Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 03 листопада 2020, 09:18
2312
8

Іван РЕДКАЧ: «Треба працювати так, ніби таланту у тебе взагалі немає»

Кожен великий боксер проходить важкий шлях, щоб досягти успіху, вважає українець

| Оновлено 03 листопада 2020, 09:18
2312
8
Іван РЕДКАЧ: «Треба працювати так, ніби таланту у тебе взагалі немає»
Instagram. Іван Редкач

34-річний український боксер Іван Редкач (23-5-1, 18 КО) поділився думкою про співвідношення праці і таланту в кар'єрі успішних бійців.

«Віра у важку працю.

Мабуть, боксер, як ніхто інший вірить в по-справжньому важку працю. Ви не знайдете серед великих боксерів тих, хто буде розповідати, ніби він народився генієм і талантом. Кожен з них проходить важкий шлях, перш ніж досягти успіху, і тільки вміння не звернути з цього шляху і працювати над собою робить боксерів тими, ким вони у підсумку стають.

Якщо хочеш стати хорошим боксером, ти повинен працювати на межі своїх можливостей. В іншому випадку талант тобі нічого не дасть. Інші обійдуть тебе, тому що наполеглива робота — це основне. Треба працювати так, ніби таланту у тебе взагалі немає», — написав Редкач.

У своєму останньому поєдинку, який відбувся 25-го січня 2020-го року, Редкач програв американцеві Денні Гарсії одностайним рішенням суддів.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Вера в тяжёлую работу Пожалуй, боксёр, как никто другой, верит в по-настоящему тяжёлый труд. Вы не найдёте среди великих боксёров тех, кто будет рассказывать, будто он родился гением и талантом. Каждый из них проходит тяжёлый путь, прежде чем добиться успеха, и только умение не свернуть с этого пути и работать над собой делает боксёров теми, кем они в итоге становятся. Если хочешь стать хорошим боксёром, ты должен работать на пределе своих возможностей. В противном случае талант тебе ничего не даст. Другие обойдут тебя, потому что упорная работа — это основное. Надо работать так, как будто таланта у тебя вообще нет.#motivation

Публикация от Ivan The Killer Redkach (@ivan_redkach_11)

Джерело Instagram
Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 8
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
The_Chinese_
Ванька ты Ванька,так у тебя его и так нет!И Ещё много чего нет...А главное мозгов!!!