Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

WTA
| Оновлено 30 березня 2021, 13:01
3542
0

Світоліна прокоментувала перемогу над Квітовою в Маямі

Перша ракетка України - про перемогу над чешкою і своє пошкодження

| Оновлено 30 березня 2021, 13:01
3542
0
Світоліна прокоментувала перемогу над Квітовою в Маямі
Getty Images / Global Images Ukraine. Еліна Світоліна

Перша ракетка України Еліна Світоліна прокоментувала перемогу над Петрою Квітовою в рамках четвертого кола на турнірі в Маямі.
 
«У першому сеті у мене був дуже низький відсоток подачі, на жаль. Можливо, через проблеми зі здоров'ям я була недостатньо добре розігріта, може таймінг загубився. Складно сказати, але я рада, що змогла підвищити відсоток у другому сеті, а в третьому намагалася, щоб він залишався якомога вищим. Думаю, що моя друга подача дуже добре працювала. Я знаю, що Петра завжди атакує на прийомі, тому було важливо подавати якомога більш незручно для неї.
 
Думаю, що фактор фізичної підготовки сьогодні був одним з основних. Я не відчувала себе погано за таких умов. Так, вони точно були не з легких, але я намагалася боротися, намагатися перебити через сітку ще і ще один м'яч, але і також грати активно. Тому я вважаю, що фізичний аспект дійсно зіграв сьогодні велику роль. Що стосується моїх проблем зі здоров'ям, то вони були ще до турніру, і під час турніру трапилася ця проблема з кистю, коли Шелбі Роджерс мені вибила її в першому матчі (сміється). По 4-5 годин в день я займаюся відновленням, готуючись до кожного матчу.
 
Як я оцінюю умови для гравців в Маямі? Для топ-гравців вони досить хороші, у нас є свої кімнати на кортах, дають окрему машину, щоб пересуватися містом. Так, можна їздити тільки з готелю в тенісний комплекс, але все одно це дає якусь свободу і ти не їдеш в автобусі з усіма. У «бульбашці» все добре облаштоване, на мій погляд. Я вважаю, що ATP і WTA роблять відмінну роботу, потихеньку починають з'являтися глядачі на трибунах. Життя в «бульбашці» не є найкращим, але потрібно намагатися отримувати задоволення від того, що ти можеш грати, наскільки це можливо. Зараз я планую свій календар і я хотіла б зіграти на всіх головних турнірах, відіграти повноцінний грунтовий сезон і виступити на всіх змаганнях, які я люблю. Якщо чесно, нам дуже пощастило, що в сьогоднішніх умовах ми можемо грати. Так що я намагаюся насолоджуватися кожною своєю грою», - сказала тенісистка.
 
У чвертьфіналі Світоліна зіграє проти латвійки Анастасії Севастової.

Оцініть матеріал
(16)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Анчелотті прокоментував скандальний епізод із нібито голом у ворота Луніна
Футбол | 22 квітня 2024, 21:31 1
Анчелотті прокоментував скандальний епізод із нібито голом у ворота Луніна

21 квітня королівський клуб виграв у «синьо-гранатових» із рахунком 3:2

Барселона може вимагати переграти матч проти Реала
Футбол | 22 квітня 2024, 17:37 7
Барселона може вимагати переграти матч проти Реала

Про це повідомив президент клубу Жоан Лапорта

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.