Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок України
| Оновлено 03 березня 2021, 14:37
5111
7

Верес – Зоря. Прогноз і анонс на матч Кубку України

Чи матиме феноменальна команда Скрипника такий самий успіх і в національному Кубку?

| Оновлено 03 березня 2021, 14:37
5111
7
Верес – Зоря. Прогноз і анонс на матч Кубку України
ФК Зоря

Середина поточного тижня буде присвячена протистоянням в рамках Кубка України, де команди-учасниці ще до завершення 2020 року встигли дійти до чвертьфінальної стадії. Вісімка найбільш витривалих у цьому сезоні виглядає дуже привабливо, адже за кожним із колективів тягнеться шлейф непростих протистоянь на попередніх стадіях, а для деяких – йдеться, у першу чергу, про відразу двох представників Першої ліги на настільки високому рівні розіграшу – турнірний шлях супроводжували певні сенсації.

Рівненський «Верес» належав до числа тих клубів, які ставлять своїм завданням потрапляння до «елітного» дивізіону країни на наступний рік, але зараз змушені задовольнятися тим, що є. «Червоно-чорні» в своїй лізі перед початком зимової паузи розташувалися на другій сходинці турнірної таблиці, відстаючи на одне очко від ще одного учасника Кубка з Першої ліги – волочиського «Агробізнесу». Будемо відверті, амбіції у колективу Юрія Вірта, в умовах відразу трьох путівок до УПЛ на наступний рік, зашкалюють, але чи вистачить їх на кубкове змагання?

Жеребкування стадії 1/4 фіналу даного турніру подарувала «Вересу» в якості суперників луганську «Зорю» – кращий колектив країни на поточний момент, якщо робити висновок за результатами останніх матчів за участю команди Віктора Скрипника. Зрозуміло, що «мужики» будуть виразним фаворитом майбутньої гри, із урахуванням своєї форми, амбіцій, які не менші від суперників, а також відсутності великих перемог у своїй новітній історії.

Важливий фактором у майбутній грі буде відсутність практики офіційних поєдинків у рівненської команди в 2021-му році. Більш того, Перша ліга була відправлена ​​на зимову паузу ще раніше, ніж «елітна» першість – наприкінці листопада, тому про стан колективу Юрія Вірта після «тепличних» умов тренувань залишається лише здогадуватися. У той самий час, «Зоря» не просто бере участь у матчах національної першості, а досягає цілком помітних успіхів – шість матчів без поразок в УПЛ поспіль.

«Верес» почав шлях турнірною сіткою Кубка України практично від самого її початку – раунду 1/64 фіналу, вибивши зі змагань черкаський «Дніпро» (5:0), «Альянс» (3:0), «Миколаїв» (4:2) і «Маріуполь» (1:0). Якщо порівняти з одноступінчастим шляхом їхніх суперників – «Зоря» обіграла чернігівську «Десну» в 1/8 фіналу (1:0) – то виходить справжня кубкова казка для рівнян, яку колектив Вірта вочевидь не має наміру закінчувати.

Головним арбітром майбутньої гри стане 39-річний запорізький рефері Максим Козиряцький, у кар'єрі якого вже було два протистояння за участю луганської «Зорі», але відсутні зустрічі з рівненським «Вересом». У присутності цього служителя Феміди, «мужики» перемогли в обох випадках: «Колос» (2:0) і ПФК «Львів» (2:1) у рамках УПЛ. Манера суддівства – сувора. Особливо, від початку 2021 року – 15 жовтих і 2 червоні картки за два проведених поєдинки, у яких також одного разу був призначений пенальті.

Орієнтовні склади:

«Верес»: Когут – Нємчанінов, Гончаренко, Махнєв, Солдат – Полюлях, Кучеров – Пасіч, Дахновський – Шестаков, Гегедош.

«Зоря»: Шевченко – Циганікс, Іванисеня, Вернидуб, Руфаті – Цвек – Гринь, Луньов, Хомченовський – Шахаб, Громов.

 
  • 5.30
  • 4.16
  • 1.61
Сделать ставку
 
  • 5.00
  • 3.90
  • 1.57
Сделать ставку
 
  • 5.20
  • 3.78
  • 1.66
Сделать ставку

3 березня, середа

«Верес» — «Зоря»
Луцьк. «Авангард». 14:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 1»
ВЕРЕС-ЗОРЯ. ОНЛАЙН ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
 Арбітр: Максим Козиряцький (Запорожжя)
Прогноз Sport.ua — 1:3
Оцініть матеріал
(20)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 7
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Андрей Овчаренко
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Al Zolo
самый предсказуемый матч-силы неравны а сливать Зоря точно не станет
BaZia
Прогноз і анонс на матч Кубку України
DidOk
Що там в Рівне зі стадіоном ?
SportsMan
Интересно, Шахтер хотел бы в следующем круге попасть на Зарю, чтоб отыграться? Или теперь у них дрожат коленки?
Αἴᾱς
За Верес!
Это многолетнее растение, которое относится к семейству Кипарисовых. Другое название этого растения - мозжуха, зелье сабинян, малый кедр. Является вечнозеленым многолетником.
В высоту кустарник может достигать полтора метра. Отличается мощной корневой системой и тонким стеблем, покрытым бурой корой. Листва мелкая.
Хочу финал Колос - Верес.

А Заря пусть тщательно готовится на игру против послевильяреального Динамо, которому потом ещё лететь в тот Вельярреаль