Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 03 квітня 2021, 04:12
7031
21

Навесні без поразок! Дніпро-1 впевнено розібрався зі Львовом

Маріо Чуже відзначився четвертим голом за останні два матчі

| Оновлено 03 квітня 2021, 04:12
7031
21
Навесні без поразок! Дніпро-1 впевнено розібрався зі Львовом
СК Дніпро-1

Українська Прем'єр-ліга відновилася після паузи, пов'язаної з іграми національних збірних, матчем між «Дніпром-1» і ПФК «Львів». Перед вимушеною перервою підопічні Ігора Йовічевіча в один голос твердили, що воліли б обійтися без двотижневої паузи. Ще б пак, адже дніпряни набрали досить пристойний хід. Тільки київське «Динамо» і, власне, «Дніпро-1» ще не програвали в чемпіонаті після зимового міжсезоння.

Львів'яни в минулому турі покинули останнє місце турнірної таблиці, сенсаційно обігравши донецький «Шахтар» в Харкові. Той поєдинок став лише другим в якості наставника «левів» для Анатолія Безсмертного. І тут пауза в турнірі приспіла вельми до речі, даючи можливість новому керманичу якнайкраще підготувати команду до вирішального відрізку сезону.

Початок зустрічі проходив у позиційній боротьбі і нагнітати ситуацію суперники не поспішали. І все ж, рідкісні випади дніпрян виглядали гостріше. Але ці атаки завершувалися на підступах до штрафного майданчика. Коли не виходить створювати загрозу воротам з гри, на допомогу часто приходять «стандарти». Так сталося і цього разу. Після навісу з кутового м'яч від голови Махмутовича полетів в напрямку Чуже, який добив футбольний снаряд у сітку. Для хорвата цей гол став третім у двох останніх матчах: саме дубль Чуже приніс перемогу «Дніпру-1» в минулому турі, коли дніпряни здолали «Десну».

Взяття воріт малюнок гри не змінило. Неспішні розіграші м'яча чергувалися невдалими спробами розкрити оборону суперників. У складі дніпрян впевненою грою виділявся все той же Чуже, натхненний своїм черговим успіхом. В одному з епізодів півзахисник взяв ініціативу на себе, але з-за меж штрафного майданчика пробив надто слабко. Львів'яни ж за весь перший тайм так і не створили бодай якийсь гольовий шанс біля воріт Юрчука. А перед перервою ситуація для гостей зовсім ускладнилася. Ернест підкатом «зрізав» Тейлора, і арбітр показав ганцю другу жовту картку.

У другому таймі львів'яни помітно додали в русі, намагаючись швидко переходити центр поля. Дніпряни, в свою чергу, пресингували, намагалися тримати в напрузі оборону суперників і... подвоїли свою перевагу. Причому зробили це досить несподівано. Після удару Ігнатенка м'яч влучив у ногу Романчука, змінив напрямок і залетів у ворота.

Після цього «Львів» здався, а захисна лінія гостей розсипалася. Практично зняв питання про переможця протистояння Когут, який вдало підкараулив відскок в штрафному львів'ян. А ще через кілька хвилин Чуже головою замкнув навіс Дубінчака, оформивши свій другий дубль поспіль.

Один гол львів'яни відразу відіграли, чому посприяв перегляд відеоповтору. Дніпряни готувалися пробивати перспективний штрафний, але арбітр «відмотав» ситуацію назад, зафіксувавши влучання м'яча в руку Ді Франко в штрафній «Дніпра-1». Пенальті точним ударом реалізував Алваро. Надалі господарі поля мали не одну нагоду робити рахунок більшим. Двічі був близький до успіху Хобленко. У першому випадку він з близької відстані пробив неточно, а потім ударом головою влучив у поперечину. Але п'ятого пропущеного львів'янам уникнути не вдалося. Піхальонок розрізною передачею вивів сам на сам із голкіпером Вагнера, який холоднокровно розібрався в епізоді.

5:1 - «Дніпро-1» здобув впевнену перемогу. У наступному турі дніпряни зіграють у Києві з «Динамо», а «Львів» проведе поєдинок проти «Ворскли» в Полтаві.

Українська Прем'єр-ліга. 20 тур.

«Дніпро-1» - «Львів» - 5:1

 Чуже, 19, 66, Ігнатенко, 58, Когут, 63, Вагнер, 94 - Альваро, 71

 Піхальонок, 37, Білл, 78, Адамюк, 82, Дубінчак, 85 - Ернест, 28, Чірьяк, 55, Махмутович, 68

 Ернест, 44 (друга жовта картка)

«Дніпро-1»: Юрчук, Тейлор (Адамюк, 46) Дуглас, Логінов, Дубінчак, Піхальонок, Ігнатенко (Ді Франко, 61) Булеца (Білл, 72) Чуже (Вагнер, 72) Когут, Довбик (Хобленко, 61).

«Львів»: Костик, Якімець, Махмутович (Лобай, 86) Романчук, Грисьо, Ернест, Брікнер (Довгий, 74) Чірьяк, Альваро (Захарків, 84) Семенів (Бусько, 74) Нич (Топчій, 86).

Арбітр: Максим Козиряцький, Запоріжжя

Стадіон: «Дніпро-Арена»

ДНІПРО-1 – ЛЬВІВ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Оцініть матеріал
(15)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Баєру на замітку: вискочки ніколи не повторюють чемпіонський тріумф
Футбол | 26 квітня 2024, 11:35 22
Баєру на замітку: вискочки ніколи не повторюють чемпіонський тріумф

Згадуємо несподіваних чемпіонів топ-5 у контексті їхнього наступного сезону

Напружений фінал. Білодід виграла чемпіонат Європи 2024 з дзюдо
Інші види | 25 квітня 2024, 20:47 3
Напружений фінал. Білодід виграла чемпіонат Європи 2024 з дзюдо

23-річна українка в Загребі послідовно здолала 5 суперниць

Коментарі 21
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
bullyUA
Днепр это не несчастный Шахтер. С победой!
Batya
Із перемогою Братів із берегів Дніпра.
digsum
С последнего места до 5 очков до еврокубковой зоны. Вот это камбэк!
Trollface
Днепр набрал обороты. Любой команде будет играть трудно.
Igor Игорь
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Aleks04
С победой! Все порадовали. Здоровья Тейлору. Следующий матч против будущих чемпионов, ждём-с...
Юрий Сергеевич
Красавцы. Набирают обороты. Ждём гармоничного вливания в команду Билла (поздравляю с дебютом!) и Вагнера (поздравляю с голом!). И Чуже - 5 игр в тени, а дальше - 2 игры и 2 дубля! Йови, спасибо!
FC Liverpool Best!
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Dmytro Dmytro
А фек@лу по єб@лу!!!!!
Barsa_che
Жаль Хобленко в перекладину попал, а так бы было шесть. Днепр 1! Красавцы!
Аа Бб
Где же PFCLviv ?
Kevko
Радуемся за Днепр. Есть игра.
На примерах Днепра и Динамо видим, какую большую роль играют
способности, класс тренера
Sergii Novykov
днори плучили 17 голов за 5 туров.. хорошо идут)) это еще повезло что в одном из туров Рух был. А так бы минимум 20-ка была б за 5 туров.
Велком в первую лигу а потом и во вторую на свое законное место
Олег Судак
Якщо тренер спілкується українською--це відразу позначається на результатах команд !!! Браво,хорвате Йовічевіч ! Покажи тим малоросам,як треба любити Україну !
salamanka1982
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Αἴᾱς
Пошахтёрили во Львове и харэ. Деньги Суркиса и опзж не бесконечны.)