальти... а в этом матче еще и Дердо поставили, что прям наверняка.
А колосу ПОЗОР ! Слухи что заряжают судьей уже давно перестали быть слухами
Hiromant
ПОЗОР!!!
И это не относится к игре Олимпика....
keegan
Позор руководству федерации и лиги
keegan
Колос пробил 10 пенальти,это что,самая техничная команда в ЧУ или причина совсем другая?
Роман Порывай
Та не, он доказывал тут, что из Киева, что тут учился. Правда то это был коледж и универ, то потом вдруг стал техникум. И про то, как от Суркиса якобы приносили в универ по несколько то ли сотен, то ли тысяч билетов бесплатных на игры ДК. Ну, что-то из раздела фантастики.
byrjyi
Комбайны в Ковалёве не заканчиваются, матчи всё также уверено покупаются!
DK1961
Дожили. Судьишка на последних минутах все таки оставил Олимпик без очков, а Колосу очередной подарок. Скоро над таким чемпом все смеяться будут. Особенно, если его не доиграют лохметовские шавки и отправят в группу ЛЧ шлюхтер как прошлогодней чемпиона. Считаю, что Динамо скоро придётся уходить в чемпионат Польши. И не только Динамо. А борьба зе команды с павелкинской коррупцией осталась до выборов
var
Сначала Заря "дожала" Петрово. Но по игре, и без удалений и пенальти.
А в Ковалёвке опять триллер. От жёлтых до красных, а дальше к пенальти.
Как и Динамо "дожимало".
axylinam
Калитвинцев крутой тренер-очередное динамовское сердце
Fangold
Ви як в росії тільки "пазор" кричите, та прийдіть вже хто-небудь та спаліть цей дім футболу, не розуміють вони по хорошому, павелко має з десяток корупційних справ і тісний зв'язок з ахметовим
vitalikss86
У кого-нибудь хоть есть факты что судей "заряжает" Колос? Если нет - то не пойму чего все накинулись