Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга націй
| Оновлено 11 жовтня 2020, 14:34
3564
13

Андрій ПОЛУНІН: «Шокував дитячий промах Георгія Бущана»

Спеціаліст прокоментував поразку збірної України в Лізі націй

| Оновлено 11 жовтня 2020, 14:34
3564
13
Андрій ПОЛУНІН: «Шокував дитячий промах Георгія Бущана»
lenta.lviv.ua. Андрій Полунін

Екс-гравець збірної України Андрій Полунін поділився своїми враженнями про матч збірних України і Німеччини в Лізі націй, який завершився перемогою команди Льова з рахунком 2:1.

«Я був впевнений, що наші хлопці дадуть бій німцям. Відчував, що після розгромної поразки від Франції в товариському матчі керманич Андрій Шевченко серйозно поговорив з підопічними, що ставка буде зроблена на досвідчених гравців, буде обрана правильна тактика. Звичайно, відчутною підмогою повинна була стати і підтримка уболівальників, яка мотивувала б господарів продемонструвати свої найкращі якості.

В цілому, збірна Німеччини награла на перемогу, потрібно віддати належне її головному тренеру Йоахіму Льову, який через відсутність у складі забивного центрфорварда націлював своїх флангових нападників на пошук вільних зон в штрафному майданчику українців, агресивність гравців середньої лінії. Це дозволило німцям диктувати умови.

Що не сподобалося в грі збірної України? Помилки при підстрахуванні в захисті, невпевнені дії Андрія Ярмоленка. Створюється враження, що проблеми Ярмоленка в «Вест Хемі», де він частіше залишається на лавці запасних, позначаються і на його грі за збірну. Це нонсенс, коли лідер збірної приїжджає в головну команду країни заради ігрової практики. Шокував також дитячий промах нашого воротаря Георгія Бущана, який дозволив гостям відзначитися вдруге. І навіть кілька його ефектних кидків не виправили неприємне враження про гру воротаря «Динамо». Хоча в загальному, збірна України стала досить монолітним колективом і якби виступала в оптимальному складі, то цілком могла добитися позитивного результату.

Звичайно, дискваліфікація Руслана Маліновського - це серйозна втрата для збірної України в наступному поєдинку Ліги націй - з іспанцями. У протистоянні з ними ми можемо розраховувати переважно на гостроту контрвипадів і удачу при розіграші стандартних положень. І саме Маліновського з його вмінням віддати точний пас, потужним ударом, буде дуже не вистачати. Тому Андрію Шевченку необхідно подумати, як знайти рівноцінну заміну Маліновському. Також сподіваюся, що Бущан свої «метелики» вже пропустив і буде стіною стояти біля своїх воріт, а наші захисники знайдуть контраргументи проти проникаючих передач іспанців», - сказав Полунін.

Нагадаємо, що поєдинок Ліги націй Україна - Іспанія відбудеться в Києві 13 жовтня.

Оцініть матеріал
(24)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Японія чи Узбекистан? Визначено переможця Кубка Азії U-23
Футбол | 03 травня 2024, 21:37 0
Японія чи Узбекистан? Визначено переможця Кубка Азії U-23

Обидві команди разом зі збірною Іраку здобули путівки на Олімпіаду 2024

Анчелотті зізнався, хто буде кіпером Реала у матчі з Баварією і у фіналі ЛЧ
Футбол | 03 травня 2024, 15:09 3
Анчелотті зізнався, хто буде кіпером Реала у матчі з Баварією і у фіналі ЛЧ

У матчі-відповіді проти мюнхенців у старті вийде Андрій Лунін

Коментарі 13
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Trasher311987
Честно как вы все зае....ли эксперты, поддержали бы парня.
Это наш соотечественник.
Вся суть нашего менталитета.
Владислав Короткіх
вспомнился матч ЛЧ Динамо - Бавария. Шовковский -Янкер))))
Kevko
Как уже надоели такие "эксперты", в прошлом весьма посредственные футболисты, а ныне тренеры. Бущан сделал единственную ошибку в матче - не сумел поймать мяч. Это распространенный промах у вратарей. Что здесь "шокировало" "эксперта"? "Эксперт" учитывает какая психологическая и игровая нагрузка легла на Бущана в двух матчах подряд?! Бущан сыграл достойно, молодец. Ему можно только по доброму пожелать развиваться дальше
Цвр Нтт
Жора молодец, для первого раза нормально. Дальше будет больше уверенности и все пойдет. А вот тренера вратарей наверное заклинило в тренировках, что Жора не всегда должен играть с раскрытыми ладонями. В данном случае нужно было отбить кулаками в аут или метров на 30 в сторону. Против грандов нужно играть так, как в нашем чемпе играют аутсайдеры против Динамо и Шахтера. Все получится. Удачи с Испанцами.
a.fedorenko1953
андрей ,ты бы лучше занялся своей роботой в СК-1. То ,что вы там с Русолом насобирали в состав - полный мрак. Зато в осуждении других -все спецы ((
Владислав Короткіх
уточнение )))) Бавария -Динамо ЛЧ 99-00. Гол Янкера.
Maslyaspor
Іди в pizdy знавець "дитячих помилок".