Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ролан Гаррос
| Оновлено 05 жовтня 2020, 05:06
5961
1

Надя ПОДОРОСКА: «Я зараз перебуваю ніби уві сні»

Аргентинська тенісистка – про вихід у чвертьфінал Ролан Гаррос

| Оновлено 05 жовтня 2020, 05:06
5961
1
Надя ПОДОРОСКА: «Я зараз перебуваю ніби уві сні»
FFT. Надя Подороска

Представниця Аргентини Надя Подороска, яка має українське коріння, прокоментувала дебютний вихід у чвертьфінал турніру Великого Шолома, а також поділилася очікуваннями від матчу з українкою Еліною Світоліною.

«Сьогодні ключем до перемоги була максимальна концентрація. Було дуже вітряно, і я не дуже впевнено почувалася на корті. Я почала допускати помилки з самого початку. Але я намагалася мислити позитивно і не думати про погане. У кінцівці першого сету я почала рухатися краще, ніж на початку. Я стала краще грати з форхенда. Вже в другому сеті суперниця почала помилятися і, на щастя, мені вдалося зробити брейк. З того моменту я стала краще себе почувати.

Я не намагаюся думати про погодні умови, тому що вони для нас однакові. Я вже багато матчів провела в подібних умовах, тому вже звикла і мені стало трохи комфортніше грати. Ні, я не втомилася і почуваюся свіжо. На щастя, я не грала занадто довгих матчів. Почуваюся дуже, дуже добре. Я зараз перебуваю ніби уві сні. Я завжди мріяла грати на таких турнірах. Я дуже щаслива.

Моя наступна суперниця - сильна тенісистка. Вона дуже досвідчена. Але я спробую грати в свій теніс, як робила це сьогодні. Я в очікуванні цієї зустрічі», - сказала Подороска.

Оцініть матеріал
(33)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
PS box2box
Тобi @iзда - тiкай з Парижу!!!
Еля - вперед!!!