Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга Європи
| Оновлено 05 листопада 2020, 17:53
1120
1

Фейеноорд - ЦСКА. Прогноз і анонс на матч Ліги Європи

Хто ж виявиться більшим невдахою в єврокубках

| Оновлено 05 листопада 2020, 17:53
1120
1
Фейеноорд - ЦСКА. Прогноз і анонс на матч Ліги Європи
ФК ЦСКА

Одні з найбільш невдалих команд в останніх сезонах в рамках єврокубків зійдуться в очному протистоянні в третьому турі групового етапу Ліги Європи. Обидва колективи намагаються нав'язати боротьбу суперникам за вихід в плей-офф, проте на даний момент їх виступу не викликають позитивних емоцій.

«Фейєноорд»

Бронзові призери минулого розіграшу нідерландської Ередивізії в нинішньому сезоні показують не найкращі результати, «гордість півдня» у внутрішньому чемпіонаті йде на п'ятому місці в турнірній таблиці ім'я в активі п'ятнадцять очок за сім зіграних турів. Відзначимо, що підопічні Діка Адвоката досить погано показують себе при грі в обороні, колектив є гірших серед перших восьми місць в Ередивізії за пропущеними голами. Більш того, в своїй групі в Лізі Європи «Фейєноорд» в даному показнику також поступається усім суперникам.

У минулому турі в рідних стінах «біло-червоно-чорні» приймали «Вольфсбергер», до початку зустрічі явними фаворитами називали господарів, проте гості змогли перевернути все з ніг на голову і вже до чотирнадцятій хвилині зустрічі вели з рахунком 0: 2. На початку другого тайму «Фейєноорд» скоротив відставання до одного гола, проте гравці «Вольфсбергера» у відповідь забили ще два і розгромили голландців з результатом 1: 4. А героєм зустрічі став Ліендл, який зробив хет-трик.

«ЦСКА Москва»

Підопічні Віктора Гончаренка потім не найуспішнішого старту почали набирати обертів. На даний момент розташовуються на першому місці в російській Прем'єр-лізі і мають в активі двадцять вісім очок, випереджаючи пітерський «Зеніт» на один пункт. Також додамо, що «армійці» не програють вже шість матчів поспіль у всіх турнірах. Головною зіркою серед гравців під керівництвом Гончаренко сміливо можна назвати Влашич, який став найкращим гравцем РПЛ минулого місяця і в рамках чемпіонату забив шість голів і віддав п'ять гольових передач.

Незважаючи на те, що статистка без поразок стосується і Ліги Європи, все ж справи «ЦСКА» в єврокубках не можна назвати успішними. Колектив з Москви на даний момент розташовується на другому місці в групі K, маючи в активі два очки за дві нічиї.

Особисті зустрічі команд

Команди грали між собою тричі, по разу колективам вдалося переграти суперника і одного разу нідерландський і російський клуби зіграли внічию.

Передбачувані склади команд

«Фейєноорд»: Бейло, Ньівкоп, Боттегін, Спаіч, Хапс, Гертрюйда, Торнстром, кекчі, Бергейс, Лінссен, Даймерс.

«ЦСКА Москва»: Акінфєєв, Фернандес, Дівєєв, Магнуссон, Заінутдінов, Марадішвілі, Обляков, Кучаев, Влашич, Еджуке, Чалов.

Прогноз на протистояння

Відзначимо, що «ЦСКА" не виграє в дев'яти з останніх десяти матчах в рамках Ліги Європи, а «Фейєноорд» не знає смаку перемог вже шість матчів поспіль в цьому ж турнірі. Через таку не самою приємною для команд статистики дуже складно визначити переможця, та й команди приблизно рівні за силою, тому ми б припустили нічийний рахунок у цьому протистоянні. А що стосується ставки, то ми вважаємо, що найкращим варіантом для каперів буде позиція - тотал менше 3.0 з коефіцієнтом 1.60 по лінії FavBet.

 

 

5 листопада, четвер

«Фейєноорд» - «ЦСКА Москва»
Роттердам. «Фейєноорд». Початок - 22:00
Пряма трансляцiя на Megogo
Прогноз Sport.ua — 0:0
 
  • 2.64
  • 3.40
  • 2.75
Сделать ставку

Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Таблиця УПЛ. Шахтар збільшив відрив від конкурентів після виграшу в Зорі
Футбол | 19 квітня 2024, 06:45 15
Таблиця УПЛ. Шахтар збільшив відрив від конкурентів після виграшу в Зорі

Гірники можуть потрапити напряму до групового раунду Ліги чемпіонів 2024/25

Врятувала 5 матчболів! Костюк вирвала перемогу в 7-ї ракетки у Штутгарті
Теніс | 19 квітня 2024, 00:45 44
Врятувала 5 матчболів! Костюк вирвала перемогу в 7-ї ракетки у Штутгарті

Марта у трьох партіях обіграла Чжен Ціньвень у 1/8 фіналу турніру WTA 500

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
yuryan
З дитинства за Фейєнорд!