Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат світу
| Оновлено 15 лютого 2021, 05:19
520
1

Йоганнес БЬО: «Я в чудовій формі і все ще голодний до перемог»

Норвезький біатлоніст – про третє місце в гонці переслідування

| Оновлено 15 лютого 2021, 05:19
520
1
Йоганнес БЬО: «Я в чудовій формі і все ще голодний до перемог»
Getty Images/Global Images Ukraine. Йоганнес Бьо

Біатлоніст збірної Норвегії Йоганнес Бьо прокоментував завоювання бронзової медалі в гонці переслідування на чемпіонаті світу-2021 в словенській Поклюці.

«Я задоволений. Зазвичай мій настрій залежить від результатів - від перемоги, або програшу. Але сьогодні Емільєн і Себастьян провели ідеальну гонку з чистою стрільбою. Якщо у мене не вийшло виступити на такому ж рівні, я повинен радіти третьому місцю (посміхається).
 
На останньому вогневому я прислухався до пострілів навколо. Поруч працювали Себастьян і Сімон та я почув один промах. Після цього зрозумів - не все втрачено і з чистою стрільбою я можу боротися за п'єдестал.
 
Зараз в біатлоні багато молодих спортсменів, які готові ризикнути всім заради потрапляння в топ-3. Тому, щоб перемагати, мені теж доводиться змінюватися і вдосконалюватися. Тепер мені потрібно міняти тактику - менше безпечного біатлону і більше атак. Адже навколо повно недолугої молоді, яка проходить вогневі з неймовірною швидкістю і ризикує на фініші (сміється). Я повинен проводити гонки ідеально, якщо хочу перемагати.
 
В індивідуальній гонці мені потрібно бути надзвичайно уважним на вогневих і не хвилюватися, якщо затримаюся на стрільбищі довше, ніж зазвичай. Я досить сильний і зможу відіграти втрачений час швидкістю на трасі. Ми підходимо до другого тижня чемпіонату, і у мене вже є дві медалі. На нас чекають чотири гонки за п'ять днів і я з нетерпінням чекаю майбутніх стартів. Я в прекрасній формі і все ще голодний до перемог», - сказав Йоганнес Бьо.

Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Василий Будник
Джигит