Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 11 квітня 2021, 19:39
860
0

Олімпік – Колос. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Поїзд до єврокубків може рушити без команди Руслана Костишина

| Оновлено 11 квітня 2021, 19:39
860
0
Олімпік – Колос. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
ФК Колос Ковалівка

Заключний поєдинок 21 туру Української Прем'єр-ліги відбудеться на полі стадіону «Колос» у Ковалівці, проте місцевий клуб стане у ньому лише формально гостьовою стороною. Донецький «Олімпік» у черговий раз у своїй історії був фактично позбавлений «домашньої» арени, адже столичний «Динамо» ім. В. Лобановського потрапив під дисциплінарні санкції з боку керівництва ліги. І ось тепер, у вирішальний момент сезону, «олімпійці» будуть змушені поневірятися всією країною в пошуках набраних очок.

«Олімпік»

Але ж ситуація у колективу Юрія Калітвінцева склалася просто катастрофічна. Головний тренер неодноразово на своїх прес-конференціях запевняв, що «ось-ось, ще трохи потрібно набрати його команді», і донецька «машина» б завелася. Однак, на практиці ситуація виглядає зовсім інакше. «Олімпік» – єдина команда «елітної» першості, яка на поточний момент не спромоглася набрати хоча б одне очко в другій половині сезону.
При цьому, усі пам'ятають матчі до Нового року, коли команду під керівництвом Ігоря Климовського хоч і хитало в плані результатів, проте вона хоча б набирала очки. Нинішній показник у 17 набраних балів і 11 місце в турнірній таблиці – заслуга саме попередника Калітвінцева. Вочевидь, ситуацію треба виправляти в найкоротші терміни, інакше – будь-який успіх представників «західної трійки», розташованих позаду, може критично погіршити ситуацію для донеччан.

«Колос»

Сказати, що у команди з Ковалівки справи йдуть дуже добре, було б занадто передбачувано. У підопічних Руслана Костишина колосальні амбіції на потрапляння в єврокубки на наступний сезон, проте в цьому футбольному році ніякого плей-оф за останній квиток на міжнародні змагання не буде. Через це «Колос» змушений бути готовим до активної конкуренції з луганською «Зорею», чернігівською «Десною» та полтавською «Ворсклою».
До слова, в останніх турах до кінця сезону колективу з Ковалівки не вистачає тільки донецького «Шахтаря», і можна було б стверджувати, що команді Костишина належить пройти випробування всім футбольним бомондом нашої країни. Досвід перемоги над підопічними Віктора Скрипника, безумовно, повинен допомогти «колоскам» отримати впевненість у власних силах на цей важкий відрізок. Однак, майбутня гра на цьому тлі виглядає не більш ніж легка прогулянка.

Кадрові втрати

Руслан Костишин у майбутній грі не зможе розраховувати на дискваліфікованого центрального захисника Максима Максименка. Також, у «Колоса» продовжує відновлюватися після травми фланговий півзахисник Євген Морозко. У «Олімпіка» з підбором кадрів проблем не спостерігається.

Арбітр

Поєдинок «Олімпік» – «Колос» обслужить бригада рефері на чолі з Олександром Дердом з міста Чорноморськ. На рахунку цього арбітра вже 41 матч в Українській Прем'єр-ліги, серед яких є чотири гри за участю «колосків» (2 перемоги, 2 нічиїх, різниця голів – 4:1), а також сім матчів «олімпійців» (3 перемоги, 4 нічиїх, різниця голів – 10:4). Манера суддівства середньої строгості (4,61 попереджень за гру в середньому, за 12 вилучень), проте, із введенням VAR до нашого чемпіонату, цей рефері почав частіше призначати пенальті.

Орієнтовні склади:

«Олімпік»: Кичак – Лебеденко, Зотько, Векляк, Пасіч – Політило, Бабенко - Беніто, Таллес, Чогадзе – Нкенг.

«Колос»: Волинець – Золотов, Гавриш, Петров, Кравченко – Богданов, Задоя – Антюх, Смирний, Чурко – Лисенко.

 
  • 3.68
  • 3.34
  • 2.09
Сделать ставку
 
  • 3.50
  • 3.40
  • 2.00
Сделать ставку
 
  • 3.70
  • 3.35
  • 2.07
Сделать ставку

11 квітня, неділя

«Олімпік» – «Колос»
Ковалівка. Стадіон «Колос». 19:30
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 1»
ОЛІМПІК-КОЛОС. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
 Арбітр: Олександр Дердо (Чорноморськ) 
Прогноз Sport.ua — 0:3
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.