Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 30 листопада 2020, 00:46
882
0

Інгулець - Олімпік. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Найбільш миролюбна команда зустрінеться з однією з найбільш безкомпромісною

| Оновлено 30 листопада 2020, 00:46
882
0
Інгулець - Олімпік. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
ФК Інгулець

В 11-му турі української Прем'єр-Ліги у Кропивницькому один з одним зіграють команди, які розпочали свій сезон абсолютно по-різному. Так, дебютанти елітного дивізіону, футболісти «Інгульця» ще жодного разу не відчували радість перемоги, зігравши 7 раз внічию і тричі програвши в десяти матчах. 

З одного боку, для новачків такий показник можна вважати непоганим, тим більше, що вони поділили очки з одними з кращих команд країни, такими як «Зоря», «Десна», «Колос». Але з іншого боку, вболівальники клубу вже зачекалися першої перемоги, адже навіть в іграх із, здавалося б, рівними за силою суперниками - «Мінаєм» та «Рухом», підопічні Сергія Лавриненка не змогли набрати повноцінні три очки. Крім того, «Інгулець» залишається в нижній частині турнірної таблиці і зовсім близько до так званої «зони вильоту».

Проте більш досвідчений за статусом «Олімпік» нічиїх в цьому сезоні майже не визнає. Провівши дев'ять матчів, донецька команда тільки одного разу розходилася миром. Причому такий результат було зафіксовано в дев'ятому турі у грі з «Маріуполем» 3:3, а потім сталося те, чого в наш час побоюються в кожному клубі. Майже всі футболісти на чолі з головним тренером Ігорем Климовським здали позитивні тести на коронавірус і тому матч із «Зорею» з десятого туру було перенесено на більш пізній термін.

Яким ми побачимо «Олімпік» в матчі з «Інгульцем», це поки найголовніша інтрига майбутньої зустрічі. Адже все залежатиме від того, хто встигне одужати, хто встигне відновитися і набрати необхідну форму. З тієї скупої інформації, яку можна отримати зі стану команди (прес-служба донеччан теж на самоізоляції), відомо, що ті футболісти, яким дозволяє здоров'я, на тренувальній базі в Щасливому планомірно вели підготовку до цього поєдинку.

Раніше «Інгулець» і «Олімпік» жодного разу не зустрічалися ні в офіційних, ні в товариських матчах. Так що ця гра стане для них дебютною. А судити її буде одесит Дмитро Бондаренко. Цікаво, що обидва суперники не відчувають особливої радості від зустрічі з ним, адже попередні результати за його арбітражу принесли їм суцільні розчарування у вигляді поразок з великим рахунком. Так, команда з Петрового в третьому раунді нинішнього Кубку України програла на виїзді «Олександрії» 1:4. А з «Олімпіком» Бондаренко перетинався майже рік тому 6 грудня у Харкові, коли в донецькому «дербі» той програв «Шахтарю» 0:3.

Орієнтовні склади:

«Інгулець»: Шуст, Квасний, Павлов, Семенко, Балан, Запорожець, Козак, Бартулович, Коваленко, Янаков, Сітчінава

«Олімпік»: - ?

 
  • 2.19
  • 3.44
  • 3.30
Сделать ставку
 
  • 2.10
  • 3.45
  • 3.45
Сделать ставку
 
  • 2.17
  • 3.45
  • 3.30
Сделать ставку

29 листопада, неділя

«Інгулець» — «Олімпік»
Кропивницький. Стадіон «Зірка». 19:30
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 1»
ІНГУЛЕЦЬ - ОЛІМПІК. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
 Арбітр: Дмитро Бондаренко (Одеса)
Прогноз Sport.ua — 1:0
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.