Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга націй
| Оновлено 12 жовтня 2020, 11:20
1477
4

МАЛІНОВСЬКИЙ: «Молоді гравці отримують досвід, який ніде не отримаєш»

Хавбек збірної України – про гру дебютантів національної команди

| Оновлено 12 жовтня 2020, 11:20
1477
4
МАЛІНОВСЬКИЙ: «Молоді гравці отримують досвід, який ніде не отримаєш»
УАФ. Руслан Маліновський

27-річний півзахисник національної збірної України Руслан Маліновський прокоментував поразку від Німеччини (1:2) в матчі третього туру Ліги націй.

– Хочу сказати, що гра була набагато кращою, ніж з Францією. Зіграли більш агресивно в обороні, більш компактно. Потрібно оцінювати цю гру більш глобально і на майбутнє. Чим більше таких матчів ми будемо грати з такими суперниками, тим ми сильнішими будемо. Це для нас теж випробування, у нас ще чемпіонат Європи є попереду. За рахунок таких ігор ми будемо набирати і рости як команда. Тому що є непогані моменти в матчі, є звичайно, і моменти, які нам потрібно покращувати. Думаю, потрібно хороші моменти взяти з собою і перенести на наступні матчі, а ті, де не виходило, там ми повинні бути більш холоднокровними в останній фазі атаки, більш грамотно грати, менше м'ячів втрачати. Це теж клас футболістів. Ми повинні до цього прагнути і рости.

– У зв'язку з такими вимушеними обставинами, цей коронавірус і травми, багато молодих футболістів дебютували за збірну. Вони відповідали рівню національної команди, чи поки їм складно відповідати цьому високому рівню?
– Для них це теж шанс. Не завжди такі шанси випадають. Ми показали непогані результати, багато футболістів хочуть потрапити до збірної. Це для них був певний іспит. Всі хлопці приїхали з ентузіазмом, хочуть себе проявити, показати. Щось виходило, щось не виходило. Думаю, це для них буде такий трамплін для того, щоб зробити крок вперед, грати в більш сучасний футбол. Для їхнього прогресу це великий плюс. Я в 21-22 роки з такими командами не грав, тому думаю, для них це дуже добре. Це досвід, який ти ніде не отримаєш: ні в чемпіонаті України, ні на тренуваннях, це зовсім інші емоції. Психологічно дуже важливо бути стійким в таких іграх. Потрібно включатися і бути сконцентрованим всі 90 хвилин. Думаю, у них все попереду, всі хлопці, тренерський штаб допомагають, підказують. Ми один колектив і зобов'язані хлопцям, які молодші, підказувати, допомагати, підбадьорювати їх. Помилки є у всіх, головне бути командою на полі.

Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Maks7777
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
REALIST
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
johndow
наша сборная уже 30 лет опыт получает) особенно печальный был с лозунгом "наша мета - херзнаеткогда" кто помнит)
dd dent
Что это было с 7:1, такой себе оказался опыт