Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 27 грудня 2020, 02:26
28311
21

Відомий ліміт, за який не перевалить зарплата Коваленка в Аталанті

В Італії півзахисник, ймовірно, буде отримувати більше, ніж у «Шахтарі»

| Оновлено 27 грудня 2020, 02:26
28311
21
Відомий ліміт, за який не перевалить зарплата Коваленка в Аталанті
ФК Шахтар. Віктор Коваленко

Ще одне італійське джерело повідомляє про майбутній трансфер 24-річного українського хавбека Віктора Коваленка з «Шахтаря» в «Аталанту».

За інформацією Prima Bergamo, «Аталанті» дійсно вдалося узгодити з Коваленком умови 4-річного контракту. При цьому, італійський клуб буде платити українцеві не більше 2 мільйонів євро на рік, що є граничною сумою в зарплатній відомості «Аталанти».

Втім, точна сума джерелом не розкривається, а замість цього відзначається, що керівництву клубу з Бергамо вдалося переконати Коваленка амбітністю свого проекту.

Раніше La Gazzetta dello Sport розкривала зарплати всіх гравців «Аталанти» в нинішньому сезоні. Найбільш високооплачуваним футболістом команди є Алехандро Гомес, який отримує по 2 мільйони євро на рік, однак аргентинець в січні, ймовірно, покине клуб. Український легіонер «Аталанти» Руслан Маліновський отримує 1 мільйон євро за сезон.

Відзначимо, раніше у вітчизняній пресі повідомлялося про те, що в «Шахтарі» Віктор Коваленко отримує близько 60 тисяч євро на місяць.

Читайте також: Хід Коваленка

Оцініть матеріал
(140)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 21
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
flam1ngo
Так Малиновского купили за 13,6млн евро плюс ЗП 1мл на 5 лет... итого 1 год игры малиновского обойдется аталанте 3.72мл евро. А Коваленко всего 2 мл в год(и то сказали не больше 2, а скорее всего меньше)
fedd1979
Ви мене вбийте, але платити 1 млн Маліновському, який переходив в "Аталанту" в якості другого найкращого футболіста чемпіонату Бельгії, й 2 млн - Коваленку, який не є основним ні у "Шахтарі", ні у збірній України - якийсь треш. Якщо це правда, то ще більше починаю дивуватися кадровій політиці "Аталанти". Це тільки там футболіст, який неодноразово визнавався кращим гравцем команди, який навіть у Серії А після її відновлення визнавався кращим за місяць, може кожен длугий матч розпочинати в запасі. І ще й при тому, не знаходячи часто-густо такому футболісту місця в основі на його ж позицію невідомо нащо беруть ще й Мірончука...
elfin folomkin
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Alexxx1402
Бред какой то,60 косарей в месяц бакинских.За что?Откуда такие зарплаты?
BekXan
Ну что нормально развёл)
elfin folomkin
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
DKTheBest2
Десь місяць тому писали, що Малиновський має 1млн евро на рік в Аталанті.
Гадаєте, що у босів Аталанти зірвало дах, що вони , по-перше куплять Коваленка і по-друге будуть йому платити 2 млн евротна рік?😂😂😂😂😂
KARABAS55
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
andre_lui
Лучше бы шел в Рому. Там бы играл точно.