Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 05 листопада 2020, 12:52
84400
42

ЛУЧЕСКУ: «Супрязі та Циганкову трохи не вистачило. VAR не місце у футболі!»

Головний тренер «Динамо» прокоментував поразку від «Барселони»

| Оновлено 05 листопада 2020, 12:52
84400
42
ЛУЧЕСКУ: «Супрязі та Циганкову трохи не вистачило. VAR не місце у футболі!»
dynamo.kiev.ua. Мірча Луческу

Головний тренер «Динамо» Мірча Луческу на прес-конференції після гри 3-го туру ЛЧ проти «Барселони» (1:2) відповів на питання:

– Прокоментуйте своє рішення поставити на лівий фланг оборони Шабанова.

– У нас було два варіанти на цю позицію: де Пена або Шабанов. Ми проаналізували ті 30–35 хвилин гри де Пени в матчі з «Десною», а також минулорічні поєдинки Шабанова, де він грав, як лівий захисник. І, в результаті, вирішили використовувати Шабанова. Важливо було, що Родрігеш допоміг йому в обороні. Так що рішення по лівому флангу було спареним. Хочу відзначити Шабанова, який провів сьогодні дуже хороший матч.

– Чому сьогодні було так мало фолів з боку «Динамо»? Адже в матчах з такими суперниками тактика дрібного фолу напрошується сама собою.

– Я завжди наполягаю на тому, щоб футболісти моєї команди грали жорстко, до кінця, але це прийде поступово. Іноді має місце розслабленість в грі команди. Так було в матчі з «Ференцварошем», так було сьогодні в першому таймі. Ми постараємося поліпшити нашу гру в цьому компоненті.

– Оцініть гру в атаці своєї команди.

– Я задоволений тим, як ми зіграли сьогодні, особливо щодо виходів з оборони в атаку – були і швидкість, і останній пас. Це впадало в очі особливо на тлі нашої гри в матчі з «Ференцварошем»: в тій зустрічі в контратаках ми грали індивідуально і, як наслідок, втрачали багато м'ячів, а сьогодні ми виходили в контратаки як команда, тому доводили їх до реалізації. Але нам не вистачило холоднокровності. Перш за все, Супрязі і Циганкову. Але хочу відзначити гру Циганкова і Нещерета – вважаю, що вони сьогодні були найкращими в складі нашої команди.

– Вчора «Шахтар» з великим рахунком програв «Боруссії» з Менхенгладбаха, а «Динамо» сьогодні гідно зіграла з «Барселоною». У кого буде перевага в недільному поєдинку чемпіонату України «Динамо» – «Шахтар»?

– Я не хочу коментувати гру «Шахтаря». Тим більше, що я не бачив гру цієї команди з «Боруссією». Та й я взагалі не даю коментарів по інших командах. Якщо ви хочете щось запитати по грі «Динамо», то я на них відповім.

– Чи можна говорити, що сьогодні «Динамо» показало найкращу гру в цьому сезоні?

– Кожен матч має свою історію, так що складно сказати, який матч був найкращим. Але з огляду на всі умови і складності, в яких ми опинилися напередодні сьогоднішнього поєдинку, думаю, ми показали дуже хорошу гру, я нею дуже задоволений. У нас були дуже хороші атаки. Ми дуже добре трансформували нашу оборонну гру в атаку, створивши чимало моментів біля воріт «Барселони».

– Яка ваша думка про VAR?

– Я абсолютний противник цієї технології. Футбол – це яскраве видовище для вболівальників, для телебачення. Це не гандбол і не баскетбол, VAR тут не допомагає. Виходить, що все залежить від четвертого або п'ятого арбітра, який десь в кімнаті стоїть перед монітором і вирішує. Мені це складно зрозуміти, я проти цієї технології.

Оцініть матеріал
(694)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Не Лунін. В УЄФА назвали найкращого гравця матчу Манчестер Сіті – Реал
Футбол | 18 квітня 2024, 01:29 10
Не Лунін. В УЄФА назвали найкращого гравця матчу Манчестер Сіті – Реал

Нагороду отримав Федеріко Вальверде, королівський клуб вибив «містян» у серії пенальті

Переплюнув Куртуа! Лунін встановив неймовірний рекорд Реала у ЛЧ
Футбол | 18 квітня 2024, 00:28 15
Переплюнув Куртуа! Лунін встановив неймовірний рекорд Реала у ЛЧ

Український воротар здійснив найбільшу кількість сейвів в одному матчі

Коментарі 42
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
КуцТВ
ВАРу как-раз таки есть место в футболе, просто нужно довести это дело до ума. Например чтобы за тайм капитан команды мог 3 раза запросить видеоповтор. Потому что уже не один раз замечал что спорные голы, а судья даже не смотрит повтор.
Ну и незащитаный гол. Камон. Разве проблема сделать смоделировать положение мяча и показать где именно мяч пересёк линию? Откуда нам болельщикам знать что мяч действительно пересёк, а не судья кривоглазый?
POWER
Майкл Джордан - Я промазал больше девяти тысяч бросков за свою карьеру. Проиграл в трехстах матчах. Двадцать шесть раз мне доверяли решающий бросок, и я промахивался. Я терпел неудачи снова и снова. Именно поэтому я добился успеха.
viktor112007
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
goligo
При всех раскладах. За много лет даже промгрыш команды выглядит достойно. Да не та Барса. Но 19 летние ребята играют против грандов и не плывут и не уступают. Браво Мистер.
kirya178
Та отьебит...сь вы от Супряги у него все получиться, просто ему надо пообщаться с психологом
Юрий Карпенко
Да уж разница между Хацом- Михой и Луческу, как небо и земля
PUTINHUILO
Просто Будулай не был в положении СБУ,когда не засчитали гол Девича.ВАР нужен однозначно.Процент результативных судейских ошибок снизился многократно
POWER
Супряга делал все правильно и еще нужно было подсечь мяч, чтобы перекинуть ногу воротника. Ничего, на опыте надо учиться и в следующий раз уже будет немного подсекать. Но тут еще нужно отдать должное воротнику Барсы и там ни кто попало стоит, а воротник у них сильный!
S t e p a n
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
viktor112007
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Turnok
Если-бы VAR помог Динамо, то Луческу был-бы другого мнения.
anatoliy120
Выход есть в контексте реализации голевых моментов. Необходимо, чтобы по окончанию тренировок футболисты группы атаки выполняли регулярно следующее научно обоснованное упражнение тренировочное упражнение: пробивали по пустым воротам продолжительное время. Это тренировка намерения и уверенности. Это простое, но эффективное упражнение дает ощутимые результаты. Кстати футболист команды "Львов" Ныч забил мяч в ворота команды "Ворскла" благодаря выполнению этого упражнения по заданию тренера.
Я Я
"VAR не место в футболе" - говорит любитель постоянных споров с арбитрами и бросаний шапок на поле.
POWER
Мне даже кажется, что проблема, почему Супряга не забивает в последних матчах не в Супряге, а в полузащитниках, которые не отдают пасс Супряге нормальный. То бишь они не сыгранные как будто. Супряга делает забегание, а полузащитник дает пасс ближний, потом Супряга назад на встречу мячу бежит принять, а ему закидывают. Банально не сыгранность присутствует. Им нужно сыграться, чтобы понимать друг друга и тогда будут голы. Помню была связка Милевского и Алиева, что они без слов понимали, куда забежать, куда отдать. А сейчас Супряга молодой и может не влился в коллектив или фиг знает. Игроки должны его поддерживать и команда должна стать одним механизмом, как шестерёнки в часах. Пока часы идут неисправно. Им нужно наладить сыгранность и тогда будет будет игра четкая и будет все получаться.
Сергей Иванамофф
А я за ВАР. По идее, ВАР - это 100% уверенность в принятом решении. Тут 2 варианта - либо сознательно влиять на результат, если нужен результат, либо честно судить. Есть видео!
А когда ВАРа нет, тут уже ничего не докажешь. Твори, что хочешь. Я "художник" и так вижу.
ALM
Просто у нас группа нападения немного деревянная. Особенно это видно на фоне Барселоны. Лёня в моментах Супряги и Цыгана штуки 2-3 забил бы.
kum_Poltava_
Життя таке, технології наступають і з цим нічого не вдієш. Я "ЗА" ВАР у футболі.
Maslyaspor
Багато в чому згоден з Лучіком , але не тут.
pont0017
Супрягу продать по чем возьмут.
Yura Юрий
Почему сегодня было так мало фолов со стороны «Динамо»? Исправимся, будет больше )))))