Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
1916
0

Зоря – Колос. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Спроба номер «п'ять»

Зоря – Колос. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
ФК Зоря

З хорошими настроями підходять до протистояння обидві команди. Луганчани починають забувати поразки на старті, і ось уже безпрограшна серія команди становить три матчі, включаючи нічиї з «Шахтарем» та «Динамо». Ковалівці безболісно відійшли від вильоту з Ліги Європи, продовживши свою безпрограшну серію в УПЛ до чотирьох поєдинків. Між іншим, це клубний рекорд!

Підготовку до візиту «Колоса» підопічні Віктора Скрипника вели з прицілом на шлях до Англії, так що, можливо, в суботу не обійдеться без експериментів. Не бракувало їх і в спарингу з «Інгульцем» (3:3), який луганчани провели тиждень тому. П'ять виконавців перебували в різних збірних, Олександру Гладкому, Дмитру Хомченовському та Віталію Вернидубу надали відпочинок, а Максим Гречкін нині в лазареті. За відсутності ряду лідерів забитими голами відзначилися легіонери Михайло Перович та Ловро Цвек, а також Владислав Кабаєв.

До речі, саме Кабаєв забивав «Колосу» в минулому сезоні - як вдома, так і в гостях. Взагалі, ковалівці стали єдиною з топ-8 минулого сезону командою, яка не відбирала очки у луганчан - чотири поразки з загальним рахунком 1:8. Також забивав «Колосу» в двох матчах Владислав Кочергін, а ось в колективі Руслана Костишина в цих протистояннях звертають на себе увагу відразу три вилучення. До слова, Анатолій Абдула, призначений головним арбітром на майбутній матч, в червні працював на зустрічі команд у Запоріжжі, пред'явивши дві жовті картки Олегу Кожушку, який вже перейшов до «Чорноморця».

«Колос» готувався до візиту на «Славутич-Арену» в звичайному режимі, хіба що проводячи трохи більш інтенсивні тренування. Спарингів команда не анонсувала, обмежившись двосторонньою грою. Як пам'ятаємо, з «Маріуполем» тренерський штаб провів відразу три вимушені заміни через травми, але відомостей про справи в клубному лазареті з тих пір не надходило.

Майбутній матч стане для ковалівців ювілейним, сороковим в УПЛ, і найкращим подарунком собі і вболівальникам стала б довгоочікувана перемога над «Зорею». В такому випадку, залишиться зняти «скальпи» тільки з «Шахтаря» та «Ворскли» - у всіх інших учасників Прем'єр-ліги очки вже вдавалося відбирати. З луганчанами - спроба номер «п'ять»!

Єдиний футболіст, який засмучував «Зорю» голами в попередніх матчах - Денис Костишин. Не втрачає надій поповнити свій бомбардирський реєстр і Євген Селезньов, хоча попередній тур форвард провів на лаві запасних. До речі, додаткова «фішка» матчу - протистояння двох представників десятки кращих бомбардирів в історії чемпіонатів України. Заочно поки що сильніше Олександр Гладкий, який відзначився в поточному сезоні вже двома голами, але, хто знає, як проявлять себе екс-«гірники» в особистій зустрічі? До речі, Селезньов останній раз в УПЛ забивав більше чотирьох років тому в матчі «Шахтаря» з «Чорноморцем», а за одеситів тоді грав уже згадуваний Владислав Кабаєв.

Орієнтовні склади:

«Зоря»: Шевченко, Фаворов, Вернидуб, Абу Ханна, Назарина, Іванисеня, Хомченовський, Юрченко, Кочергін, Кабаєв, Гладкий.

«Колос»: Волинець, Кравченко, Гавриш, Петров, Новак, Ємець, Богданов, Мілько, Смирний, Антюх, Лисенко.

 
  • 1.82
  • 3.94
  • 4.06
Зробити ставку
 
  • 1.81
  • 3.75
  • 4.30
Зробити ставку
 
  • 1.80
  • 3.95
  • 4.10
Зробити ставку

17 жовтня, субота

«Зоря» — «Колос»
Запоріжжя. Стадіон «Славутич-Арена». 19:30
ТБ-трансляція на телеканалі «УНІАН»
ЗОРЯ – КОЛОС. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
 Арбітр: Анатолій Абдула (Харків)
Прогноз Sport.ua — 2:1
Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Далі без Трубіна. Визначено півфінальні пари Ліги Європи
Футбол | 19 квітня 2024, 06:30 19
Далі без Трубіна. Визначено півфінальні пари Ліги Європи

У півфіналах Ліги Європи зіграють: Марсель – Аталанта, Рома – Байєр

Кріс САТТОН: «Із Зінченка зробили цапа-відбувайла»
Футбол | 19 квітня 2024, 08:45 5
Кріс САТТОН: «Із Зінченка зробили цапа-відбувайла»

Екс-форвард «Челсі» виступив на захист українця

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.