Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 20 жовтня 2020, 08:06
53050
24

Мірча ЛУЧЕСКУ: «Весь бюджет Динамо — половина зарплати Роналду»

Наставник київського «Динамо» розповів про підготовку до матчу з «Ювентусом» в Лізі чемпіонів

| Оновлено 20 жовтня 2020, 08:06
53050
24
Мірча ЛУЧЕСКУ: «Весь бюджет Динамо — половина зарплати Роналду»
ФК Динамо Київ. Мірча Луческу

Головний тренер київського «Динамо» Мірча Луческу на передматчевій прес-конференції поділився очікуваннями від поєдинку 1-го туру групового раунду Ліги чемпіонів проти туринського «Ювентуса».

- Як ви оціните тренерський талант Андреа Пірло?
- Я вже неодноразово говорив, що бути гравцем і тренером — різні речі. Він зовсім недавно почав працювати. Він вчиться по ходу ігор і тренувань. Але тренера судять по результату. У нього все попереду.

Пірло для мене завжди буде 15-річним хлопцем, який дебютував в турне по Англії. Він ніколи не буде моїм суперником. Він був моїм гравцем, таким він і залишиться. Він тільки на початку тренерського шляху. Я бажаю йому найкращого.

- Зараз «Ювентус» перебудовується. Це плюс для вас, що команда ще не знайшла свою модель гри?
- «Ювентус» може використовувати різні схеми. У них багато хороших досвідчених гравців. Зрештою, вони обороняються за схемою 4-4-2. Найважливіше — не схема гри, а мотивація, дисципліна гравців і їхня самовіддача. На такому рівні тренер підлаштовується під гравців. Саме вони вирішують проблеми на полі.

- Завтра не буде грати Роналду. Але кажуть, що без Роналду «Ювентус» виглядає навіть сильнішим. Чи згодні ви з цим твердженням? І чи не боїтеся ви, що гравці «Динамо» можуть перегоріти?
- Роналду — видатний гравець. Він забиває голи. Він егоїст, але працює на команду. Якщо він не забиває — він не Роналду. На нього завжди великий тиск з боку преси і уболівальників. Він повинен забивати в кожній грі. З Роналду «Ювентус» сильніше.

Це важлива гра для наших молодих гравців. Вони повинні витримати тиск. Звичайно, емоції є, це нормально. Для багатьох гравців нелегко так сильно вирости за два місяці. Я впевнений в них, я вірю, що вони можуть подолати ці складності і підняти свій рівень.

- Чому ви приділяєте найбільше уваги при підготовці до «Ювентуса»?
- У «Ювентуса» високий рівень. Наш бюджет — половина зарплати Роналду. Я даю хлопцям інформацію про індивідуальні якості суперників, щоб вони могли їм протистояти. Завтра потрібно уважно стежити за Бонуччі при стандартах. Я хочу, щоб ми зіграли з «Ювентусом» так само якісно, ​​як і «Шахтар» свого часу.

- У вас багато тренерського досвіду, а у Пірло зовсім мало... Ви з ним спілкуєтеся?
- Так, це правда. Ми з ним спілкуємося час від часу. Я привітав його, коли він став тренером. Він — мій учень. Але ані він, ані я не граємо в футбол. Грають команди. Побачимо.

Матч «Динамо» — «Ювентус» відбудеться в Києві на НСК «Олімпійський» у вівторок, 20-го жовтня, о 19:55 за київським часом.

Оцініть матеріал
(412)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 24
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
umnuy2
Классные ответы у Луческу.
Не то шо физруки ни бе ни ме
Pavel Gabor
Удачи вам , сыграйте как можно лучше!
fifadinamo
Вся канализация в сборе. А говорили пуканы не будут рватся , рвет таки вас, это радует, так жить веселей . Динамо Киев опустило таки чертей
UKRAINE FAN
И что? Украина 2-1 Португалия . Там тоже Роналду играет
Yeti
"Матч «Динамо» — «Ювентус» состоится в Киеве на НСК «Олимпийский» во вторник, 20-го октября, в 19:55 по киевскому времени" - там и будет ясно, что да как.
Это будет красивый матч, чем бы он не закончился.
Удачи Динамо!
Виктор Семененко
Админ! Сколько можно терпеть этих "любителей" футбола? Пусть "общаются" на околофутбольные темы на других чатах! Банить беспощадно!
Сан Саныч
Славик,чёт я очкую
Vlad Ltava
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Игорь Игнатьев
👍👍👍👍👍👍👍👍
Николай Власов
деньги не играют в футбол это ужэ было даказано в матчах нашей сборной в играх с португалией и сербией удачи вам ребята динамо в перед
micha(ZAKARPATTJA)
Головне, щоб недооцінки з боку Динамо не було))
Alex Sweden
Да мы все это понимаем. Ну а годовая зарплата Роналду в 2 раза больше чем годовой бюджет таких городов как Сумы Полтава Житомир и т.д. И этьо мы понимаем. Человек стоит больше чем город. Сложно воспринимается.
Penal
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Pro100ecspert
Хто про що, а він про гроші
AdvocatusDei
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Александр Бондарь
У старого цыгана только деньги в голове.Мало,мало,мало.
zelia73
будулай--не скигли
mayakovskiy1
Лакатош бездарь, который никогда и ничего не выигрывал со средними игроками. Играли с Зорькой равный матч, с Десной равный матч. И это дома. То есть чуть команда выше дна и сразу грабли.
Поэтому эта убогая цыганская принцесса сдуется и начнет ныть. Оно и в Рашке выиграло суперкубок, а потом началось пике
eu music Top
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил