Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 06 листопада 2020, 19:24
3930
5

Дніпро-1 – Колос. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Дніпряни спробують взяти реванш за прикру поразку в єврокубковому плей-оф

| Оновлено 06 листопада 2020, 19:24
3930
5
Дніпро-1 – Колос. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
СК Дніпро-1

В п’ятницю, 6 листопада, матчем між «Дніпром-1» та «Колосом» відкриється програма дев’ятого туру української Прем’єр-ліги. Принципові суперники зустрінуться на стадіоні «Дніпро-Арена». Дніпряни спробують взяти реванш за прикру поразку від ковалівців минулого сезону, яка коштувала їм місця в єврокубках. Нагадаємо, що тоді на стадії плей-оф команда Костишина обіграла «Дніпро-1» з рахунком 4:1. В нинішньому чемпіонаті вдаліше виступає команда з Київської області, наразі вона знаходиться на шостій сходинці, маючи в своєму активі 12 очок. На 4 залікові пункти від них відстають дніпряни, які знаходяться на десятій сходинці.

В минулому турі команда Ігора Йовічевіча складала іспит лідеру чемпіонату, київському «Динамо». Дніпряни вдало розпочали поєдинок і вже в дебюті Назаренко забив неймовірний гол у ворота Нещерета. Проте більш досвідчені кияни зуміли відігратись та повести в рахунку ще в першому таймі. В другому таймі команда Мірчі Луческу зберегла переможний рахунок (2:1), і закріпилась на першій сходинці турнірної таблиці. Та все ж дніпряни з цього поєдинку винесли більше позитиву, ніж негативу.

Неозброєним оком видно, що команда знаходиться на вірному шляху, поступово виходячи із піке, куди потрапила на старті чемпіонату. У матчі з «Колосом» тренерський штаб зможе розраховувати на Сергія Булецу і Владислава Дубінчака, вони пропускали попередню гру згідно домовленості з киянами. Проте кадрових втрат дніпряни напередодні гри з ковалівцями не зуміли уникнути. Через перебір жовтих карток не помічник «Дніпру-1» Данило Ігнатенко, також продовжує знаходитись у клубному лазареті бразилець Дуглас. Проте, зважаючи на якісну комплектацію, ці втрати не є визначальними.

Як і дніпряни, ковалівці в минулому турі теж зазнали поразки (1:2). До поєдинку з донецьким «Олімпіком» команда Руслана Костишина не програвала у чемпіонаті шість матчів поспіль. Безпрограшна серія тривала з 12-го вересня. За цей час ковалівці здобули три перемоги, а три поєдинки завершились внічию. Перша поразка «Колоса» на рідному стадіоні не дозволила їм закріпитись в лідируючій групі турнірної таблиці. Для виправлення становища ковалівцям необхідно перемагати у найближчому поєдинку.

В поточному чемпіонаті команда Руслана Костишина зіграла три матчі на виїзді: програла в першому турі «Шахтарю» (1:3), обіграла у Львові «Рух» (2:1), а також поділила очки з амбітною «Зорею» (1:1). Як бачимо із статистики виїзних поєдинків «Колоса», гравці клубу з Ковалівки жодного разу не залишали поле без забитого м’яча, але і зберегти ворота «сухими» їм не вдавалось.
 
В суперництві двох команд приблизно рівних за класом важко віддати комусь перевагу, особливо коли перед ними стоять ідентичні завдання на сезон. Та все ж більше додаткових важелів у майбутньому поєдинку мають господарі поля, які мотивовані довести, що поразка від «Колоса» в плей-оф була випадковістю, і з ними потрібно рахуватись.

Орієнтовні склади:

«Дніпро-1»: Сарнавський – Дубінчак, Логінов, Адамюк, Лукас Тейлор, Батагов, Піхальонок, Когут, Назаренко, Булеца, Довбик.

«Колос»: Кучерук – Ємець, Чорноморець, Гавриш, Кравченко, Задоя, Смирний, Оріховський, Морозко, Антюх, Лисенко.

 
  • 2.25
  • 3.60
  • 3.03
Зробити ставку
 
  • 2.24
  • 3.67
  • 3.00
Зробити ставку
 
  • 2.26
  • 3.58
  • 3.02
Зробити ставку

6 листопада, п'ятниця

«Дніпро-1» – «Колос»
Дніпро. Стадіон «Дніпро-Арена». 19:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Уніан»
ДНІПРО-1 — КОЛОС. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
 Арбітр: Віктор Копієвський (Кропивницький)
Прогноз Sport.ua — 2:1
Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ОФІЦІЙНО. Шахтар підписав олімпійського чемпіона в гімнастиці Верняєва
Футбол | 09 травня 2024, 12:03 0
ОФІЦІЙНО. Шахтар підписав олімпійського чемпіона в гімнастиці Верняєва

Уродженець Донецька виявився затребуваним клубом із рідного міста

Кейн та банда. Топ-10 бомбардирів в історії, у яких 0 титулів за кар'єру
Футбол | 10 травня 2024, 07:23 0
Кейн та банда. Топ-10 бомбардирів в історії, у яких 0 титулів за кар'єру

У Гаррі 249 голів у топ-5 чемпіонатах Європи, але жодного командного трофею...

Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Barsa_che
Думаю, сегодня Днепр - 1 обыграет Колос.
Александр Жаирс
Сегодня 37 лет ,как Днепр впервые стал чемпионом СССР! В такой день должна быть только
победа. В команде много игроков родившихся в Днепропетровске и эта дата должна быть
для них событием на генетическом уровне. Хотя,даже Серёжа Кравченко,отдавший много лет Днепру,хоть и не от туда родом,тогда ещё не родился.
Sherlock
Цей колгосп треба перемагати