Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 03 квітня 2021, 15:11
2754
1

Рух – Зоря. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Хто першим перерве безгольову серію?

| Оновлено 03 квітня 2021, 15:11
2754
1
Рух – Зоря. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
УПЛ

У суботу, 3 квітня, «Рух» після півторамісячної паузи повертається на «Арену Львів», де прийматиме амбіційну «Зорю». Обидва клуби підійшли до матчу із затяжними безгольовими серіями. Луганський клуб не забиває голів в УПЛ вже 231 хвилину поспіль, а «Рух» – 180 хвилин.

«Рух» та «Зоря» раніше провели лише одну гру - в рамках першого кола нинішнього чемпіонату. У жовтні минулого року у Запоріжжі, де луганський клуб виступає у статусі господаря поля, «Зоря» перемогла з рахунком 4:0. Усі голи були забиті у другому таймі після влучних ударів Олександра Гладкого, Владислава Кочергіна, Дмитра Іванісені та іранця Аллах'яра. У складі «Зорі», до речі, виступає ще один іранець Шахаб Захеді – один з кращих бомбардирів чемпіонату (9 голів). З особливим настроєм вийде на поле захисник «Руху» Максим Білий, який свого часу відіграв за «Зорю» 92 гри в УПЛ, і знайомий з тренерськими вимогами Віктора Скрипника. Не братиме участі у грі дискваліфікований Кочергін.

Львівський клуб, крім свого безгольового серіалу, утримує ще й пропускний, який триває впродовж рекордних для «Руху» 7 матчів – 15 м’ячів. Підопічні Івана Федика після двох поспіль поразок з великим рахунком наразі замикають турнірну таблицю і налаштовані на перемогу на «Арені Львів». «Зоря» також у попередніх двох турах очок не здобувала, відставши у турнірних перегонах від «Динамо» та «Шахтаря».

Поєдинок буде особливим і для одного з тренерів «Руху» Олександра Грицая, який свого часу входив до тренерського штабу «Зорі». Ось передматчева думка одного з наставників «жовто-чорних»: «На адресу «Зорі» можу висловити масу компліментів. Це дуже швидка та потужна команда, яка любить грати першим номером. Також не можу не відзначити їхній пресинг. А ще у «Зорі» досвідчений тренер, який працював у топ-чемпіонаті. Впевнений, суботня гра буде дуже цікавою. Не знаю, який буде результат у суботу, але скажу, що мотивація у хлопців на гру зашкалює. Дивлячись на те, як хлопці працюють, з яким настроєм виходять на тренування, маю сподівання, що потішимо своїх вболівальників хорошим результатом».

Арбітром матчу призначено Юрія Іванова  (Донецька область), який провів вже 20 ігор УПЛ. Саме Іванов судив матч «Руха» та «Зорі» у першому колі. У тому протистоянні львів'яни вже на початку другого тайму залишилися вдев'ятьох після вилучень Гагуна і Мартинюка. Ще один матч  рухівці за суддівства Іванова провели на своєму полі з «Ворсклою» і зіграли внічию. А «Зоря» при цьому арбітру раніше провела в чемпіонатах чотири гри і ще жодного разу не грала внічию: три перемоги та поразка.

Орієнтовні склади:

«Рух»: Бандура, Мисик, Білий, Зец, Стаменкович, Карасюк, Федорчук, Притула, Бойчук, Климчук, Борячук.

«Зоря»: Василь, Іванісеня, Абу Хана, Жуніор Рейс, Хомченовський, Назарина, Циганікс, Юрченко, Аллах'яр, Громов, Гладкий.

 
  • 5.4
  • 3.8
  • 1.67
Зробити ставку
 
  • 5.30
  • 3.90
  • 1.64
Зробити ставку
 
  • 5.50
  • 3.80
  • 1.65
Зробити ставку

3 квітня, субота

«Рух» – «Зоря»
Львів. Стадіон «Арена Львів». 17:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 2»
РУХ — ЗОРЯ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
 Арбітр: Юрій Іванов (Донецька область)
Прогноз Sport.ua — 1:1
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Став відомий 6-й клуб, який кваліфікувався до Ліги чемпіонів 2024/25
Футбол | 26 квітня 2024, 07:31 0
Став відомий 6-й клуб, який кваліфікувався до Ліги чемпіонів 2024/25

«Феєнорд» гарантував собі участь у головному єврокубкому турнірі

Новий шанс збірної України. Анонс чемпіонату світу з хокею
Хокей | 26 квітня 2024, 12:51 5
Новий шанс збірної України. Анонс чемпіонату світу з хокею

Команда Дмитра Христича спробує вийти до Дивізіону 1A

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Αἴᾱς
Ну если кто то хочет видеть Зарю на втором месте, то просто обязан желать поражения Винникам. Тяжело?)
Помню что Заря неплохо весь Львов обдирает на очки.
Так что за Зарю!