Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
3366
5

Львів – Зоря. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

З новачками та надіями розбавити вже традиційні «нулі»

Львів – Зоря. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
ПФК Львів

Важкувато входять в сезон суперники, перебуваючи в низах таблиці і продовжуючи пошуки своєї гри. Особливо це стосується «Зорі», якій незабаром належить втретє спробувати свої сили в групі Ліги Європи.

Втім, якраз у минулому турі луганчани досягли позитивного результату, відібравши очки у «Шахтаря». Почесну нічию з чемпіонами після невдалого старту прогнозували тільки найвідданіші шанувальники команди, так що і Віктор Скрипник у своїх коментарях не приховував емоцій: «Потрібно було реабілітувати себе в очах уболівальників, і, думаю, вони не розчаровані. Це і їхня заслуга, що ми заробили очки. Ті бажання та пристрасть, які були у моєї команди, в майбутньому не пропадуть і позитивні емоції збережуться».

Поразки львів'ян на старті сезону також не говорять про які-небудь безвиході. По-перше, зустрічалася команда з учасниками єврокубків, по-друге – і з «Колосом», і з «Динамо» поєдинки були виїзні. Хоча, проти «Зорі» не буде легше і на своєму полі, особливо дивлячись на статистику попередніх зустрічей. Чотири рази за останні два роки приїжджали луганчани на «Україну», і в жодному з цих матчів «Львів» не «розпечатав» ворота гостей – 0:1 в Кубку та тричі (!) по 0:0 в чемпіонаті. З іншого боку, три нульові нічиї навряд чи задовольнили і «Зорю», так що для «чорно-білих» недільний опонент також виглядає «незручним».

Втрати очок в перших турах чемпіонату логічно підводять клуби до активних пошуків підсилень, і тиждень, що минає, не пройшов без дозаявок. «Львів» оголосив про «підписання» Донатаса Казлаускаса – атакуючого півзахисника, на рахунку якого поки що єдиний гол збірної Литви в Лізі Націй. «Зоря» ж прийняла в свої ряди центрального захисника Агрона Руфаті, що виступає за молодіжну збірну Північної Македонії. А ось поява в клубі Аллах'яра Сайядманеша поки що під питанням – анонсований трансфер нині на стадії заморозки.

Про триваючий процес будівництва нової команди говорить і наставник львів'ян Георгій Цецадзе: «Ще навіть не завершили підбір гравців, чекаємо футболістів майже на всіх позиціях. Наше завдання – зробити конкурентоспроможний колектив, щоб гідно виступати в чемпіонаті. Завдання: чим більше перемагати – тим краще». Дуже актуальна мета, адже «Львів» не знає перемог з лютого, а вдома команда не вигравала навіть з грудня...

За підсумками матчу з «Динамо» головний тренер львів'ян залишився задоволений, перш за все, діями оборони, але з «Зорею» доведеться перебудовуватися – дискваліфікацію буде відбувати Маруан Міхобі. Явно не вистачає дисциплінованості французу, але рішення і таких проблем також входить в процес формування команд. У луганчан навряд чи повернеться Дмитро Хомченовський – як відомо, зазвичай коронавірус вимагає двотижневого самоізолювання. В іншому ж, тренери не обмежені у виборі, так що склади повинні бути близькі до бойових.

Орієнтовні склади:

ПФК «Львів»: Литовченко, Кравчук, Челіч, Клименчук, Комарець, Борзенко, Грисьо, Айнсалу, Кошман, Нич, Феліпе.

«Зоря»: Шевченко, Фаворов, Вернидуб, Абу Ханна, Циганікс, Іванисеня, Юрченко, Кочергін, Кабаєв, Назарина, Громов.

 
  • 6.9
  • 4.3
  • 1.48
Сделать ставку
 
  • 6.80
  • 4.85
  • 1.43
Сделать ставку
 
  • 7.00
  • 4.30
  • 1.47
Сделать ставку

27 вересня, неділя

«Львів» – «Зоря»
Львів. Стадіон «Україна». 14:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 1»
ЛЬВІВ — ЗОРЯ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
 Арбітр: Олександр Омельченко (Слав'янськ)
Прогноз Sport.ua — 1:2
Оцініть матеріал
(15)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Dmytro Dmytro
Зоря топи фек@л)
fifadinamo
результат не предскажет никто, может быть все что угодно, у нас очень часто все решает судейство
janu0320
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил