Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга Європи
| Оновлено 04 грудня 2020, 16:02
3394
5

Віктор СКРИПНИК: «Нам потрібна була тільки перемога. І ми досягли мети»

Наставник «Зорі» задоволений підсумком матчу з «Лестером» у Лізі Європи (1:0)

| Оновлено 04 грудня 2020, 16:02
3394
5
Віктор СКРИПНИК: «Нам потрібна була тільки перемога. І ми досягли мети»
ФК Зоря Луганськ. Віктор Скрипник

Підсумки гри Ліги Європи з «Лестером» (1:0) на післяматчевій прес-конференції підбив головний тренер «Зорі» Віктор Скрипник.

- Не кожен день поб'єш представника АПЛ. В якому б складі не грала дана команда — це завжди якісний опонент, і він сьогодні грав проти нас. Ми налаштовувалися, готувалися і хотіли зіграти гідно проти «Лестера».

Коли ми домагаємося позитивного результату, крім компліментів за проявлену роботу і характер я нічого сказати не можу. Заради таких моментів, такої гри можна із задоволенням приходити на роботу. Звичайно, засмучує результат поєдинку в Греції, але в якійсь мірі ми самі винні в цьому.

У нас була кожна гра на рівні, крім домашнього матчу з АЕКом, а так в цілому ми виглядали гідно. Ми раді тій якості гри, яку зараз показуємо, тим більше, знову не пропустили — це тільки радує. Гра складається з моментів — було, що ми і просідали, і упускали м'яч, суперник починав атаки. Але ми вистояли, шукали свої шанси для реалізації, провели вдалу заміну, здобули перемогу. Готуємося далі.

- Чи виконала ваша команда поставлене завдання?
- Не пропустити і зіграти проти такої сильної команди — це гідний рівень гри. Нам потрібна була лише перемога, щоб мріяти і втілювати в життя ці мрії. І те, що ми добилися поставленої мети — це, безумовно, радує, вселяє надію на майбутні звершення, ігри, які залишилися в цьому році.

Графік у нас такий само насичений, його ніхто не відміняв, у нас ще достатньо матчів. У неділю гра з «Дніпром-1», потім в середу на нас чекає непростий і далекий переліт до Португалії. Так що роботи у нас досить. Ми раді тій формі, в якій перебуваємо, і постараємося її утримати як можна довше для отримання таких само позитивних результатів. У нас була хороша і якісна підготовка під час паузи. Ми не розслабляємося, йдемо тільки вперед. Помилки є завжди, у кожної команди, але ми будемо намагатися їх зводити до мінімуму. Компліменти команді, яка бажає йти тільки вперед.

- Дуже бурхливо обговорювали, коли ж вийде Аллах'яр Сайядманеш.
- Мені здається, все було зроблено вчасно, він вийшов, забив і приніс таку потрібну нам перемогу.

- Як себе почуває Артем Громов?
- Болючий був удар, та й втомився він знатно, адже працював на повну силу. Я сподіваюся, нічого серйозного, і він буде готовий до наступної гри.

- «Лестер» здивував сьогоднішньою грою? І питання з приводу гравців, які пропустили матч. Як ви думаєте, чи будуть вони готові до наступного поєдинку?
- «Лестер» робив свою роботу і виконував поставлене завдання. Він своєї мети вже домігся, але приїхав він в Україну не просто погуляти. Гравці суперника старалися, грали вперед, створювали небезпечні моменти, гарячкували, коли не могли забити, пропустили м'яч, хотіли зрівняти рахунок, вони робили те, що належить робити професіоналам. Може бути, у них не було сильної мотивації як тоді в Англії, коли вони відкривали цей груповий етап. Сьогодні нам перемога була важливіша і потрібніша, і за рахунок віддачі, бажання і завзяття ми домоглися того, чого так хотіли. Ми раді, що сьогодні здобули перемогу, а завтра вже підготовка до наступного поєдинку.

Оцініть матеріал
(15)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Pavelgorov
С Победой!
DKTheBest2
Ще би хоч нічию вирвати у Браги і в цілому буде не погане закінченням виступу у ЛЄ.
І що головне це морально посилить команду, бо незвично бачити Зорю десь там у таблиці.
Kevko
Заре спасибо за две победы в ЛЕ, в т.ч. над серьезным клубом АПЛ.
Сергей Шепеленко
Цели вы не добились! Целостной игры нет! А хуже всего вы сыграли первый матч в Англии где кучей игроков боялись и не могли остановить проходы одного игрока Лестера. Тогда стало ясно , что Заре ничего не светит! Хочу ошибиться , но и в УПЛ в этом году, намного хуже чем в прошлом
REALIST
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил