Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 29 грудня 2020, 23:05
22215
7

БАНГУРА: «Суркіс сказав, що мною цікавляться. Я подумав, що це Арсенал»

Екс-форвард «Динамо» згадав період, проведений у київському клубі

| Оновлено 29 грудня 2020, 23:05
22215
7
БАНГУРА: «Суркіс сказав, що мною цікавляться. Я подумав, що це Арсенал»
dynamo.kiev.ua. Ісмаель Бангура

Колишній форвард «Динамо» Ісмаель Бангура, якому 2 січня виповниться 36 років, розповів про те, як грав в Україні, і що йому запам'яталося з цього етапу кар'єри.

«Найбільше мені запам'яталися мої виступи за клуб з України - київське «Динамо». Це правда, що я провів там лише два сезони, а ще пограв за ряд інших клубів Європи. Але, чесно кажучи, Україна сильно мені запам'яталася. Тому що всі гравці в світі хочуть зіграти в Лізі чемпіонів. Сам гімн турніру, навіть якщо ти чуєш його по телевізору, викликає мурашки по шкірі. Грати в Лізі чемпіонів - це мрія, яку я втілив в реальність з «Динамо», тому час, проведений в Україні, виявився настільки пам'ятним для мене».

«У Лізі чемпіонів я провів два хороших матчі проти «Арсенала». До мене доходили чутки про їхній інтерес до мене. «Арсенал» - відмінний клуб, і якщо їм потрібен футболіст, то вони з легкістю можуть його отримати. Коли я був у відпустці в Гвінеї, президент «Динамо» зателефонував і сказав, що є клуби, які зацікавлені у моїх послугах. Він попросив мене повернутися в Україну, а я подумав, що мова йде про «Арсенал». Я чув, що вони говорили про зацікавленість в мені. Після відпустки я повернувся, але нічого не відбулося. Фактично було запрошення від «Ренна», з яким я в підсумку і підписав контракт», - розповів Бангура.

Раніше Бангура говорив, що Ігор Суркіс вирішив продати його в «Ренн» через те, що київський клуб розчищав місце для повернення Андрія Шевченка.

Оцініть матеріал
(212)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 7
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Brian
Это пожалуй один из немногих качественных легионеров Динамо и очередная ошибка Суркиса когда его продали. Удивительно что третьесортные легионеры Динамо остаються в клубе на 5 и более лет, а качественные игроки вроде Бангуры, Тайво, Ленса, Гильерме уходят через год-два.
Вова Чертрогатый
подумал что это Арсенал, а насамом деле папики из сауны интересовались