Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 03 квітня 2021, 00:03
7989
2

ЙОВІЧЕВІЧ: «Дуже важко пройти автобус. Суперник забив Шахтарю 3 голи»

Головний тренер СК «Дніпро-1» прокоментував перемогу над «Львовом»

| Оновлено 03 квітня 2021, 00:03
7989
2
ЙОВІЧЕВІЧ: «Дуже важко пройти автобус. Суперник забив Шахтарю 3 голи»
СК Дніпро-1. Ігор Йовічевіч

Головний тренер СК «Дніпро-1» Ігор Йовічевіч на післяматчевій прес-конференції прокоментував перемогу над «Львовом» (5:1) у матчі 20-го туру УПЛ:

– Прокоментуйте гру, будь ласка. Наскільки вплинуло на гру суперника вилучення?

– В першу чергу, вітаю команду з грою, з виконаним планом на матч. Зважаючи на те, що «Львів» після матчу з «Шахтарем» перебував у гарному становищі, і сам лише візит на «Дніпро-Арену» не робив їх аутсайдерами. Якщо суперник забиває «Шахтарю» три голи, це показує його потужний бік. Тож ми готувалися з великою повагою, і гра показала, коли вирівняли бійцівські якості, підбирали другі м’ячі після довгих передач, наша якість була помітна і стала запорукою результату. Звичайно, вилучення нам допомогло, але, коли команда обороняється, кожен віддається на 20-30 відсотків більше, і дуже важко пройти той автобус. Але ми добре зрозуміли матч: розкривали фланги, шукали зони між лініями, подавали, другий м’яч був наш, й реалізація сьогодні була такою, якої не вистачало в інших матчах. Тож, ми дуже задоволені і у доброму гуморі готуємося до матчу з «Динамо».

– Ваш колега сказав, що результат з «Шахтарем» негативно вплинув на його команду. Чи вели ви додаткові бесіди з гравцями стосовно перемоги львів’ян над «Шахтарем»?

– Звичайно, ми дивилися уважно цей матч наживо та й потім в аналізі. Коли команда забиває тричі «Шахтарю», вона заслуговує на повагу. І після зміни тренера я можу лише похвалити команду, яка організована в обороні зараз зовсім по-іншому і шукає свої шанси у контратаках через Алваро, Нича, Ернесто та Шину, який не приїхав. Мусимо не забувати, що один з кращих футболістів не грав сьогодні, і це було великим мінусом для них. Але все одно ми підготовку до матчу перенесли на гру – і з жодним сегментом гри несподіванок не було. Через Алваро вони проводили контратаки, плюс усі довгі м’ячі були нашими, і певні механізми у фазі атаки проходили. Команда заслужила на похвалу, але знаємо, хто є нашим наступним суперником. Він є абсолютним фаворитом, але у футболі немає неможливого.

– Який стан Тейлора та Дугласа, що зазнали травм?

– Так, мене це теж турбує. Цим вже займаються лікарі. Дугласа турбує задня поверхня стегна, а Тейлор ушкодив гомілкостоп, який в нього був оперований раніше. Хочу думати позитивно, і що вони за кілька днів будуть у доброму стані. Також ми втратили через 4-ту жовту карту Адамюка, а ще не можуть грати за умовами контракту Дубінчак та Булеца. Тож, є певні проблеми, але добрий поточний стан, бійцівські якості та дисципліна, індивідуальна відповідальність залишають нас наразі непереможними у другому колі. Поки ми б’ємося один за одного, перебуваємо в опції виграшу.

– Що з Назаренком?

– Він зламався за збірну. Багато втрат, але будемо готуватися з тими, хто живий. І ті, хто вийдуть, будуть готові віддати максимум.

– Довбик дебютував у збірній. Які в вас враження?

– Уся команда радіє за Довбика. Завтра може бути ще хтось інший. Це футбол, і він своєю роботою заслужив. Нападаючий, який може багато бігати, швидко захоплювати простір, зачепитися за м’яч та організувати контратаку. Він цілком відповідає рівню збірної. Звичайно, там велика конкуренція, але за 10-12 хвилин він показав, наскільки є небезпечним. Він дуже працьовитий. Коли гравець у спринті бігає 400 метрів на матч, ми ведемо мову про футболіста, який може дати майбутнє українському футболу.

– Яке враження залишила гра Вагнера та Білла?

– Так, я уважно стежу за їхньою адаптацією. І це не порожні слова. Знаю і відчуваю, коли їм треба дати шанс. Сьогодні за наявного результату була нагода дати їм відчути стрес, але без надзвичайно великої відповідальності. Вони мали нагоду проявити свої кращі якості.

 

Події матчу

90’
ГОЛ ! М'яч забив Вагнер Гонсалвез (Дніпро-1).
71’
ГОЛ ! З пенальті забив Альваро (Львів).
65’
ГОЛ ! М'яч забив Маріо Чуже (Дніпро-1).
63’
ГОЛ ! М'яч забив Ігор Когут (Дніпро-1).
59’
ГОЛ ! М'яч забив Данило Ігнатенко (Дніпро-1).
44’
Ernest (Львів) отримує червону картку.
20’
ГОЛ ! М'яч забив Маріо Чуже (Дніпро-1).
Оцініть матеріал
(24)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Анчелотті оцінив матч з Манчестер Сіті, в якому Лунін двічі відбив пенальті
Футбол | 18 квітня 2024, 07:15 1
Анчелотті оцінив матч з Манчестер Сіті, в якому Лунін двічі відбив пенальті

Карло прокоментував перемогу «Реала» у матчі-відповіді 1/4 фіналу Ліги чемпіонів

СТАВКА ДНЯ. Головні матчі дня та популярні прогнози на 18 квітня
Футбол | 18 квітня 2024, 11:00 0
СТАВКА ДНЯ. Головні матчі дня та популярні прогнози на 18 квітня

Важливі події у всіх видах спорту спільно від Sport.ua та GGBET

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Barsa2019
Молодец, мужик! Респект окремий за українську мову!
Андрей Овчаренко
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил