Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

ATP
| Оновлено 23 жовтня 2020, 02:03
1162
0

Новак ДЖОКОВИЧ: «Хочу завершити рік першою ракеткою світу»

Серб хоче побити рекорд Роджера Федерера

| Оновлено 23 жовтня 2020, 02:03
1162
0
Новак ДЖОКОВИЧ: «Хочу завершити рік першою ракеткою світу»
ATP. Новак Джоковіч

Новак Джокович заявив, що зараз його головною метою є побиття рекорду Роджера Федерера за кількістю тижнів в статусі першої ракетки світу:

«У мене є чіткі цілі - я хочу закінчити рік у статусі першої ракетки світу. Я також хочу забезпечити собі настільки великий заділ за очками на перші три місяці сезону, наскільки це можливо. Це дозволить мені оформити рекорд за тижнями на першій сходинці рейтингу. Для мене це одна з найважливіших цілей в кар'єрі.

У поточному сезоні я виграв лише один титул на Мейджорах, але у мене мало жалю. Якщо не враховувати мою дискваліфікацію на US Open, то я програв тільки один матч у цьому році. Так що я легко можу сказати, що, ймовірно, я показую зараз найкращий теніс у своєму житті. Але сезон у нас такий, який є, у нас була перерва та інші події, але я виграв багато матчів, тому можу порівнювати цей сезон з сезонами 2011 і 2015.

Що стосується виступу в Австралії, то я сподіваюся, що у нас не буде настільки тривалого (2-тижневого) карантину. Якщо все-таки ситуація залишиться без змін, більшість з нас поїдуть до Австралії рано. Australian Open однозначно є в моєму розкладі. З приводу ATP Cup я буду говорити з командою після завершення сезону. Тоді ми і приймемо рішення».

На даний момент Джокович провів на першій сходинці рейтингу АТР 291 тиждень, а Федерер - 310.

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.