Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 05 листопада 2020, 13:35
67452
294

Поразка, за яку не соромно. Динамо на Камп Ноу дало бій Барселоні

Кияни ледь не відібрали очки у каталонського клубу

| Оновлено 05 листопада 2020, 13:35
67452
294
Поразка, за яку не соромно. Динамо на Камп Ноу дало бій Барселоні
twitter.com/fcbarcelona

Напередодні цього матчу було багато розмов про те, який склад виставить Мірча Луческу з урахуванням тих обставин, в якому опинилося «Динамо». В принципі, нічого несподіваного не відбулося, хіба що позиція Артема Шабанова на лівому фланзі оборони викликала деякі сумніви. Однак у наставника киян вибір футболістів був дуже обмежений, так що довелося вибирати з тих гравців, які були в наявності і здорові. Щодо «Барселони», то її склад був практично бойовим на чолі з Ліонелем Мессі.

Як і очікувалося, зі стартовим свистком господарі поля заволоділи м'ячем і ігровою перевагою. Вже на третій хвилині Антуан Грізманн міг відкривати рахунок, але з близької відстані не зумів переграти молодого воротаря динамівців Руслана Нещерета. Але буквально за дві хвилини Денис Попов збив капітана каталонського клубу в своєму штрафному майданчику і сам Ліонель Мессі чітко реалізував пенальті.

«Барселона» продовжувала атакувати великими силами і на 6-й хвилині юний Педрі пробив з меж штрафного майданчика в поперечину. На щастя для гостей, м'яч не перетнув лінію воріт, вилетівши в поле. А ще через хвилину Антуан Грізманн буквально з метра не влучив у кут воріт.

Був ще непоганий момент для того, щоб збільшити рахунок у Ансу Фаті на 13-й хвилині, після чого господарі поля трохи скинули оберти і дали можливість киянам провести кілька атак. Причому «Динамо» заробило перспективний штрафний удар, а потім і кутовий. Але до серйозних наслідків вони не привели. А на 17-й хвилині знову небезпечно атакував Ліонель Мессі, який зліва бив у дальній кут. Цього разу Руслан Нещерет виграв дуель у знаменитого аргентинця і перевів м'яч на кутовий.

Приблизно з середини тайму гра вирівнялася і кияни стали сміливіше йти вперед. Так, на 22-й хвилині після небезпечного прострілу справа уздовж лінії воротарського майданчика двоє його партнерів були готові завершувати цю комбінацію, проте вдало і вчасно для «Барселони» Тер Штеген ногою відбив м'яч в поле. А потім на 35-й хвилині знову після передачі з правого флангу, але вже від Томаша Кендзьори, міг забивати Віталій Буяльський. В тому епізоді блискуче зіграв голкіпер іспанського клубу, який падаючи у правий від себе кут, лівою рукою відбив м'яч на кутовий.

Кінцівка тайму пройшла за переваги господарів поля. Три моменти в заключні чотири хвилини мали Педрі, Ліонель Мессі і Ансу Фаті. В двох випадках з них здорово зіграв Руслан Нещерет, а після удару Мессі м'яч влучив в Іллю Забарного і вилетів за межі поля поруч зі штангою.

Відразу по перерви на 46-й хвилині Віктор Циганков вибіг сам на сам із Тер Штегеном, але не зумів перекинути м'яч через нього. І тут же після подачі кутового Томаш Кендзьора головою забив гол. Проте, арбітр матчу англієць Майкл Олівер взяття воріт відмінив, послухавши підказку свого бокового асистента. Справа в тому, що після подачі Віктора Циганкова м'яч у повітрі вилетів за межі поля.

Ще один просто забійний момент на 53-й хвилині мав Владислав Супряга. Він опинився віч-на-віч з Тер Штегеном в штрафному майданчику «Барселони». Здавалося, що м'ячу вже нікуди діватися, як опинитися у сітці воріт, але воротар барселонців якимось дивом ногою відбив м'яч на кутовий.

Тільки на 58-й хвилині у господарів поля з'явився шанс збільшити рахунок, коли був призначений штрафний удар поблизу воріт «Динамо». Ліонель Мессі бив у лівий верхній кут, проте Руслан Нещерет у стрибку відбив м'яч. Ще раз голкіпер киян врятував свою команду на 64-й хвилині після удару з близької відстані від Серхі Роберто. Але вже наступної хвилини і він виявився безсилим, коли досвідчений центральний захисник Жерар Піке головою точно пробив метрів з шести, замикаючи передачу зліва Ансу Фаті.

На 67-й хвилині вдруге в цьому матчі Віктор Циганков вибіг сам на сам із Тер Штегеном і знову програв йому цю мікродуель. І все ж капітан динамівців на 75-й хвилині зумів досягти успіху. Гольова атака гостей розпочалася на лівому фланзі. Пішла передача в центр штрафного майданчика, звідки Беньямін Вербич завдав удару низом. І в цьому епізоді Тер Штеген м'яч потягнув, але Віктор Циганков, який набіг, виявився спритнішим і добив м'яч у сітку воріт.

Далі гра пішла на зустрічних курсах. На 80-й хвилині Усман Дембеле цілився в ліву «дев'ятку», але в черговий раз блискуче зіграв Руслан Нещерет. І це, мабуть, був найнебезпечніший момент заключного періоду матчу.

2:1 - непроста перемога «Барселони» в поєдинку, в якому «Динамо» цілком могло, як мінімум, не програти.

Ліга чемпіонів. Група G. 3-й тур.

«Барселона» - «Динамо» - 2:1

Ліонель Мессі (5, пенальті), Жерар Піке (65) - Віктор Циганков (75)

Віталій Буяльський (70)

«Барселона»: Марк-Андре тер Штеген, Жорді Альба, Жерар Піке, Серджіно Дест, Френкі де Йонг, Миралем П'янич (Серхі Роберто, 60), Серхіо Бускетс (Клеман Лангле, 74), Педрі (Карлес Ален'я, 83), Ансу Фаті (Франсіску Трінкан, 74), Ліонель Мессі, Антуан Грізманн (Усман Дембеле, 60)

«Динамо»: Руслан Нещерет, Денис Попов, Ілля Забарний, Томаш Кендзьора, Артем Шабанов, Олександр Андрієвський, Володимир Шепелєв, Віктор Циганков, Віталій Буяльський (Богдан Леднєв, 86), Жерсон Родрігес (Карлос Де Пена, 71), Владислав Супряга (Беньямін Вербич, 71)

Арбітр: Майкл Олівер (Англія)

Стадіон «Камп Ноу» (Барселона, Іспанія)

БАРСЕЛОНА - ДИНАМО. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Оцініть матеріал
(179)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

6:0, 6:0. Відома наступна суперниця Ястремської в Мадриді
Теніс | 25 квітня 2024, 19:15 8
6:0, 6:0. Відома наступна суперниця Ястремської в Мадриді

Коко Гофф несподівано легко знищила Аранчу Рус на ґрунті

Брайтон – Ман Сіті – 0:4. Як Де Брюйне вперше забив головою. Відео голів
Футбол | 26 квітня 2024, 01:05 1
Брайтон – Ман Сіті – 0:4. Як Де Брюйне вперше забив головою. Відео голів

Дивіться відеоогляд матчу 29-го туру Англійської Прем'єр-ліги

Коментарі 294
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Alex86 1
Очками не разжились да и команда сырая, но уже видно что есть зачатки игры и наш молодняк при усилении вполне может играть в будущем в еврокубках нормально.
Сыграли достойно, некоторые игроки как Нещерет, Вербич, Родригеш так и вовсе радуют.
Ukraine_Kiev_Fan
От игры получил удовольствие! Мирча ТОП, Нещерет огонь! Дай Боже, чтобы румын успел передать Динамо все, что необходимо! Всем хорошего настроения! У нас все впереди!
Михаил Степанов
обидно, *ля...
Артур Смайл
Боже, да Барса с гномом полное де.. майкл Оливейро и Тер Штеген главные герои сегоднянего матча, которые спасли Барселону в этом нереально трудном поединки с полу-резервистами Динамо
Ilya
Вальяжно играя, Барселона могла поплатиться очками.
Родригес и Витя мне понравились в плане движения, а вот Нещерет - топ.
Если бы не он 4 пропустили бы точно.
Вот что значит - когда есть опытный тренер. Да Барселона играла в пол силы, но кто в этом виноват? Их проблемы.
Вот такое поражение и не стыдно, фанов Дк и адекватных болельщиков с приятной игрой.
Адекватные фаны Шахтера, только рады будут , чем лучше конкуренция, тем лучше чемпионат.
J0e777
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Oleksandr Taktaiev
Нещерет з оцінкою 8.9 Man of the Match на WhoScored.
Вадим Трикоз
Очень и очень неплохой матч выдало Динамо, неожиданно, пожалуй, для всех. При определенном стечении обстоятельств матч мог получится идентичным матчу Реал-Шахтёр. Где-то не повезло, где-то подвело мастерство, где-то солидно сыграл голкипер соперника. Тактику Луческу выбрал абсолютно правильно и вполне Динамо могло увозить сегодня с Испании очки. Поражение и правда, за которое не стыдно и камень бросить не куда. Молодцы.
pricolist
Это Барсе еще повезло, что Динамо транжирило голевые моменты. А Нещере очередная звездочка Динамо
Bogdan Plisyuk
Емоційно, інтрига до кінця. Молодці, не очікувано!))
Що Луческу з ними робить не знаю, але навіть Шабанов м'яч приймати навчився і бігати
Матч гарний, тверду 4+ з 5 заслужили!)
Вова Бойко
Просто молодці!
ya_3
Игра понравилась. Может быть напрасно Луческу поменял Родригеша - он был одним из самых активных, а вот Супрягу стоило бы убрать пораньше - так бокопорить нападающий высокого класса не имеет права. В общем, сегодняшняя игра ДИНАМО заслуживает уважения. Респект!
Alex86 1
При таких убийственных кофах, мы могли еще и ничейку увезти будь посмелее и удачливее, но ... ждем побед дальше.
П.С.:
1.08 12.5 31.0
JekFunny
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Trasher311987
Бля обидно.
Счёт на табло.
Но сука какой то не фарт.
Поручик Ржевский
А могло Динамо даже выиграть 4:2. Но то таке...
Юрий Тютюшев
Поражение которого не должно было быть((((
viktor112007
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
JekFunny
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
garik_trinity
Поражение поражению рознь😎👍