Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 13 лютого 2021, 20:39
2422
2

Віктор СКРИПНИК: «Приємна перемога, Зоря обіграла прямого конкурента»

Команда відновила чемпіонат з перемоги

| Оновлено 13 лютого 2021, 20:39
2422
2
Віктор СКРИПНИК: «Приємна перемога, Зоря обіграла прямого конкурента»
zarya-lugansk.com

Наставник «Зорі» Віктор Скрипник прокоментував перемогу 2:1 над «Десною» в першому матчі УПЛ 2021 року.

- Хочеться сказати весняний футбол, але він у нас виходить зимовий. Грали проти суперника, який прямий конкурент - лобова гра. У нас рівність очок була, за втраченими. Звичайно, вдома хочеться завжди вигравати. Мені здається, в першому таймі не було конструктиву, всі боролися з погодою, з полем, з суперником. Забили гол, але швидко пропустили. Відчувався настрій команди в роздягальні, а другий тайм показав, що у нас є характер. Хлопці, які виходять - додають, покращують, командна робота у нас сьогодні була на першому місці. В кінці був навал у суперника, але ми не знітилися, вибігали в контратаки, де можна було гру завершувати. Приємна перемога, яка ще не фінальна, адже нам ще грати і грати. Хочеться продовжувати в тому ж дусі, будь-яка перемога додає впевненості, сили, ну а коли виграєш у конкурента - це вдвічі приємніше.

- Як ситуація з травмованими гравцями?
- Це невід'ємна частина футболу. Є травми, і якщо я буду говорити тільки про них, тоді я забуваю про тих хлопців, які виходять на поле. Покращення є, і я сподіваюся, в найближчому майбутньому до нас повернуться і Артем Громов, і Влад Кабаєв, зараз повертається Владлен Юрченко після дискваліфікації, так що у нас більше позитиву, тим більше, коли виграєш - крила виростають у хлопців. Я сподіваюся на наступній грі у нас лавка буде більш якісна.

- Як ви оцінюєте дії Шахаба?
- Ми дуже раді, що у нас з'явився такий гравець і бачимо його бажання приєднатися до «Зорі» Луганськ. Велике спасибі нашому керівництву, яке цей перехід організувало та здійснило. Ми розмовляємо, завжди в контакті з гравцями, було так і домовлено, що він півгодини зіграє. Сподіваюся що в наступній грі більше часу у нього буде, робота не припиняється. А так додається якісний гравець - це тільки користь для всієї нашої команди.

Оцініть матеріал
(24)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
FACE_CONTROL
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Tеllur
Такие стыковые матчи всегда приятно выигрывать.
Так сегодня БКЗ обыграл Химик 72:68 в подобной лобовой встрече.