Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга націй
| Оновлено 19 листопада 2020, 16:28
108108
86

ОФІЦІЙНО. Матч Швейцарія - Україна сьогодні не відбудеться

УЄФА був змушений скасувати поєдинок

| Оновлено 19 листопада 2020, 16:28
108108
86
ОФІЦІЙНО. Матч Швейцарія - Україна сьогодні не відбудеться
uaf.ua

Українська асоціація футболу на офіційному сайті повідомила про скасування матчу Ліги націй Швейцарія - Україна, який повинен був початися сьогодні о 21:45.

Причиною стало рішення лікаря кантону Люцерн. Роджер Харстолл заборонив проведення спортивного заходу через численні випадки коронавірусу в складі збірної України.

У понеділок позитивні тести здали Дмитро Різник, Едуард Соболь і Євген Макаренко, а сьогодні стало відомо про коронавірус у Руслана Маліновського, Жуніора Мораеса і Сергія Кривцова.

За інформацією швейцарських ЗМІ, Україна готова викликати інших гравців і провести матч завтра. За інформацією УАФ, і збірна Швейцарії, і УЄФА готові провести матч сьогодні, але рішення місцевої влади зробило цей варіант неможливим.

Рішення про подальшу долю матчу прийме УЄФА, але сьогодні гра точно не відбудеться. Ймовірно, гру перенесуть на грудень або вже на 2021 рік.

Матч Швейцарія - Україна має вирішити, хто понизиться в класі з Дивізіону A Ліги націй. Україні вистачить зіграти внічию, щоб залишитися в еліті, а супернику потрібна тільки перемога.

Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 86
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
сергей богданов
Перенос матча будет логичным! Если технарь засудить продажное УЕФА к херам
Vitalik Shevchenko
Тепер вся надія на те що матч відбудеться. І ми за спортивним принципом вирішимо, хто з нас більше достоїн грати найсильніших.
Любомир Ковалишин
Не піжонив би Рамос і не було б проблеми. Привезли б молодіжку, нехай би хлопці пробігали з серйозним суперником.
JekFunny
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
pike1
тем более технарь дает УЕФА, а не врач кантона Люцерн, запретил играть врач, вопреки рекомендациям УЕФА, наказывайте Швейцарию, это логично!
BaZia
Надеюсь нам этот перенос на пользу
Ukraine Donetsk
Давайте на 2021 уже переносите. В декабре холодно
pike1
Наполи получил технарь, но там власть Неаполя запретила ехать в Турин, соответственно логически и тут должны дать технарь... Швейцарии)
StrikeX
От Рамос наробив... забий він пенальті, і цю гру вже можна було би забути
samird
Даже смешно, что швейцарская пресса такое (о возможном технаре) написала, зная все обстоятельства.. Это таблоид какой-то? Или опять через Раша Тудэй дровишек подбросили? В Швейцарии много кто это любит.
bas9
Всем, адекватным, понятно, что будет перенос матча. Что, нормально в существующих условиях.
Я Я
А вообще непонятна причина этих регулярных вспышек инфицирования. Тесты игрокам делают регулярно, по театрам и ресторанам они не ходят, в троллейбусах не ездят. Так ОТКУДА?!
mmuk
Україні яким боком можуть зарахувати тех поразку? Хитрі швейцарці типу не при справі. Завтра Мальта або Андорра так може у Франції або в Англії виграти. Ні в Англії не зможуть по ЗМІ англійські до такої істерії доведуть. А з нами можна. Цікаво буде, як норвежцям дадуть дві тех поразки, а нам жереб. При чому нам, то мають, ще оплатити всі фінансових витрати. Побачем зараз, що там робить Павелко в тому УЕФА, чи він може тільки понти гнати
Bogdan Plisyuk
Швейцарський місцевий лікар вирішує буде офіційний матч збірних чи ні..
Нам є куди рости..
Alexsandr B
Самое адекватное решение- это перенос матча и не на завтра, иначе детьми играть с мужиками что ли?
ВовикЬ
Сборная прилетела на матч, подготовилась и готова играть! НО швейцарцы решили запретить игру - так кагого тогда тех. поражение украинцам хотят присудить??! Тех поражение из-за тестов на коронавирус - хитрый ход! Если он пройдет то это не то что неспортивное поведение - это просто какой то лихой развод и футболом тут не пахнет.
Alex Sweden
ну да нельзя ж было отменить матч когда сборная укр ещё не вылетела, нужно было отменить именно когда уже заселились в отель в швейцарии. Ублюдки
Vladislav Pohily
Шкода, так чекав на сьогоднішній матч...
dnepryanin
облом,зря пиво и баструму готовил на вечер
mmuk
Регламент у зв'язку із ковідом, яке УЕФА було просте (тут було коли розглядало проблему з Норвежцямм). Технарь, хто відмовився. Переносити не будуть, бо щільний графік. По ідеї норвежцям і швейцарцям має бути технарь. Наші йшли на будь-що, щоб матч відбувся