Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 25 жовтня 2020, 22:47
2035
11

П'ята нічия дебютанта. Інгулець поділив очки з Маріуполем

Результативний старт поєдинку не отримав продовження в час, що залишився до фінального свистка

| Оновлено 25 жовтня 2020, 22:47
2035
11
П'ята нічия дебютанта. Інгулець поділив очки з Маріуполем
ФК Інгулець

Виходячи на цей матч, команди вирішували різні завдання. Футболісти «Інгульця» напевно мріяли про свою першу перемогу в українській Прем'єр-Лізі, а «Маріуполю» було важливо набрати очки, щоб, як мінімум, залишитися у верхній частині турнірної таблиці, а, як максимум, постаратися випередити «Десну» і наздогнати «Шахтар».

Господарі поля дуже активно розпочали зустріч і в першим хвилини створили кілька небезпечних моментів біля воріт приазовської команди. Так, вже на 3-й хвилині Денис Янаков завдав сильного удару, але м'яч пролетів поруч зі штангою. А ще за три хвилини Младен Бартулович зі штрафного відмінно закрутив м'яч у правий верхній кут воріт, але блискуче зіграв Євген Гальчук, який перевів круглого на кутовий. Втім, саме цей стандарт призвів до голу. Олександр Козак після розіграшу з партнером, навісив м'яч прямо у воротарський майданчик, де всіх випередив, в тому числі і воротаря, Денис Балан. Він головою з близької відстані вразив ціль і вивів свою команду вперед.

Однак не встигли шанувальники «Інгульця» порадіти забитому голу, як на 8-й хвилині маріупольці відновили рівновагу. Артем Бондаренко підхопив м'яч поблизу центру поля, пробіг з ним майже до штрафного майданчика суперників і віддав пас праворуч на Сергія Горбунова. Той, обігравши опонента, повернув м'яч Бондаренку, після чого півзахисник гостей точно пробив під дальню штангу в сітку воріт.

Забивши гол, «Маріуполь» перехопив ініціативу і незабаром м'яч знову опинився у воротах господарів поля, але в цьому епізоді арбітр матчу харків'янин Дмитро Крівушкін гол не зарахував, визначивши небезпечну атаку з боку Сергія Чоботенка на Богдана Шуста. Гості продовжували атакувати і створили ще кілька хороших моментів біля воріт «Інгульця». Наприклад на 16-й хвилині Сергій Чоботенко головою пробив поруч зі штангою. Через хвилину після передачі зліва від Артема Бондаренко не змогли поділити м'яч Сергій Горбунов та В'ячеслав Танковський, які перебували у вигідній позиції. А на 34-й хвилині все той же Танковський непогано приклався до м'яча, перебуваючи у штрафному майданчику суперників, але у ворота не влучив.

Футболісти «Інгульця» теж не відсиджувалися в обороні і за можливості намагалися швидко доставляти м'яч в атаку. Хороший момент для взяття воріт мав Олександр Козак, але не зумів переграти в «ближньому бою» Євгена Гальчука. А потім Козак на 31-й хвилині зліва виконав гостру передачу на дальню штангу на Дениса Балана, але той до м'яча не дотягнувся.

Вже перед самою перервою спірна ситуація виникла у штрафному майданчику господарів поля, коли в боротьбі за м'яч впали Данило Сікан і Максим Ковальов. На деякий час гра була зупинена, але, послухавши своїх колег, відповідальних за VAR, Дмитро Крівушкін порушення правил не визначив і матч був продовжений.

Початок другого тайму пройшов за переваги «Маріуполя». Двічі за перші 15 хвилин його гравці могли забивати голи. Однак після подачі кутового Олексій Биков пробив вище поперечини, а потім Данило Сікан промахнувся метрів з чотирьох, перебуваючи прямо перед воротами «Інгульця». На 65-й хвилині знову Сікан опинився в центрі уваги, коли кинувся за м'ячем разом з Богданом Шустом. Воротар господарів поля пробіг повз м’яча, але й форварду «Маріуполя» не дали завдати завершального прицільного удару захисники.

Підопічні Остапа Маркевича і далі мали більше нагод відзначитись, ніж їхні суперники, однак удари Артема Бондаренка і Олега Очеретька мети не досягли. Щодо «Інгульця», то все, чим запам'яталися його гравці після перерви, так це два дальніх неточних удари від Іллі Коваленка.

І вже наприкінці матчу Андрій Кулаков, вибігши сам на сам із Богданом Шустом, не зміг того переграти. Не вийшло добивання і у Дмитра Мишньова.

В підсумку 1:1. І це вже п'ята нічия «Інгульця» в семи матчах нового чемпіонату.  «Маріуполь» залишився на 6 місці в турнірній таблиці.

Українська Прем'єр-ліга. 7-й тур.

«Інгулець» – «Маріуполь» - 1:1

 Балан, 6 – Бондаренко, 8

Козак, 12, Бартуловіч, 39, Лупашко, 60, Квасный, 90+5 – Биков, 35, Очеретько, 81, Кулаков, 90+5

«Інгулець»: Шуст – Квасний, Семенко, Лупашко, Ковальов, Балан – Янаков (Білоцерківець, 80), Бартуловіч (Литвяк, 80), Запорожець, Козак (Коваленко, 76) – Мкомола (Плохотнюк, 71).

«Маріуполь»: Гальчук – Стасюк, Биков, Чоботенко, Кирюханцев – Чех – Горбунов (Очеретько, 64), Танковський (Кулієв, 86), Бондаренко, Мишньов – Сікан (Кулаков, 66).

Арбітр: Дмитро Кривушкін (Харків).

Стадіон: «Зірка» (Кропивницький).

Удари (у площину): 12 (4) – 8 (4)
Кутові: 4 – 5
Оффсайди: 4 – 2.

ІНГУЛЕЦЬ-МАРІУПОЛЬ.ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Температура: 16°C

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Федорчук назвав клуб, який може очолити Максимов після відходу з Дніпра-1
Футбол | 06 травня 2024, 12:08 6
Федорчук назвав клуб, який може очолити Максимов після відходу з Дніпра-1

Відомий тренер вважає, що коуч розраховує отримати роботу в «Поліссі»

IBF позбавить свого титулу переможця бою Усик – Ф'юрі. Стала відома причина
Бокс | 06 травня 2024, 20:36 3
IBF позбавить свого титулу переможця бою Усик – Ф'юрі. Стала відома причина

Звання абсолюту буде у переможця 2 тижні – до поєдинку Хргович – Дюбуа

Коментарі 11
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
kum_Poltava_
Шахта може спати спокійно. Фарм залишився позаду .
Саша Яковенко
а «Мариуполю» было важно набрать очки, чтобы, как минимум, остаться в верхней части турнирной таблицы, а, как максимум, постараться опередить "Десну" и догнать «Шахтер».
_________________________________________________________
это английский тонкий юмор.
JohnNeuman
та нормальный матч, по движению хорошо сыграли. У Сикана еще был дополнительный момент.
Саша Яковенко
Самая миролюбивая команда в УПЛ.
Только попади к ним в лапы, как зацелуют, как заобнимают.
Vitalii_13UA
Мне трудно понять, как Мариуполь находится на 6м месте. Его игры это какое-то везение. Каждая выигранная игра с минимальным счетом, какое-то большое везение. Но игра в целом вообще не очень. Я не из тех, кто верит в слив Мариуполя в этом матче, так как это начало чемпа и ШД вообще насрать сейчас, догонит их Марик или нет. Но я из тех, кто не понимает, как он занимает 6е место. Я посмотрел результаты их прошлых матчей и не понимаю как...
Владимир Копяк
Команды скатали очередной договорняк. Украинский футбол превращается в сплошную конторскую зону , а че, всем хорошо -арбитры свою долю получают исправно, что результат обеспечили, президенту клуба не надо платить премиальных (игроки на ставках свое получат), руководство команд тоже свою долю с тотализатора сорвет, да и ОПГ УАФ тоже свой процент с этого навара получит, чтобы Баранка производств по договорняку не открывал. Получается, что все в Рошен!
Александр Шевченко
Кротов опередили по ничьим По идеи в их очном матче тоже должна быть ничья, две самые ничейные команды
Dell Dnieper
Эту игру больше 10 минут смотреть нельзя было....их, такие команды, с такой тактикой, в отдельную лигу надо определять...во главе с Динамо Киев...