Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 05 листопада 2020, 01:36
24203
79

Барселона – Динамо. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів

Команді Мірчі Луческу на «Камп Ноу» належить скласти ще один тест

| Оновлено 05 листопада 2020, 01:36
24203
79
Барселона – Динамо. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів
ФК Динамо

Ще у вівторок вдень проведення матчу «Барселона» - «Динамо» було під великим питанням. Епідемія коронавірусу серйозно покосила ряди киян, які прибули до Каталонії з 19 гравцями, з яких тільки 13 були заявлені в списку A. Згідно протоколу УЄФА, 13 осіб - мінімальна кількість гравців, яка може бути в заявці команди. Тому, якби позапланове тестування за день до гри, на якому, до речі, наполягла «Барселона», показало хоча б один позитивний результат, гра була б перенесена на іншу дату.

З огляду на непросту ситуацію, в яку потрапив віце-чемпіон України, і тримаючи в голові надважливу гру з «Шахтарем» в чемпіонаті, можливо, було б і краще, щоб матч перенесли. Про це на прес-конференції перед грою безпосередньо сказав і Мірча Луческу, який, як ніхто інший, розуміє ситуацію, в якій опинилася його команда.

Найбільше від коронавірусу постраждала воротарська лінія і оборона. Луческу не зможе розраховувати відразу на двох голкіперів - Бущана і Бойка, тому в воротах зіграє 18-річний Руслан Нещерет, який напередодні в матчі з «Дніпром-1» дебютував в основному складі. Також поза грою опинилися відразу два лівих захисники - Миколенко і Караваєв. Номінальної заміни їм немає, тому, швидше за все, доведеться перекваліфікувати в захисники Де Пену. Є ще Шабанов, який, будучи гравцем «Волині» грав лівого захисника, але за Луческу Артем ще не зіграв жодного матчу і навряд чи буде правильно вперше в сезоні випустити захисника грати проти Мессі або Дембеле.

В іншому ж, у Луческу є гравці, щоб зібрати стартовий склад і кілька людей відрядити на заміну. Пройдемося по позиціях. У воротах - Нещерет, в центрі оборони Попов і Забарний, зліва де Пена, праворуч - Кендзьора. У центрі поля, швидше за все, зіграють Шепелєв і Андрієвський, на лівому фланзі Вербич, правому - Циганков. Буяльський вийде на позиції десятки. А на вістрі - Супряга. Зрозуміло, що склад знекровлений і багато хто з нього, якби не епідемія, цілком можливо, не опинився б навіть серед запасних, але все одно ситуація не є критичною.

Перш за все, давайте дивитися правді в очі: «Динамо» і в оптимальному складі вкрай непросто було б розраховувати на очки на «Камп Ноу». Після стартових двох турів стало зрозуміло, що головним матчем для команди Луческу буде матч-відповідь з «Ференцварошем». І то, якщо команда Реброва в «спарці» з «Ювентусом» не розживеться очками. На «Камп Ноу» молодь «Динамо» точно не буде відчувати ніякого тиску, навіть за велику поразку ніхто не запитає. Не та зараз ситуація.

Іспанські журналісти, до слова, напередодні згадували недавні перемоги збірної України над Іспанією і «Шахтаря» над «Реалом». І в одному, і в іншому випадку ніхто при здоровому глузді не міг припустити таких результатів, але вони стали реальністю. Як і перемоги «Астон Вілли» над «Ліверпулем» (7: 2) і «Тоттенхема» над «МЮ» на «Олд Траффорд» (6:1). Як писав колега Сливченко, такі особливості коронавірусного футболу, в якому, за відсутності глядачів, мало емоцій і багато голів.

«Барселона», цілком ймовірно, в матчі з «Динамо» дасть відпочити Ліонелю Мессі, який в цьому сезоні поки далекий від найкращих кондицій. У восьми матчах поточного сезону шестиразовий володар Золотого м'яча не забив жодного гола з гри. Мессі забив поки тричі з пенальті. Тому поки у нього жовтих карток більше, ніж голів у Примері.

Не так все гладко і у «Барселони» в чемпіонаті Іспанії: в шести матчах команда Рональда Кумана набрала всього 8 очок і поки займає лише 12 місце в таблиці (правда, два стартові матчі «блаугранас» були перенесені). Наприклад, у «Атлетіко», де виблискує Луїс Суарес, який виявився не потрібним «Барселоні», 14 очок. Та що там говорити: у «Ельче» після шести турів очок більше, ніж у «Барселони», яка не може перемогти вже чотири матчі поспіль. Так, в Лізі чемпіонів у команди Кумана шість очок у двох матчах, але навряд чи варто переоцінювати перемоги над «Ференцварошем» і «Ювентусом», який, за відсутності Роналду, не було кому повести за собою.

Очевидно, що в матчі з «Динамо» «Барселона» постарається реабілітуватися за невдачі в чемпіонаті і заодно вирішити для себе таку формальність, як вихід з групи. Зрозуміло, що «Барселона» буде максимум часу контролювати м'яч, а «Динамо» - грати без нього, закриваючи зони і відпрацьовуючи в обороні. Так проти «Барси» грали на «Камп Ноу» і «Алавес», і «Севілья» і навіть «Реал», який здобув перемогу в Класико.

Так само вийде і буде битися і команда Луческу. Для молоді «Динамо» матч з «Барселоною» стане ще одним тестом, результат якого дізнаємося ближче до півночі середи. Можливо, «коронавірусний футбол» в 2020-му зможе ще разок серйозно здивувати?

Орієнтовні склади:

«Барселона»: Нето – Альба, Піке, Ленле, Роберто – Де Йонг, Бускетс, Фаті, Дембеле, Мессі - Грізманн.

«Динамо»: Нещерет – Де Пена, Попов, Забарний, Кендзьора, Шепелєв, Андрієвський, Вербич, Циганков, Буяльський, Супряга.

 

4 листопада, середа

«Барселона» – «Динамо»
Барселона. Стадіон «Камп Ноу». 22:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 2»
БАРСЕЛОНА - ДИНАМО. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
 Арбітр: Майкл Олівер (Англія)
Прогноз Sport.ua — 3:1

 

 
  • 1.104
  • 12.5
  • 29
Сделать ставку
 
  • 1.09
  • 12.50
  • 28.00
Сделать ставку
 
  • 1.08
  • 12.5
  • 31.0
Сделать ставку

 

 

Опитування

Голосів 295
Спрогнозуйте результат матчу Ліги чемпіонів між командами Барселона та Динамо, який пройде 4 листопада в Іспанії.

Велика перемога Барселони

174 голоса 58.98 %

Мінімальна перемога Барселони

35 голосів 11.86 %

Нічия

38 голосів 12.88 %

Мінімальна перемога Динамо

24 голоса 8.14 %

Велика перемога Динамо

24 голоса 8.14 %

В опитуваннях можуть брати участь тільки зареєстровані користувачі.
Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтеся.
Сергій Циба
Оцініть матеріал
(42)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 79
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
JekFunny
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
yuryan
Хочеться побачити якусь хитрість від старого цигана... і звісно хочеться щоб хлопці грали у футбол а не дивились як грають каталонські зірки!!! Ми приймемо будь який рахунок!! Тільки дайте бій!!! Без опускання рук та скиглення!!!
Ilya
От ДК никто ничего не ждет, я думаю, даже Суркис, поэтому выходить и играть.
Как пойдет игра, пока даже примерно не ясно.
Куману кровь из носа нужна победа, чем сокрушительнее она будет, тем более уверен он будет в своем футболе.
Пока сложно сказать, что будет. Может быть 10-0? Да, возможно. А может быть 1-1? Тоже возможно.
У ДК много молодых выйдет и волнение будет играть не малу роль, смогут 15 минут отстоять , дальше будет проще, появится уверенность. Если Барселона забьет в первые 10 минут, дальше все будет зависить сугубо от Барсы, сколько захотят, столько и закинут.
Могут и на 2 голах закончить, поберечь силы,а может появится футбольная жажда и захотят отдать долг в этой ЛЧ, за прошлогоднее унижение от Баварии.
Ждем, удачи ДК.
BaZia
Результат конечно важен, но хочеться увидеть план на игру от Луческу, и логику действий от игроков.
Real Trent
Я вижу,что дырявый, лугандонский отброс под кличкой Макs7777 ожил. А вчера сидел так тихо на бутылке
mayjumanji
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Vbolivalnyk-Peter
Я ще раз кажу нєфіг мірятися заочно хто круче (чи хто круче влетить) на євроарені. Вже найближчими вихідними цифри на табло усе покажуть, хто наразі кращий у нас Динамо чи Шахтар. Тільки знову ж таки давайте без соплів після матчу типу неоптимальний склад, судді, трава не така, дренаж не такий, автобус, втома після єврокубків... А наразі вболіваємо за українські клуби в єврокубках будь то Шахтар чи Динамо чи Зоря...
Trasher311987
Мирча вдолби им в мозг чтобы играли в своё удовольствие, все прекрасно понимают с кем играют, у нас нет сейчас Шевченко Белькевич Реброва Шовковского,
Есть пару пацанов такие как Попов Циганков они должны орать на поле.
И до конца играть.
И никто в итоге не скажет о них плохих слов.
yuryan
Особисто я також скоріш за все прогнозував би поразку ДК... можливо навіть «розгромну»... але все ж таки це футбол!!! Він часто дивує... чому б не сьогодні??? В будь якому випадку вболіваємо за ДК!!! Надіюсь тільки що не будуть як хлопчики для биття! Що покажуть характер та бажання на полі... а результат в даному випадку то не найважливіше!!! (Хоч і хотілось би позитивного результату)
Vbolivalnyk-Peter
2 Maks 777. А чого це ти тут в новині про Динамо розщебетався, а в новині про вчорашнє "досягнення" твого любого-коханого шахтаря тебе сьогодні не чути. Чи, можливо, набагато простіше просто ср-ти на іншу команду, ніж визнавати свої поразки???
Алексей Голяченко
Я так понял по коментами в крупную победу Барсы не верю только я . Верю в Динамо
Сергей Стальнов
Теперь очередь Динамовцев побывать в шкуре Шахтера....
Surkisbravo!
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Sauron
2 прогноза:
1) Цыганков - дубль
2) Тимофеюк ест свои какашки
Vlad SM
Хоть мне больше импонирует игра ШД, с детства смотрю за этой командой, но сегодня хотелось бы Мадридского чуда от ДК в Каталонии. Почему то есть ощущение, что ДК сможет его принести. Хотя бы ничейка. Барса не та, как и почти все мировые лидеры. а в защите ДК умеет играть лучше ШД. Состав не самый критичный, есть неплохие ребята (Циганков, Вербич, Де пена) Нужно чудо и благодаря вчерашней "игре" ШД, чудо нужно срочнооо
Vbolivalnyk-Peter
Я би на місці Луческу виставив би Нещерет- Кендзьора, Забарний, Попов- Шепєлєв, Андрієвський - Циганков, Лєднєв, Де Пена - Супряга, Родрігеш. Перший тайм максимуму пресингу та гра в напад та максимум самовіддачі - Барселона охрінєває, не розуміючи що відбувається. В перерві робимо 3 заміни Супряга-Вербіч (Де Пена опускається на позицію захисника), Лєднєв-Буяльський, Родрігеш-Клейтон чи Русин ( пофіг на кого - головне, щоб носився по полю та заважав розпочинати швидко атаки). На останні 10-15 хв. Міняємо нападника на Сироту - граємо в 3 центрбеки, а Буяльський опускається нижче - фактично 3 опорника - одним словом повний глухий автобус... (Ех мля для повної варіативності з 5-ма замінами бракує Шапаренко та Сидорчука, однак маємо та що маємо...)
Trasher311987
Лангле и Пике очень медленные.
Блин Алавес смог почему мы не можем?
При том что в меньшенстве смог сдержать.
Наливайко Діма
Тут можна ставки робити чи бильше влетить чим Шахти вчора
mayjumanji
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Vbolivalnyk-Peter
Дуже тішить, що усі наші "гексперти" як один "хоронять" Динамо - це надає оптимізму!!! Щось подібне було перед матчем Реал-Шахтар...