Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 04 квітня 2021, 11:33
8490
8

Грім у Львові. Зоря завдала поразки Руху в гостьовому поєдинку

Дубль Артема Громова приніс перемогу луганському клубу

| Оновлено 04 квітня 2021, 11:33
8490
8
Грім у Львові. Зоря завдала поразки Руху в гостьовому поєдинку
ФК Рух

Порівняно з минулим туром головний тренер «Руху» Іван Федик зробив певні зміни у стартовому складі. Замість Білого, Притули і Борячука на поле вишли Гагун, Мартинюк і Кондраков. Щодо стартового складу «Зорі», то Віктор Скрипник замість Назарини, дискваліфікованого Кочергіна, Гладкого та Аллах'яра на поле випустив Кабаєва, Луньова, Цвека і Шахаба.

Гості зуміли швидко відкрити рахунок матчу на «Арені Львів». Після пасу Кабаєва ударом сходу метрів з двадцяти красиво пробив під поперечину Громов. Так завершилась безгольова серія луганського клубу, яка тривала 239 хвилин. Гравці «Руху» також створили два небезпечних моменти біля воріт суперників, але реалізувати їх не зуміли. Спочатку Василь парирував штрафний удар у виконанні Мартинюка, а згодом Кондраков виходив на побачення з воротарем, але Василь ногою зумів відбити удар нападника.

Гра впродовж деякого часу тривала на підступах до обох штрафних майданчиків і небезпечних моментів не виникало. При цьому порушень правил не бракувало, про що свідчать чотири жовті картки, показані арбітром Івановим. Під кінець тайму міг відзначитися Шахаб, але удар іранського нападника виявився неточним.

Під час перерви Іван Федик змінив двох атакувальних гравців Климчука та Кондракова на Борячука і Кухаревича. І ледь розпочався другий тайм, як рухівці знову мали чудовий шанс зрівняти рахунок. Після флангової передачі Бойчука Борячук, який перебував перед воротами, не влучив по м'ячу. Згодом сам Бойчук завдавав небезпечного удару, але Василь знову рятує свою команду від неприємностей.

Тим часом гості провели ще одну результативну атаку, яку знову ударом сходу, цього разом низом, завершив Громов, скориставшись передачею від Кабаєва. Для Громова це вже 3-й дубль у поточному чемпіонаті, а загалом 5-й в УПЛ. Господарі поля продовжували шукати шлях взяття воріт «Зорі». Двічі намагався завершити атаки «жовто-чорних» Кухаревич, але ударам нападника бракувало влучності.

Згодом гості залишилися в меншості, коли після двох жовтих карток був вилучений з поля Іванисеня, для якого це була перша червона картка в чемпіонатах (у 45-й грі). Але недовга чисельна перевага не принесла дивідендів господарям поля.

У підсумку «Рух» зазнав третьої поспіль поразки і продовжує пропускати голи впродовж рекордних для львівського клубу 8 матчів – 17 м’ячів. Збільшився і безгольовий серіал рухівців, який триває вже 270 хвилин.

Українська Прем'єр-ліга. 20 тур.

«Рух» - «Зоря» - 0:2

Громов (8, 60)

Стаменкович (4), Зец (14) - Шахаб (16), Іванисеня (38), Юрченко (63)

Іванисеня (82, друга жовта картка)

«Рух»: Бандура, Гагун, Стаменкович, Зец, Мисик, Мартинюк, Карасюк (Кухарук, 65), Федорчук, Климчук (Кухаревич, 46), Б. Бойчук (Притула, 65), Кондраков (Борячук, 46)

«Зоря»: Василь, Хомченовський, Іванисеня, Абу Ханна, Жуніор Рейс (Циганікс, 77), Цвек (Назарина, 77), Юрченко, Кабаєв, Луньов (Аллах'яр, 67), Громов (Гладкий, 77), Шахаб (Гринь, 88)

Арбітр: Юрій Іванов (Донецька область)

Стадіон «Арена Львів» (Львів)

РУХ - ЗОРЯ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Оцініть матеріал
(31)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 8
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Batya
З перемогою Зорю!
SportsMan
Нормально. Завтра бы еще Ворскла также постаралась.
Непонятно только, что сподвигло sport.ua сделать прогноз 1:1? Рух с последнего места против Зари - и 1:1?
Sunrise
Иванов - плохо. Непоследовательно. Против Зари и жёстко можно, и в ногу, и поорать на себя давал игрокам Руха. В обратку - все противоположно трактовал.
Раздражает такой арбитраж. Хорошо что Заря сегодня с запасом играла.
roman75zpr
У Зари сейчас много игроков, которые могут "выстрелить" в нужный момент (сегодня очередь Громова), и этим она опасна для соперников
Barsa
Красавцы!Артем 👏👏👏
Mar
Хорошо Львовы пополняют копилочку Зари.