Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 27 жовтня 2020, 22:02
3702
1

Боруссія Менхенгладбах - Реал. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів

«Реал» спробує реабілітуватися за поразку від «Шахтаря»

| Оновлено 27 жовтня 2020, 22:02
3702
1
Боруссія Менхенгладбах - Реал. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів
twitter.com/realmadrid

У другому турі Ліги чемпіонів донецький «Шахтар» в Києві прийме «Інтер», а «Реал» поїде в гості до «Боруссії» Менхенгладбах. Поєдинок в Німеччині почнеться на дві години пізніше, тому до моменту виходу на поле команди вже знатимуть результат зустрічі в Києві.

Тиждень тому «Боруссія» в першому турі Ліги чемпіонів на виїзді несподівано зуміла відібрати очки у «Інтера». Несподівано не тільки тому, що команда Антоніо Конте була беззаперечним фаворитом до матчу, а й тому, що «нерадзуррі» володіли повною ігровою перевагою, а в підсумку ледве врятувалися від поразки. «Боруссія» за весь матч завдала всього два удари в площину воріт Саміра Хандановича, і обидва виявилися результативними - дуже красномовний факт.

Після цього команда Марко Розе в п'ятому турі Бундесліги в суботу на виїзді обіграла «Майнц» з рахунком 3:2. В цілому «Боруссія» зараз перебуває в дуже непоганій формі і в Бундеслізі не програє вже чотири тури поспіль, посідаючи п'яте місце в турнірній таблиці.

А ось «Реал» останнім часом лихоманить. Так, в суботу мадридці зуміли в Ель Класико на виїзді обіграти «Барселону» з рахунком 3:1 і знизити градус напруги навколо команди. Однак за тиждень до цього підопічні Зінедіна Зідана втратили очки в матчі зі скромним «Кадісом» - поразка 0:1.

А в Лізі чемпіонів «Реал» також стартував з провалу. У першому турі «Вершкові» вдома сенсаційно поступилися донецькому «Шахтарю» з рахунком 2:3, при тому, що підопічні Луїша Каштру грали без 8 гравців основи. Напевно, мала місце недооцінка суперника - після першого тайму «Реал» горів з рахунком 0:3, і в другій половині матчу ледь не здійснив камбек.

Після того матчу в іспанській пресі навіть почали всерйоз обговорювати можливу відставку Зідана з поста головного тренера, і навіть називалися прізвища гравців, які не хочуть продовжувати роботу з французом.

Звичайно, перемога над «Барселоною» трохи заспокоїла громадськість, однак, можна не сумніватися, втрата очок в матчі з «Боруссією» здійме нову хвилю критики. Та й з турнірної точки зору будь-який результат, окрім перемоги, обіцяє «Реалу» великі проблеми. 0 або 1 очко після двох турів і два матчі з «Інтером» після цього - перед командою Зінедіна Зідана може вимальовуватися дуже неприємна перспектива вильоту з Лії чемпіонів на груповій стадії.

Тому, можна не сумніватися в тому, що «Реал» вийде на матч максимально мотивованим, і зробить все можливе, щоб не повторити помилки, які були допущені в матчі з «Шахтарем». Букмекери вважають «Реал» явним фаворитом майбутнього матчу. Коефіцієнт на перемогу гостей - 1,96, на «Боруссію» - 3,78. Імовірність нічиєї - 4,14.

27 жовтня, вівторок

«Боруссія» Менхенгладбах - «Реал»
Менхенгладбах. Стадіон «Боруссія Парк». Початок - о 22:00
Пряма трансляція на «Футбол 2» и MEGOGO
Прогноз Sport.ua — 1:2
 
  • 3,78
  • 4,14
  • 1,96
Сделать ставку
 
  • 3,8
  • 4,05
  • 1,92
Сделать ставку
 
  • 3,65
  • 4,00
  • 1,95
Сделать ставку

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Нев'янучий бомбардир. Лестер продовжить контракт Варді у разі виходу до АПЛ
Футбол | 25 квітня 2024, 07:28 0
Нев'янучий бомбардир. Лестер продовжить контракт Варді у разі виходу до АПЛ

Гравець може знову повернутися до еліти

КЛОПП: Нам потрібно, щоб МанСіті програвав. Арсенал виглядав не дуже слабко
Футбол | 25 квітня 2024, 01:55 2
КЛОПП: Нам потрібно, щоб МанСіті програвав. Арсенал виглядав не дуже слабко

Головний тренер «Ліверпуля» прокоментував поразку від «Евертона» (0:2)

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Sonnenaufgang
Дай Боже, щоб прогноз Sport.ua не справдився. Задолбал этот Реал.