Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 07 листопада 2020, 09:57
7720
9

У гонитві за лідерами. Колос в гостях розібрався з Дніпром-1

Команда Руслана Костишина забила по голу в кожному з таймів

| Оновлено 07 листопада 2020, 09:57
7720
9
У гонитві за лідерами. Колос в гостях розібрався з Дніпром-1
ФК Колос

Під керівництвом Ігоря Йовічевіча «Дніпро-1» в останніх чотирьох турах зміг набрати сім очок і піднятися на десяте місце в турнірній таблиці. Колектив став діяти помітно сильніше, а хорватський фахівець прекрасно знаходить підхід до гравцiв, змушуючи їх грати в більш конструктивний футбол. Навіть в протистоянні з київським «Динамо» команда з Дніпра показала не найгірший рівень, хоч і просіла під кінець першого тайму, за що поплатилася двома пропущеними голами і поразкою.

«Колос» останнім часом шукає свою гру і, не дивлячись на непогані результати в цілому, все ще не може похвалитися стабільною грою. Головний тренер колективу Руслан Костишин змінює склад від матчу до матчу, намагаючись знайти оптимальний варіант для успішного виступу в УПЛ. Також зауважимо, що гості в останніх двох очних зустрічах переграли команду господарів.

З перших хвилин команди почали серйозну боротьбу з чималою кількістю порушень, одне з яких принесло небезпечний штрафний у ворота «Дніпра-1», але «Колос» не зміг реалізувати його. Тут слід зазначити, що суддя був досить суворий, за перші сорок п'ять хвилин він видав п'ять жовтих карток.

У першій половині стартового тайму господарі кілька разів накидалися на ворота суперників після перехоплення м'яча біля центру поля, підсумком таких атак став дуже небезпечний удар Дубінчака з-за меж штрафного, але Волинець зміг потягти м'яч. В цілому дніпровці виглядали набагато швидше, ніж «Колос», і тому частіше виявлялися біля штрафного гостей. Євген Волинець може по праву називатися героєм першого тайму, за перші двадцять дві хвилини воротар п'ять разів врятував «Колос».

В цілому, гості виглядали пасивніше за господарів, навіть цікавий тактичний перехід в 3-4-3 під час атакуючих дій не давав результату через неорганізованість в нападі. При цьому під час втрати м'яча колектив не завжди встигав переходити на вихідну схему, залишаючи «сліпі зони». Лише помилка захисника дніпрян призвела до пенальті, який реалізував Євген Селезньов, вивівши «Колос» вперед. Після забитого м'яча гра трохи заспокоїлася, команди проривалися до воріт один одного, але до відверто небезпечних моментів справа не доходила. Лише перед самою перервою Когут міг зрівнювати рахунок, але із забійної позиції гравець «Дніпра-1» не влучив в отвір воріт.

Розпочався другий тайм з другого голу «Колоса», проте суддя відмінив взяття воріт після підказки відеоасистента. Після цього моменту м'яч перейшов під контроль «Дніпра-1», гравці якого намагалися створювати небезпечні моменти, а гості намагалися тікати в контратаки, правда, у обох команд мало що виходило. Тільки на 58-й хвилині «Колос» зміг підловити дніпрян і втекти в наступ у відповідь, при цьому господарі залишили свої тили практично порожніми, через що Антюх зміг протягнути м'яч через пів поля і видати передачу на порожні ворота Смирному, який вразив володіння Сарнавського.

Після забитого м'яча «Колос» знову закрився в обороні. Колектив Костишина захищався відмінно, через що володіння м'ячем суперників не розцінювалося небезпечним елементом, адже футболісти «Дніпра-1» ніяк не могли організувати останній пас, а рідкісні удари були заблоковані або влучали в голкіпера. Подібна картина тривала до самого кінця другого тайму, до того ж дніпряни не змогли скористатися ні стандартами, ні кутовими. А тому матч завершився на користь гостей, які зуміли втримати переможний результат.

Українська Прем'єр-ліга. 9-й тур.

«Дніпро-1» - «Колос» - 0:2

Євген Селезньов (25, пенальті), Євген Смирний (58)

Сергій Логінов (24), Ігор Когут (27), Олексій Хобленко (30) - Кирило Петров (20), Євген Смирний (39), Микита Кравченко (85), Олег Ільїн (90)

«Дніпро-1»: Богдан Сарнавський, Володимир Адамюк, Лукас Тейлор, Сергій Логінов, Владислав Дубінчак, Арсеній Батагов (Артем Довбік, 37), Олександр Піхальонок, Олександр Назаренко (Андрій Цуріков, 70), Сергій Булеца (Франциско Ді Франко, 86), Ігор Когут (Дмитро Коркішко, 86), Олексій Хобленко (Олексій Чичиков, 70)

«Колос»: Євген Волинець, Микита Кравченко, Віталій Гавриш, Кирило Петров, Євген Новак, Олександр Чорноморець, Андрій Богданов (Вадим Мілько, 89), Павло Оріховський, Євген Смирний (Олег Ільїн, 80), Денис Антюх (Євген Морозко, 73), Євген Селезньов (Володимир Лисенко, 73)

Арбітр: Віктор Копієвський (Кропивницький)

Стадіон «Дніпро-Арена» (Дніпро)

ДНІПРО-1 - КОЛОС. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(16)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 9
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Brian
Когда Тунец уже с игры начнёт забивать? Или кроме пенальти ничего не умеет?
Leo69
Какая заслуженная победа???? В чем конкретно, Колос переиграл Днепр 1. Ну разве, что по количеству тупых взносов со своей половины поля. Забили тупейший пенальти и очень спорный гол. Собственно и все.
AleksDnipro87
Заряженные судейки и дырявая защита Днепра помогли Колосу одержать незаслуженную победу. Кстати, что интересно уже в пятом матче подряд судья ставит пенальти в ворота соперников Колоса
Rem Arvipin
какой там у Сели уже гол? 101-й?
alex13
Такое впечатление, что эти колхозники наелись испражнений из заднего прохода!
Игорь Авто
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил