Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга націй
| Оновлено 17 листопада 2020, 23:27
16312
24

Швейцарія - Україна. Прогноз і анонс на матч Ліги націй (скасований)

Поєдинок за право залишитися серед найсильніших

| Оновлено 17 листопада 2020, 23:27
16312
24
Швейцарія - Україна. Прогноз і анонс на матч Ліги націй (скасований)
УАФ

Напередодні заключного поєдинку Ліги націй в збірній України, як і перед матчем з Німеччиною, стався спалах коронавірусу. Перед вильотом до Швейцарії результати виявилися негативними, але вже в понеділок вранці з'ясувалося, що тести Володимира Різника, Едуарда Соболя і Євгенія Макаренка мали статус умовно негативних. Додаткове дослідження в сертифікованій УЄФА лабораторії показало наявність вірусу у гравців. Таким чином, COVID-19 перед ключовою грою Ліги націй позбавив наставника збірної України 7 (!) гравців, адже раніше вірус вивів зі збірної Сидорчука, Циганкова, Коваленка і Ярмоленка.

Після гри з Німеччиною Андрій Шевченко, розуміючи, що збірній потрібно кадрове підсилення, сказав, що у нього буде можливість довикликати гравців до збірної. З огляду на втрати в середній лінії і відсутність вибору на правому фланзі оборони, першими на розум прийшли прізвища динамівця Буяльського і захисника «Зорі» Фаворова. А взагалі ми склали список з п'яти гравців, які явно не були б зайвими в збірній напередодні гри зі Швейцарією. Але у Шевченка була своя думка на цей рахунок і своїм вибором він сильно здивував.

У підсумку в збірну прибуло три гравці молодіжки - Булеца, Назаренко і Судаков, які, скажімо відверто, навряд чи зможуть підсилити збірну «тут і зараз». Можливо, вибір Шевченка був обумовлений логістикою і наявністю/відсутністю у кандидатів ПЛР-тестів, але чомусь здається, що наставник збірної, довикликаючи гравців, пішов шляхом найменшого опору. Той же Петкович, наприклад, схожі проблеми вирішував іншим чином.

Наставник збірної Швейцарії також зіштовхнувся із серйозними кадровими проблемами. Через перебір жовтих карток з Україною не зіграють Ніко Ельведі і Ремо Фройлер, а коронавірус вивів зі складу збірної Сілвана Відмера і Джордана Лотомбу. Тому Петкович, як і Шевченко, призвав до лав збірної трьох гравців: захисника менхенгладбахської «Боруссії» Міхаеля Ланга і півзахисників Мішеля Ебішера з «Янг Бойз» та Пайтіма Касамі з «Базеля».

У суботу Швейцарія провела досить сильний матч проти Іспанії, втративши перемогу в кінцівці зустрічі. Нічия, здобута в поєдинку з «Фурією Рохою», залишила шанси команді Петковича на збереження місця в елітному дивізіоні Ліги націй. Для цього Швейцарії потрібно обіграти Україну з результатом, який перекриє виїзну поразку 1:2. Таким чином, команду Шевченко влаштує, як нічия, так і мінімальна поразка з великим рахунком 2:3, 3:4. Але не 1:2 - за такого результату за рахунок кращої різниці забитих/пропущених м'ячів на третьому місці залишаться швейцарці.

Швейцарія в цій Лізі націй, до слова, поступилася лише двічі - в першому матчі Україна у Львові та Іспанії - теж на виїзді. З Німеччиною команда Петковича двічі зіграла внічию, хоча цілком могла зачепити і перемогу хоча б в одному з матчів, як і з Іспанією. Наставник збірної Швейцарії Володимир Петкович зазначив перед грою, що в матчі з Україною його команда гратиме не так, як з Іспанією, де доводилося йти в глуху оборону, а буде намагатиметься домінувати. Як і у Львові, нашій збірній потрібно бути готовою до високого пресингу з боку суперника.


УАФ. Тарас Степаненко

Андрій Шевченко, спілкуючись з пресою, зазначив, що в збірної України немає паніки у зв'язку з втратами гравців. «Ми всі живемо в цій ситуації, все розуміємо. Якщо нам дадуть можливість зіграти, то будемо грати. Ніякої паніки. Дотримуємося всіх норм і готуємося до поєдинку. Чекаємо результатів повторних тестів», - зазначив Шевченко. При цьому наставник дав зрозуміти, що рішення про проведення матчу прийматимуть місцева влада разом з УЄФА. «Все в їхніх руках. Якщо дозволять - будемо грати», - додав Шевченко.

Дуже б хотілося, щоб Швейцарія і Україна у вівторок увечері на полі, а не в кабінетах вирішили, хто гідний залишитися в еліті, а кому потрібно опуститися в дивізіон B. Нехай переможе найсильніший, а не COVID-19...

P.S. Вранці в день матчу стало відомо, що позитивний тест на COVID-19 здав Руслан Маліновський.

Орієнтовні склади:

Швейцарія: Зоммер, Родрігес, Аканджі, Шер, Цубер, Джака, Соу, Фернандес, Шакірі, Емболо, Сеферович.

Україна: Пятов, Михайличенко, Забарний, Матвієнко, Конопля, Степаненко, Харатін, Зінченко, Зубков, Марлос, Яремчук.

 

17 листопада, вівторок

Швейцарія — Україна
Люцерн. «Свісспорарена». 21:45
ТБ-трансляція на телеканалі «Україна»
ШВЕЙЦАРІЯ - УКРАЇНА. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
 Арбитр: Тасос Сідіропулос (Греція)
Прогноз Sport.ua — 2:2
 
  • 1.73
  • 3.9
  • 4.7
Сделать ставку
 
  • 1.73
  • 3.85
  • 5.10
Сделать ставку
 
  • 1.71
  • 3.90
  • 5.10
Сделать ставку

 

Опитування

Голосів 260
Спрогнозуйте результат матчу Ліги націй між збірними Швейцарії та України, який відбудеться 17 листопада в Люцерні.

Велика перемога збірної Швейцарії

20 голосів 7.69 %

Мінімальна перемога збірної Швейцарії

60 голосів 23.08 %

Нічия

103 голоса 39.62 %

Мінімальна перемога збірної України

67 голосів 25.77 %

Велика перемога збірної України

10 голосів 3.85 %

В опитуваннях можуть брати участь тільки зареєстровані користувачі.
Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтеся.
Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Врятувала 5 матчболів! Костюк вирвала перемогу в 7-ї ракетки у Штутгарті
Теніс | 19 квітня 2024, 00:45 51
Врятувала 5 матчболів! Костюк вирвала перемогу в 7-ї ракетки у Штутгарті

Марта у трьох партіях обіграла Чжен Ціньвень у 1/8 фіналу турніру WTA 500

У тренерському штабі Полісся працюватиме новий тренер
Футбол | 19 квітня 2024, 22:19 0
У тренерському штабі Полісся працюватиме новий тренер

Сергій Шищенко запросив Миколу Гібалюка стати своїм помічником

Коментарі 24
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Артур Смайл
Считаю, нам жизненно важно до 60, максимум до 70 минуте, не уступать в счёте, потому что в последние пол часа все игроки атаки должен быть выдохнувшимися и качественно заменить их можно только на игроков обороняющегося плана, за исключением Мораеса.
Alex86 1
Не особо буки в нас верят, а вот в оппонента оч даже, хотелось бы нормально победить, а то качели с поражениями надоедают уже при зачастую неплохой игре у наших
Віталій Ткачук
Народ, досить чмирити макса-нікчему. Давайте по матчу. Як думаєте, які в нас шанси на перемогу? Я думаю, 60/40 не на нашу користь. Зважаючи на всі обставини, пам'ятаючи першу гру, нам буде непереливки.
JekFunny
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Igor Krasnenko
Ну что ж, все в наших руках. Держим кулаки. Но если проиграем то значит Швейцария больше заслужила выступать в групе А.
wicker
Тільки ЗАШКАЛЮЮЧА самовіддача (кістка у кістку) може сьогодні забеспечити позитивний результат, у іншому випадку, якщо боронь Боже Зіна та Марлос у відборі гратимуть, а ля Коно, то шансів НОЛЬ. Удачі.
BaZia
Надеюсь Зина реабилитируется сегодня, да и от Малиновского ожидаем его настоящую игру, так как он может играть.
Фарта нет смысла желать, желаю нашим ребятам умных действий на поле и самоотдачи на 200%
Сергей Шец
все нормально,мы Испанию бахнули 3-им составом!Шева разберется)))
ingvar8888
Нині день Х, для збірної України!..
Все залежить від наших гравців і тренера!...
Потрібно постаратися перемогти!..
Успіхів вам і везіння!!!...
Vbolivalnyk-Peter
Сьогодні буде свого роду гра рівня Євро. Так до цього теж були суперники навіть вищого рівня ніж Швейцарія, однак з німцями та іспанцями від наших ніхто і не чекав результату, а ось сьогодні права на помилку вже немає - слід збиратися та демонструвати, в першу чергу, результат. Так хоча ми і маємо фору, однак буде важко, але слід заспокоїтися та показати усім як наші можуть грати. На Євро кожен матч таким буде (в плані тиску за результат).
Микола Унгурян
звісно що розклад не на користь України, але навіть від вильоту в групу Б то навряд чи буде велика проблема.
JekFunny
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Любомир Ковалишин
Збірна Швейцарії - досвідчена команда, але передбачувана. Всі матчі в цій Лізі Націй вони провели з однаковою тактикою - матч розбитий на декілька відрізків, в яких високий пресинг змінюється захисними діями з перекриттям всіх зон. При тому вони дуже добре реалізовують моменти. Якщо Зіна і Марлос не змінять своє відношення до гри в атакувальній фазі, то буде біда. Доречі, щодо захисних дій також до них є питання.
axylinam
Если Украина не наделает в обороне аматорско-детских ошибок ,то ничья как минимум должна быть
Vitalik Shevchenko
Щось не вірить народ у нашу Збірну!? Хоча пункт мінімальна перемога Швейцарії також влаштовує, тільки потрібно двушку, як мінімум, положити.
Maslyaspor
Прогноз СПОРТ.УА 2:2 ну якщо в 2 забитих м'яча Швейцарією вірю , то те що заб'ють наші більше 1 не вірю.Ставлю на 0;0
Viktor Skeptik
Шансів ніяких, гравці з копанки ходять пішки...