Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 02 квітня 2021, 16:09
4181
9

Дніпро-1 – Львів. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Матч-відкриття 20-го туру УПЛ

| Оновлено 02 квітня 2021, 16:09
4181
9
Дніпро-1 – Львів. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
СК Дніпро-1

У п’ятницю, 2 квітня, матчем між «Дніпром-1» та «Львовом» відкриється програма 20-го туру української Прем’єр-ліги. Зустріч має особливе значення для обох команд: дніпряни ведуть відчайдушну боротьбу за путівку в єврокубки, а львів’яни намагаються зберегти елітну прописку на наступний сезон. Наразі «Дніпро-1» займає в турнірній таблиці восьму сходинку, маючи в активі 22 залікові бали, а «Львів» балансує на дні, посідаючи 12 місце з 15 очками. Від зони вильоту «містян» відділяє лише два бали, щоправда «Львів» ще має дві гри в запасі.

Минулого туру команда Ігора Йовічевіча здобула вкрай важливу перемогу в Чернігові, здолавши місцеву «Десну» з рахунком 2:0. Яскраву гру в цьому матчі видав новачок дніпрян Маріо Чуже. Лівий вінгер вже адаптувався до українського чемпіонату і став «своїм» в команді. Свій дубль він оформив у компенсований час першого і другого таймів, реалізувавши свої нагоди. Треба зауважити, що в попередніх поєдинках Маріо не відзначався результативними діями, але тренерський штаб довіряв йому, постійно ставлячи в основний склад, і нарешті хорват віддячив за довіру.

Загалом, з початку поновлення чемпіонату, «Дніпро-1» ще жодного разу не програвав. Навесні дніпряни провели шість поєдинків, з яких чотири виграли, а в двох зіграли внічию. Три виграшні матчі завершились з однаковим рахунком 2:0. В цілому, потрібно віддати належне команді, яка грає в агресивний, атакувальний футбол, при цьому демонструє надійну гру в обороні. Захист «Дніпра-1» у п’яти матчах зіграв на «нуль»,  пропустивши всього два голи від «Маріуполя» (2:2). Якщо команда з Дніпра збереже набраний темп, то їм цілком до снаги виконати поставлене завдання на сезон.

Відкриттям минулого туру стали «синьо-золоті леви», які сенсаційно перемогли в Харкові донецький «Шахтар». «Львів» проводив лише другий матч під керівництвом Анатолія Безсмертного, але новий наставник зумів налаштувати гравців, щоб ті втілили тренерський задум на гру. Так, звичайно, поразку «гірників» можна виправдати недооцінкою суперника та втомою після матчу Ліги Європи проти «Роми», але час мине, а в пам’яті залишиться переможний рахунок 3:2 над діючим чемпіоном. Чи був цей успіх випадковістю, чи закономірністю – зможемо побачити в найближчих поєдинках «Львова». Зазвичай, після таких феєричних матчів, у команді йде спад, і налаштувати футболістів на такий же бій з новим суперником вкрай важко.

Під час перерви в чемпіонаті, викликаної матчами збірних у відборі до ЧС-2022, обидві команди делегували своїх гравців до національних збірних. «Дніпро-1» під час паузи надав перевагу відпочинку та відновлювальним вправам. А львівська команда провела міні-збір та зіграла спаринг з аматорським «Феніксом» (4:0).

Фаворитами матчу на «Дніпро-Арені» є господарі, які демонструють стабільну гру у весняній частині чемпіонату, але й від команди Безсмертного можна чекати сюрпризів – доведено «Шахтарем».

Орієнтовні склади

«Дніпро-1»: Юрчук – Лукас Тейлор, Дуглас, Логінов, Дубінчак, Піхальонок, Ігнатенко, Назаренко, Когут, Чуже, Довбик.

«Львів»: Костик – Грисьо, Романчук, Махмутович, Якимець, Брікнер, Сабіно, Чір'як, Альваро, Ернест, Нич.

 
  • 1.61
  • 4.00
  • 5.55
Зробити ставку
 
  • 1.60
  • 3.99
  • 5.53
Зробити ставку
 
  • 1.62
  • 4.05
  • 5.51
Зробити ставку

2 квітня, п'ятниця

«Дніпро-1» – «Львів»
Дніпро. Стадіон «Дніпро-Арена». 19:00
ТБ-трансляція на телеканалі «УНІАН»
ДНІПРО-1 — ЛЬВІВ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
 Арбітр: Максим Козиряцький (Запоріжжя)
Прогноз Sport.ua — 2:1
Оцініть матеріал
(20)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Як виглядає таблиця АПЛ після перенесених матчів 29-го туру АПЛ 2023/24?
Футбол | 26 квітня 2024, 12:00 0
Як виглядає таблиця АПЛ після перенесених матчів 29-го туру АПЛ 2023/24?

«Арсенал розгромив «Челсі», фіаско «Ліверпуля», впевнена перемога «Манчестер Сіті»

Андрій ЯРМОЛЕНКО: «Втратимо очки з Дніпром-1 – про титул УПЛ можна забути»
Футбол | 26 квітня 2024, 13:25 13
Андрій ЯРМОЛЕНКО: «Втратимо очки з Дніпром-1 – про титул УПЛ можна забути»

Лідер команди оцінив другу частину сезону киян

Коментарі 9
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
AgroZaryaRomaLviv
Обидві команди після перемог, буде запеклий бій. Дніпро-1 має в себе досить серйозну атаку в обличчі Чуже і Довбика, в захисті потужний і досвідчений Дуглас, також імпонує гра Лукаса Тейлора, до речі екс-гравця ФК Львів, на фланзі є техніка, швидкість і небезпечні розрізні передачі. Якби півзахист підсилити локально досвідченими якісними гравцями це була б команда в топ-5. З іншої сторони Безсмертний показує що коли виконується гравцями тактика на гру, працює весь колектив як моноліт, і відповідно видно команду. Індивідуально гравці можуть бути слабкіші, але коли кожен сам за себе ці якості ні до чого.
Dmytro Dmytro
А фек@лу по єбалу...
HELLO, IT'S ME
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил