Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга націй
| Оновлено 13 жовтня 2020, 21:14
29760
43

Україна – Іспанія. Прогноз і анонс на матч Ліги націй

Шанси є, і ви тримайтеся

| Оновлено 13 жовтня 2020, 21:14
29760
43
Україна – Іспанія. Прогноз і анонс на матч Ліги націй
УАФ

«Було б дуже здорово залишитися в еліті Ліги націй» - сказав після програного матчу проти збірної Німеччини головний тренер збірної України Андрій Шевченко. Для того, щоб мрія втілилася в реальність, було б дуже непогано для початку хоча б не програти збірній Іспанії.

Хоча, ясна річ, це завдання - із зірочкою. Уже в першій грі, в Мадриді, була помітна величезна різниця між командами. Різниця не на нашу користь, якщо що. При тому, що показово, «синьо-жовті» постали тоді практично в бойовому складі і в чудовому настрої після перемоги над Швейцарією. Але неправильна тактика і помітно вищий індивідуальний рівень майстерності «Рохи» визначили підсумковий розгром.

З тих пір спливло хоч і небагато води, але пиху з нашої команди збили знатно. У той час, як збірна Іспанії спокійно здобула перемогу над Швейцарією і залишилася лідером нашої групи, Україна була розгромлена в товариському матчі в Парижі, а потім поступилася в другому турі Ліги націй німцям. В обох випадках наш тренерський штаб відчував величезні кадрові проблеми - через травми і хвороби, але, в той же час, потрібно обов'язково зазначити, що дотягнутися хоча б до нічийного результату в цих поєдинках підопічним Шевченка не представлялося ні найменшої можливості, адже суперник неодмінно опинявся на голову вище.

Правда, проти збірної Німеччини наш тренерський штаб, чи не вперше за останній час, вирішив не «танцювати від печі», а підлаштуватися під опонента. «Синьо-жовті» спробували зіграти явно другим номером, прагматично і дисципліновано. Бажаного результату така «жертва» все одно не принесла, однак вперше за три останні матчі за гру нашої команди не було соромно. Вбачається, що подібну ігрову модель Шевченко візьме на озброєння і в поєдинку проти команди Енріке.

«Дозаявляти ми нікого не будемо» - це теж фраза Андрія Миколайовича після гри з Бундестім. Наш тренер чітко дав зрозуміти, що нових «надходжень» від «Шахтаря» в головній команді країни не буде. Тому доведеться вибирати з того, що є. А є не так вже й багато. Вочевидь, зміни в стартовому складі нашої команди (в порівнянні з грою проти підопічних Льова) будуть незначні. Припустимо, що замість Соболя на лівому фланзі захисту вийде Михайличенко, а замість Ярмоленка, який провалився в грі з «маншафт», можна спробувати Марлоса. Але головна проблема - відсутність через «зайві» попередження лідера команди - Маліновського. Рівноцінно замінити в даній ситуації Руслана ніким. Швидше за все, замість півзахисника «Аталанти» в основі «синьо-жовтих» вийде Шапаренко.

Кадрові проблеми у Луїса Енріке не порівняти з нашими, але вони теж є. Через травми не зможуть зіграти Альба, Карвахаль, Льоренте і Морено, а деяких ще недавно звичних для «Фурії» осіб стартового складу Енріке не викликав до табору збірної. Однак і в нинішньому вигляді збірна Іспанії являє собою дуже серйозну бойову одиницю, а з точки зору технічної вправності запросто дасть фору нашій команді. Загалом, на тлі такого досвідченого і майстерного опонента наша національна команда буде прогнозовано вважатися андердогом.

Але не це найстрашніше в ситуації, що склалася. Головне для нашої команди - мінімізувати кількість необов'язкових помилок і зіграти гранично просто, але дуже строго, не втрачаючи концентрації. Лише в такому разі у нас буде надія на позитивний результат. Так, буде дуже непросто, але шанси є.

Статистика особистих зустрічей - ще один головний біль: п'ять останніх матчів між Україною та Іспанією незмінно закінчувалися перемогами «Фурії Рохи».

Андрій ШЕВЧЕНКО, головний тренер збірної України:

- Втрата напередодні матчу з Іспанією такого гравця, як Маліновський, дуже відчутна для нас, але така ситуація. Буду готувати команду з тими гравцями, які є в розпорядженні. Реакція вже була дуже гарною проти Німеччини, хлопці вийшли із зовсім іншим настроєм. Ми не маємо ніякої переваги проти таких команд, як Німеччина чи Іспанія, адже все ще відстаємо. Якість і підбір футболістів у них значно краще, кожен грає в топ-клубах. За рахунок чого ми можемо спробувати з ними конкурувати? Потрібно включати максимальні зусилля, а може і більше, будувати гру належним чином.

Луїс ЕНРІКЕ, головний тренер збірної Іспанії:

- З нашого боку немає недооцінки. Ми відчуваємо себе, як і перед першою грою в Мадриді. Збірна України - цікава команда, у якої хороший підбір гравців. Видно, що команда зберігає вірність своїй ігровій манері, намагається грати в цікавий футбол. Думаю, ми це побачимо в матчі. Ми, в свою чергу, будемо грати в той футбол, який ми любимо.

Фаворитом матчу букмекери вважають гостей. Середній коефіцієнт на перемогу «Червоної Фурії» - 1,40, тоді як на виграш збірної України - 8,00. Нічия оцінюється середнім показником 5,70.

Орієнтовні склади:

Збірна України: Бущан, Караваєв, Миколенко, Забарний, Михайличенко, Сидорчук, Шапаренко, Коваленко, Циганков, Марлос, Яремчук

Збірна Іспанії: де Хеа, Рамос, Навас, Гайя, П.Торрес, Бускетс, Ольмо, Меріно, Оярсабаль, Фаті, Ф.Торрес.

 

13 жовтня, вівторок

Україна — Іспанія
Київ. НСК «Олімпийський». 21:45
ТБ-трансляція на телеканалі «Україна»
УКРАЇНА - ІСПАНІЯ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
 Арбитр: Павел Гіль (Польща)
Прогноз Sport.ua — 1:2

 

 

 

 
  • 8.2
  • 5.5
  • 1.4
Сделать ставку
 
  • 8.10
  • 5.30
  • 1.39
Сделать ставку
 
  • 8.20
  • 5.40
  • 1.37
Зробити ставку

Опитування

Голосів 271
Спрогнозуйте результат матчу Ліги націй між збірними України та Іспанії, який відбудеться 13 жовтня в Києві.

Велика перемога України

12 голосів 4.43 %

Мінімальна перемога України

18 голосів 6.64 %

Нічия

57 голосів 21.03 %

Мінімальна перемога Іспанії

74 голоса 27.31 %

Велика перемога Іспанії

110 голосів 40.59 %

В опитуваннях можуть брати участь тільки зареєстровані користувачі.
Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтеся.
Оцініть матеріал
(39)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Чи зіграє Лунін? Анчелотті назвав склад Реала на матч із Реалом Сосьєдад
Футбол | 26 квітня 2024, 20:20 3
Чи зіграє Лунін? Анчелотті назвав склад Реала на матч із Реалом Сосьєдад

Поєдинок відбудеться 26 квітня о 22:00 за Києвом

Як виглядає таблиця АПЛ після перенесених матчів 29-го туру АПЛ 2023/24?
Футбол | 26 квітня 2024, 12:00 0
Як виглядає таблиця АПЛ після перенесених матчів 29-го туру АПЛ 2023/24?

«Арсенал розгромив «Челсі», фіаско «Ліверпуля», впевнена перемога «Манчестер Сіті»

Коментарі 43
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
ingvar8888
Треба показати максимум і не програти!
Успіхів нашим і фарту!
wicker
Тиждень європейських майстер класів закінчується сьогоднішньою поразкою, маємо те. що маємо, .....
turist86
Даже если бы состав был оптимальным, то есть + Матвиенко, Кривцов, Степаненко, Малиновский и Зинченко, и то сложно было бы. Но -
Шансы есть всегда, даже когда их нет.
dd dent
Давайте уже каким то раком - боком хоть ничью кривенькую, а то такого гумна разве что с блохой было да и все вроде? С Испанией хоть пытались до последнего бодаться всегда
Barsa_che
Прогноз 1 : 4 в пользу Испании. Совершенно разный уровень. Пофантазировать конечно можно, но если реально смотреть, то примерно так и будет. Тем не менее будем болеть за Украину! Украина вперед!
Elblanko
А чому не транслюють у21??? Как би альо...
Дмитрий Украинский
Автобус надо ставить и выпускать 9 защитников в два ряда и на каждом игроке Испании по несколько игроков защиты должно быть привязано. И нужно в нападение Супрягу выпустить быстрого, который на скорости может урвать, если Испанцы будут атаковать жестко и забудут про защиту. Стратегия - не пропустить и забить, если будет возможность!
Michael
Как бы ни сыграли, а это опыт.
Шевченко удачи!
avtv5555
Желаю нашей сборной добиться позитивного результата, но сердце подсказывает, что будет 1-3.
Vbolivalnyk-Peter
Я би не ставив Марлоса в першому таймі. Краще випустити на лівий фланг Зубкова ( досить непогано увійшов у гру з німцями і значно більше відпрацьовує на захист ніж Циган та Марлоса, що дуже необхідно буде щоб закрити швидкі фланги іспанців), а Циганкова на правий рідний перевів би. Бразильця ж випустити на 2-й тайм, коли і суперник вже трохи набігається і сам Марлоса більше не зтягне.
K_Sarioglo@i.ua
Думаю, будет победа Испании, но не такая разгромная как в Испании или с Францией, с разницей в 2-3 гола.
Lion
Бущан в воротах поражение однозначно.
Олег Мандрівник
всего 2 балона закиси азота в раздевалку испанцев перед матчем, и можно рассчитывать на ничью
tima fialko
Супряга ,Циташвілі внесли б сміливості,швидкості.Але після катастрофи 1:7, Шевченко на це не піде..Може краще вилетіти і будувати нову збірну?
DKTheBest2
Бущан, Караваєв, Миколенко, Забарный, Соболь, Сидорчук, Шапаренко, Коваленко, Циганков, Ярмоленко(на жаль), Яремчук
Александр Жаирс
Главная задача для Шевы сейчас-это собрать основной состав на игру со Швейцарией, чтоб задержаться в элите на следующий год,а дальше,даст Бог, всё придёт в норму и с короной,и с травмами.
Vbolivalnyk-Peter
У наших розпочалася "чорна смуга" від матчу з ТОП збірною (це і вльоти і ситуація з коронавірусом). Ця ж смуга має і закінчитися у матчі з ТОП збірною. Так що сподіваюся, що або сьогодні з іспанцями, або наступна гра з німцями буде переломною і ми розживемося заліковими балами...
vados1991
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
yuryan
думаю Україна заб*є в цьому матчі двічі)
yuryan
думаю Україна заб*є в цьому матчі двічі)